Euro-Disneyland

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

raluca, un sfat pentru tine;
intra pe site la http://offers.disneylandparis.co.uk/special-offers/index.xhtml

aici poti sa rezervi bilete in avans cu reducere 20%;de asemenea ai si oferte speciale(gen platetsi 2 nopti si stai 3)
mi-am mai amintit ceva util:zborul!am ales air france in loc de tarom(anul trecut in august)de ce? air france a fost mai ieftin cu 3 mil decit taromul(sorry guys!)rezervarile le-am facut pe net pe site-ul companiei;
M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Multumesc Melina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Ni s-a spus de la agentie ca acel FastPass ca sa nu stai la coada e gratuit (rezervam hotel chiar in disney si biletele de intrare sunt incluse) chiar asa e? parca a spus cineva pe aici ca nu-s deloc ieftine...???

-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Tina, Fastpass e altceva decat biletul de intrare.

In general in cazarea de la hotelurile Disney este inclus bilet de intrare in ambele parcuri pentru o zi in plus fata de numarul de nopti de cazare, adica la doua nopti de cazare ai trei zile intrare in parc. Daca vrei sa mergi mai mult de o zi in Disneyland, cazarea in hotelurile Disney cu bilet de intrare in parc este varianta cea mai ieftina. Daca vezi pretul in primul moment te iei cu mainile de cap, dar daca stai sa compari cu hotel in Paris+RER+bilet de intrare in parc pentru mai multe zile vei constata ca e mai ieftin sa stai in hotelurile Disney.

Fastpass se numeste un bilet cu care poti intra in fata la anumite "atractii". Este gratuit. Suna extraordinar, dar nu e chiar cum pare. Bagi biletul de intrare intr-un aparat si iti iese un fastpass. Pe el e trecut un interval de o jumatate de ora si numai in acel interval poti intra in fata. Intervalul poate fi la o ora de cand ai luat fastpass-ul sau la trei ore sau la orice alt interval, nu iti alegi. Se poate ca la ora respectiva sa fi in alta parte a parcului....Si nu poti lua un alt fastpass, nici macar la alta "atractie" timp de doua ore sau pana la ora la care ai fastpass daca e la mai putin de doua ore. De fapt, fastpass-ul este mai ales pentru cei care sunt innebuniti dupa o anume atractie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Cu biletele am reusit sa luam 2 bilete si 2 nopti de cazare, ca in prima zi suntem pe drum. Aveam senzatia ca FastPassu asta e ceva mai grozav si mai scump, dar se pare ca am inteles gresit :( Ma rog, om vedea noi cum ne organizam.

mersi mult de explicatii, macar stiu la ce sa ma astept.

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Tina, Fastpass e altceva decat biletul de intrare.

In general in cazarea de la hotelurile Disney este inclus bilet de intrare in ambele parcuri pentru o zi in plus fata de numarul de nopti de cazare, adica la doua nopti de cazare ai trei zile intrare in parc. Daca vrei sa mergi mai mult de o zi in Disneyland, cazarea in hotelurile Disney cu bilet de intrare in parc este varianta cea mai ieftina. Daca vezi pretul in primul moment te iei cu mainile de cap, dar daca stai sa compari cu hotel in Paris+RER+bilet de intrare in parc pentru mai multe zile vei constata ca e mai ieftin sa stai in hotelurile Disney.

Fastpass se numeste un bilet cu care poti intra in fata la anumite "atractii". Este gratuit. Suna extraordinar, dar nu e chiar cum pare. Bagi biletul de intrare intr-un aparat si iti iese un fastpass. Pe el e trecut un interval de o jumatate de ora si numai in acel interval poti intra in fata. Intervalul poate fi la o ora de cand ai luat fastpass-ul sau la trei ore sau la orice alt interval, nu iti alegi. Se poate ca la ora respectiva sa fi in alta parte a parcului....Si nu poti lua un alt fastpass, nici macar la alta "atractie" timp de doua ore sau pana la ora la care ai fastpass daca e la mai putin de doua ore. De fapt, fastpass-ul este mai ales pentru cei care sunt innebuniti dupa o anume atractie.

-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

personajele din pisicile aritocrate sint la disneyland?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput