Duminica, 18h00, la ProTV
Raspunsuri - Pagina 2
Claudelu spune:
am vazut si eu reportajul si va felicit! M-au dat lacrimile
Va doresc ca visul fiecarei femei sa devina realitate si pentru voi 
Claudia
si Raul-Andrei
piticul spune:
Felicitari!Si eu am vazut reportajul si m-a impresionat foarte mult!Am plans vazand acolo o parte din fetele de aici si randuri de pe forumul nostru. Asa e, oamenii din jur nu au cum sa ne inteleaga, dar poate ca asa le vom atrage atentia celor care au putere sa schimbe ceva si sa ne ajute. Felicitari inca o data!
unducthable spune:
FELICITARI !
SA VA BINECUVANTEZE BUNUL DUMNEZEU !!
A vazut si mai bine si sotul meu , care ma iubeste si e cu mine alaturi, dar a vazut si mai bine , ca suntem multe fete care sufera nespus , desi nu am facut inseminare sau FIV, tot ce ati spus acolo e adevarat , prin tot cosmarul care s-a transformat viata noastra,
DA, SOCIETATEA NE MARGINEALIZEAZA
NE PRIVESTE CA PE NISTE HANDICAPATE
NE JUDECA
AM AJUNS SA ma izolez , am uitat sa zambesc , nu mai am prietene oentru ca in ochii lor "nu sunt normala " , "pentru ca nu vreau sa am parte de mila in ochii lor, compataimire ". sunt o femeie frumoasa, inteligenta , puternica , si toata munca mea de o viata sa se reduca la privire cu mila spre mine, atat ... , e pacat ..., nu e drept ...
dragele mele , sunt alaturi de voi si chiar daca intr-o zi voi avea un copil nu voi uita niciodata cata nedreptate exista ... in cata singuratate ajunge o femeie ... cata lipsa de intelegere si cata RAUTATE EXISTA
SA VA DEA DUMNEZEU TOT CE E MAI BUN, eu va ofer tot ce am mai bun, toate gandurile bune spre voi , sunteti puternice si VA ADMIR SI BRAVO VOUA , veti reusi in viata oricum , pentru ca putine femei ar fii facut ce ati facut
ma inclin in fata voastra ,
DIANA
p.s. daca mai aveti nevoie de o prietena , sunt aici ; si da , am plans , am simtit ca sunt si eu om , nu asa cum eu m-am facut sa ma simt si societatea in care traiesc , si anume "o handicapata demna de mila "
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/index.htm
LucaLuca spune:
Hello!
nu am timp acum sa zic ce-as fi avut de zis (trebuie sa o tai, am programare la medic azi), important e ca s-a difuzat si ca reportajul a sensibilizat, sper eu, cat mai multa lume.
Sper ca ati retinut pagina unde puteti face comentarii:
si inca o veste buna, un articol aparut azi in presa locala, de solidarizare a dnei Doina silistru, senator de Vaslui, cu cauza noastra:
| Citat: |
| “Sunt de acord cu cei care consideră boală imposibilitatea de a avea un copil. Este clar că intervine o disfunctionalitate a organismului, care afectează toate aspectele vietii de cuplu. Nu pot decât să sustin demersurile acestui grup de initiativă, mai ales în contextul în care în România se înregistrează o scădere demografică evidentă. De aceea, dacă se va emite o lege privind tratamentrul gratuit al infertilitătii, o voi sustine”, a declarat Doina Silistru, senator PSD de Vaslui, căreia i-a fost înaintată petitia. |
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
lara20 spune:
e ffffffffff greu sa scrii un comentariu pe www.monitorulde vaslui??????
poata luca sa faca o gramada de lucruri ca unora dintre noi le este ffffffffff greu sa scrie si 2 randuri!!!!!!!!!!!
luca pt ce te mai agiti nu vezi ca nu comenteaza nimeni?
LucaLuca spune:
Ma agit si voi continua sa ma agit pentru acele sute/mii de necunoscute femei "sterpe" din satele romanesti carora, cand se duc la oras sa se caute de ce nu fac copii, le pica cerul in cap cand afla cat le-ar costa doar analizele hormonale. Macar ele n-au vina de a fi lenese/indiferente/false ca unele dintre doamnele care freaca netul aici. ...Excusez du peu. :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
ingeras26a spune:

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
Este atat de emotionant...am plans si ... sunt la serviciu, iar colegii nu inteleg...
Nu pot sa pricep: ce om normal la cap ar posta acele comentarii la un astfel de subiect? Oamenii aceia probabil ca au copii, dar NU ii merita! Este incredibil!!! Efectiv nu-mi vine sa cred!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
unducthable spune:
Infertilitatea ne priveste pe toti , pentru ca si cei care au acuma copii, nu pot garanta ca nu se vor confrunta chiar copiii lor cu infertilitatea , si daca nu a cunoscut acuma suferinta si neputinta , va cunoaste prin copiii lor . Sa ii fereasca Dumnezeu de asa ceva.
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/index.htm