Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)
Raspunsuri - Pagina 17
Annisia spune:
Sa va spun si despre experienta noastra cu tunsul bibicului. Yanis avea parul tocit la spate, de la stat prea mult in patut cand era bebelus. Plus ca ii crestea in smocuri neregulate. De asta am vrut sa-l rad; ca sa se uniformizeze. Am avut surpriza placuta sa observ ca i-a crescut un alt fel de par, de alta structura. Pe langa faptul ca mult mai aspru, de unde inainte era moale ca de pisica, acum i s-a facut si cretzolin. E tare haios! Deci pe noi ne-a ajutat rasul pe chelie. Nu cred ca e mai des, dar cu siguranta e mai tare si crrrrretz...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Erina spune:
Imtru rapid sa spun: ANNISIA NU TE SUPARA!
Era greseala de "tipar".
Am vrut sa scriu onoreaza dar am postat in mare graba!!!
Esti o frumoasa cu orice culoare!!!
Roxana, era asa pe jumatate gluma cu confundatul. Am apreciat complimentele!!!
si multe 
Ce dulce era Alex!!! acum are alt fel de frumusete, mai sofisticata!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Intii va spun ca tastez pe intumeric. deci daca se mai strecoara vreo greseala e vina mea dar fiti blinde.
Sim multumesc frumos!
Din urma: Cecilia si eu mai bagam foarfecele in breton si iesea aiurea. Dupa un timp imi iesea fain franjurat dar am zis sa nu mai risc.
Erina spune:
Annisia, acum am citit cu atentie! Aia e poza recenta domnule!!!

Iti sta super tare!!! 

Ce sa ii faci daca m-ai speriat cu omoratul si oripilatul (asta e de la tine
).
CD-ul e ala cu Cindy?
Erina spune:
Deci revin
: pozele nu sunt recente dar tu te-ai facut brunetica si o sa ne arati!
Erina spune:
Merg sa incarc trei poze de astazi. Inainte de asta un mic rezumat.
Am fost la cina la bichi si inainte de a pleca de acasa mi-a venit ideea sa o tund astazi. Nu am tinut cont ca dormise de la 11-13.15 si dupa 7 seara ar fi prea obosita asa ca am pregatit banul de argint, panglica pentru par si tava cu cele obiecte.
La taiat motul a plins foarte rau iar pentru citeva minute nici nu a vrut sa vada tava.
A ales aur, cheile de la masina(au un breloc atragator) si pixul. Cu fiecare din cele trei obiecte alese s-a jucat citeva minute si dupa aceea chiar daca avea imprastiate linga ea piinea, cartea, parfum, ruj, bani.
nu am reusit sa o tundem. Noroc ca am incercat un picut la spate pe sub par. Ramine pe luni la coafor.
Erina spune:
Am uloadat repede pe photobucket:
Nu imi place cu parul prinsssssss!!! Incercam sa ii distrag atentia!!!
M-am linistit. Oare pixul asta scrie si asa?
Erina spune:
Revazind pozele imi pare rau ca am necajit-o 

cu "sirmonii" din astea (cum ar fi spus bunaica mea). Eu nu am avut motul taiat ca pe atunci nu era o moda. Nici de pe tava nu am ales. Turta mi-a fost rupta la nunta (spre rusinea mea nici atazi nu stiu ce semnificatie are).
Acum daca tot am inceput cu tunsul trebuie sa terminam dar imi propun sa nu o mai necajesc cu chestii inutile.
Erina spune:
Romanii aveau obiceiul, la sfarsitul ceremoniei de casatorie, de a rupe o paine deasupra capului miresei. Exista credinta ca numarul firmiturilor ar fi putut sa indice cati copii va avea noul cuplu. Invitatii culegeau aceste firmituri si le pastrau ca fiind aducatoare de noroc. Pentru nunti mai mari, ca invitatii sa nu plece cu mana goala, se faceau paini din ce in ce mai mari. Cu timpul, prin rafinament, painea a fost inlocuita cu prajituri si mai tarziu cu tortul si marturiile.
Despre taierea motului:http://www.traditii.ro/botez.php?nr_articol=64
urmychance spune:
Buna seara, buna seara
Scriu si eu pe fuga (ca de obicei). Acum nu ma zoreste nimeni, dar nu vreau sa trezesc baiatul.
multumim pt aprecieri. Valentina - da,Maria, fata Danei era. Pulloverele sunt facute de soacra-mea.
Annisia = cel mai mult mi-a placut poza asta. http://good-times.webshots.com/photo/2755369360101620375nSQSut, foarte frumoasa.
Erina- nu pot sa nu remarc doua frumuseti
Sim, Betty - voi i-ati dat pe cei mici la gradinita particulara? Cam cat costa? Care sunt conditiile? Am inceput sa ma gandesc si eu pt la toamna si nu stiu ce sa fie: cresa, gradi de stat sau particulara sau cu soacra. Cel mai mult ma tenteaza o gradi particulara, dar nu stiu la cat ma ajunge.