Copiluti de mai-iunie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 3
monu spune:
Buna Adriana! Ce fain! Tudor e pe 23 mai ca si sotul meu iar Alexia e pe 24 mai ca asa a vrut dr 
Eu sunt f obosita de cand am inceput munca. ma simt ca intr-un carusel. la munca munca, acasa copii, agitatie, stres, nebunie.
Antonia a facut 2 ani. am fetita mare. am programat petrecere, ama nulat petrecere, am anulat cumparaturi, am facut insa tort. am facut petrecere in familie. pozele nu au iesit cum trebuie sunt toate tremurate in afara de tort.
Alexia e cuminte, a inceput sa fie mai intelegatoare desi are momente de bebelus cand tipa si tranteste. vrea la gradinita la copii. de la 1 febr poate o dam daca nu o dau de sapt viitoare.
mama care zicea ca sta cu ele a inceput sa se simta brusc rau orti ca e pe bune ori ca joaca teatru ca nu face fatza. de ce zic teatru ca joi rau si rau dar doar la mine. la altii la telefon nu era asa. vineri a trebuit sa iau concediu sa stau cu fetele. brusc azi nu are nimik. am pobosit si fizic si psihic. abia astept sa treaca viroza asta nenorocita sa duc fetele la gradinita.
elisor spune:
Buna seara si LA MULTI ANI! Sa dau si eu binete pe anul asta ![]()
In seara asta doar urari ca nu am energie de mai mult 
Daniela sa-ti traiasca sotul ani multi si fericiti si sa va bucurati impreuna de o viata frumoasa, linistita si cu multe bucurii! La multi ani din suflet desi urarea vine cu mare intarziere
!
Monu la multi ani mezinei tale dragalase, sa dea domnu sa nu mai raceasca atat de des, mai ales sa nu mai faca complicatii, sa va bucure zilele impreuna cu surioara ei!
Iulia casa de piatra va doresc si mult noroc, intelegere, iubire si cat mai multe bucurii! Ma bucur c-ai reaparut pe forum
!
Cris daca imi mai permiti un La multi ani cu foarte mare intarziere, am avut in cap sa te sun cu cateva zile inainte de 31, dar s-au precipitat evenimentele si exact cand trebuia am uitat, apoi mi s-a parut tardiv sa te mai sub, desi mai bine o faceam atunci decat acum...stiu ca scuzele acuza dar sper sa ma ierti
! Tot ce-ti doresti si inca o data pe-atat!
Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua sotului meu, a fost o mare surpriza sa le vad, Daniela de unde ai stiut? in orice caz ai o memorie fantastica
!
Multumesc fetelor MamaJipa, Marilena, OlgaT, Mercedes, Anca, Cris, SimonaF, Teddy, 
!
Gabitza
ca te-ai gandit la mine pe cancerul ala de ger, am avut noroc ca inca mai erau ai mei la mine si n-am fost nevoita sa scot galusca, a fost mai usor.
Nelia, Teddy
ca ati tot intrebat de mine, Nelia felicitari Agatei pentru locul obtinut!
Lucas
, imi place c-ai devenit mai activa si sper sa ramai asa, la fel si Fran!
Cornelia si Oana ma bucur ca v-am sunat ca altfel si urarile voastre erau intarziate, ce mai stiti de Laura? V-ati intalnit in final toate la Oana?
Gabitza, Laura, Lili, Cornelia, Raluca (mami di Iulia) va multumesc pentru mesajele de Craciun si anul nou, sa va mearga si voua de la excelentin sus in noul an, multa sanatate si impliniri
!
Adriana bun venit
!
Dau drumul la mesaj ca raman fara baterie...pe maine!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Tdi spune:
La multi ani Antonia!
Ma bucur ca te-ai intors, Elisor!
Bine ati venit, Tudor si mami Adriana!
Noi azi am fost la mare, am prins timp frumos si fara frig...incerc sa pun niste poze.
monu spune:
Dragelor va multumesc mult pentru urari la adresa Antoniei.
Sper sa incepem un an fara complicatii ca raceli sigur vom mai avea :) vedeti ce optimista sunt da!? :))
Tdi spune:
Poze de la mare:
http://www.dropshots.com/teddylyon1#date/2009-01-17/12:47:21
Unde-i kupilu?:http://www.dropshots.com/teddylyon1#date/2009-01-14/21:57:12
elisor spune:
Neazta!
Macar o data sa va servesc si eu cu o cafea
ca sigur nu stiti ce buna o fac si sa aduc subiectul pe prima pagina.
Am de facut curatenie si facultativ de calcat si apoi ma intorc la voi sa vad poze, de citit am gatat
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
lucas spune:
TDI ca sa vezi cum e cu vremea la Nelia -30 la voi + citeva grade. (banuiesc eu ca erau)
elisor spor la curatenie, si eu am facut, mai am un pic da fac o pauza.
baietzii sunt la zoo, nu mai scapam de el sa vada ursu,tigu, si zebra.
Adriana bine ai venit!
robotzica cucului spune:
Buna dimineata (mai dupa-masa in Europa),
Sa stiti ca la noi s-au adeverit previziunile, e caaald: -10 grade, care par -16 daca bagi vantul in seama. Curat canicula! Dar pe cuvant ca pare suportabil!
Lucas, scuze ca am facut reclama la eliptica. Pe mine ma doare spatele, dar nu am hernie de disc (din cate stiu!). Ceea ce ma scoate din circulatie sunt orice socuri, tip topaiala, coborat trepte in goana. In comparatie cu asta, eliptica e blanda pentru mine!
Nelia, multumesc pentru firmele de haine de iarna. De unele nu am auzit, sunt mai francofone
. Gusti a fost primul costum de iarna al Mariei, one-piece, tare mi-a placut. Columbia mi s-au parut intotdeauna un pic cam scumpe, chiar si reduse, si de fapt nu mi-a picat cu tronc nici unul, sa-mi vina sa il cumpar neaparat.
OlgaT, parca ziceai ca azi pleaca Stefan in Ro? Iti dorim sa iti mearga toate bine in lipsa lui, mititica sa stea frumos la caldurica, iar Tony sa fie cooperant din toate punctele de vedere.
O duminica frumoasa tuturor, atat cat a mai ramas din ea.
Where there is a will, there is a way.
Tudorr spune:
va multumesc mult pentru primirea facuta
.Aproape zilnic intru pe dc ,urmaresc cit pot de mult subiectele abordate,insa rareori intervin in discutii, cred ca timpul e de vina
.locuim in Bucuresti,in bercen(aproape de big).Comoara mea,Tudor,de anul asta a inceput gradinita,la inceput a fost bine in sensul ca se acomodase cit de cit , se juca cu copii ,dar nu stiu ce s-a intimplat mai exact pe parcurs ,in sensul ca a inceput sa plinga ca el nu mai vrea si din cite am inteles eu 'copii sunt rai cu mine(probabil o altercatie ceva pe jucarii)...oricum mai lucram la capitolul asta,nu ne dam batuti atit de repede
. Anul l-am inceput cu varsat de vint 
si de aprox 3 saptamini stam in casa de ni s-a urit,
asteptam insanatosirea sa plecam la tara 2 saptamini la sanius ![]()
mami Adriana si
Tudor
Danelutza spune:
Buna seara pe ziua de astazi, am zis sa intru sa salut ![]()
Adriana bun venit in rindul nostru
si sanatate multa micutului Tudor.
Elisor multumesc de urari
. N-am memorie atit cit as vrea, dar am notat anul trecut, asta ca sa nu uit ![]()
Aaa, cum mai stati cu rrr-ul, ca si Isabella ma ririie de ma omoara si a inceput sa inlocuiasca l cu r 
Ufff, as mai scrie, dar aseara am avut musafirii care trebuiau sa vina astazi, deci toata ziua mi-am petrecut-o in bucatarie, aseara pe la miezul noptii am terminat tot, adica de aruncat farfuriile in masina de spalat, dar deja eram frinta si ma dureau picioarele din fund. Dimineata m-am trezit tot cu dureri, cred ca am vreo lombosciatica sau cum s-o mai fi chemind, cert este ca nici culcata nu pot sta, nici in picioare, nici de mers prea mult, ca ma tine durerea pina la genunchi si-mi blocheaza miscarile. Am fost sa cumparam ceva pentru ziua unei fetite, adica si miine sintem ocupate ca mergem la petrecere, si-mi era o ciuda ca nu am putut sa casc gura suficient, erau reduceri mari de 70% la hainutele pentru copii, iar sarbatoritei i-am luat o geaca alba cu 30 de franci in loc de 100
, dar nu am fost in stare sa ma mai uit si pentru Isabella 
Gata, ma ridic ca ramin intapenita de tot 

Elvetia in miniatura