Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 7
uberbax spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Am facut testul si este negativ,acum sper sa auda si tzatzele mele asta si sa se flescaie ca ma cam dor anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |

Amy26 spune:
Andreea, citind raspunsul tau....mi-am adus aminte ca si sotul meu are una...sa fie ceva ereditar
...desi mi-e greu sa cred ca ar putea fi
voi cere si parerea medicului sapt viitoare ca avem programare
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
adra_bell spune:
Roxxy, felicitari! Sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si sa fie asa cum iti doresti tu!
Alina, bafta cu tiramisu. Poate trimiti si pe la mine o bucatica, sa n-o dai pe forum ca ramane prea putin din ea, da-o pe mess![]()
Ellis si Miha, yummy, yummy, eu ma uit rar la poze d-astea, dar si dupa ce ma uit ma reped direct la frigider. Acum mi-am umplut un castron cu fistic. Respectele mele pentru artistele noastre culinare
De vreo doua zile Eva a mai invatat un cuvant chi=ochi
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Vasari Si nu in ultimul rand poze de ieri si azi: http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Iarna2009# |
Cata munca pe ea sa rapuna elefantul ala mey...
Pupici lui Hercules! 
Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 cred ca ar trebui sa schimbam titlul forumului, ce ziceti? sa-i zicem: 'Papa buna...pofta maaaaaare!!!' ![]() sau: 'Cum sa ne ingrasam rapid si sigur!!!' sau inventati voi ceva titlu... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 aaaaaaa, si mai vroiam sa va zic: la noi ![]() ![]() ![]() NINGEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!![]() ![]() ![]() ![]() |
Si la noi!
Numa ca nu s-a asezat!
Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
AMY - si Alessiei i se imflameaza ganglionii in perioada unei suferinte, ex raceala, mucisori;
stiu ele pt cine! la noi ploua!![]()
MIHA - EXAGEREZI CU TORTUL CU TREI FELURI DE CIOCO! eu sunt la regim, iar ciocolata e adversarul meu nr 1;atat de disperata sunt dupa o tableta ca am fost in stare sa iau de aiia pt diabetic(SLY) cu un placut gust de sapun numai sa pap putina!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
MA RETRAG CA PREGATEC FICATEI FRAGEZI!![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis AMY - si Alessiei i se imflameaza ganglionii in perioada unei suferinte, ex raceala, mucisori; stiu ele pt cine! la noi ploua!MIHA - EXAGEREZI CU TORTUL CU TREI FELURI DE CIOCO! eu sunt la regim, iar ciocolata e adversarul meu nr 1;atat de disperata sunt dupa o tableta ca am fost in stare sa iau de aiia pt diabetic(SLY) cu un placut gust de sapun numai sa pap putina! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR PAPA BUN |
ellis, cred ca s-a speriat zapada de
ta, ca s-a oprit... e putin alb pe jos, dar nu suficient...cat despre titlurile mele, nu inteleg, care te-a deranjat???? ultimul, nu???
ei hai lasa, stii cum se zicea pe vremuri: sa fii grasa si frumoasa, idealul tuturor!!!
(a nu se intelege ca va doresc asta...doamne fereste...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui uberbax
![]() 19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
spune-le sa se relaxeze, ca le anunti tu cand e cazu'...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)