Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 3
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Va plce noua mea semnatura? Am intrat sa va dau veste cea mare. Citesc din urma (cam vreo 2 capitole de recuperat) si revin. Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata |
Doamne,Roxxy....de ieri ma tot gandesc la tine,ma intrebam de ce nu mai intri
Ma bucur asa mult pentru tine

Felicitari gravidutzo!Sa fie intr-un ceas bun!!!

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Amy nu am facut pentru ca nu am ajuns sa cumpar ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
pey, ce mai astepti???
ne tii in suspans!!
uite ,o sa ai o colega la odisee...pe Roxxy.
Fetelor,vreau si eu...cand va aud(citesc) pe voi,ma entuziasmez asa de tare
AMY si
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Va plce noua mea semnatura? Am intrat sa va dau veste cea mare. Citesc din urma (cam vreo 2 capitole de recuperat) si revin. Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata |
BRAVO ROXXYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!
FELICITARI MAMI PT.
! apropo, in jurul meu se inmulteste nr. de gravidute... ce ma bucur...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amy26
Fetelor,vreau si eu...cand va aud(citesc) pe voi,ma entuziasmez asa de tare AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)![]() |
si eu....dar nu asa tare...inca sa si fac....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Roxxy80 spune:
Va multumesc, fetelor. Sunt tare emotionata. Nu-mi vine sa cred ca mi-a iesit dupa o luna de incercari. Pe 13 seara am facut testul si s-a pozitivat in cateva secunde. Nu am nici un semn de sarcina, doar ca-mi intarziase 2 zile (dar nici macar asta nu consideram intarziere ca ciclul meu vine la 30-35 de zile, iar acum trecusera doar 30).
Nu-mi vine sa ma inscriu la odisee. Pt mine forumul sunteti voi. Voi ce ziceti? sa ma inscriu?
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
tare emotionata
bb_yasmi spune:
poze noi cu bubu mic: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/?saved=1
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi poze noi cu bubu mic: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/?saved=1 _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
frumoasa Iasmi
,frumosi adidasi...sa-i poarte sanatoasa!ce masura sunt?mie mi se par cam mari dar poate-i poza de vina
AMY si
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Va multumesc, fetelor. Sunt tare emotionata. Nu-mi vine sa cred ca mi-a iesit dupa o luna de incercari. Pe 13 seara am facut testul si s-a pozitivat in cateva secunde. Nu am nici un semn de sarcina, doar ca-mi intarziase 2 zile (dar nici macar asta nu consideram intarziere ca ciclul meu vine la 30-35 de zile, iar acum trecusera doar 30). Nu-mi vine sa ma inscriu la odisee. Pt mine forumul sunteti voi. Voi ce ziceti? sa ma inscriu? Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata |
Roxxy, ce-ti doresti sa fie,fetita sau baiat?
eu una,imi doresc foarte mult o fetita,sa am pereche si totodata sa schimb putin traditia familiei....pana acum mami meu are numai nepotei
AMY si
ancadragoman spune:
Roxxy stai ca vin eu cu tine sa nu te plictisesti,hai ca ies mai tarziu sa iau un test![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi poze noi cu bubu mic: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/?saved=1 _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
foarte misto incaltarile si uite pasiuni dastea avem si noi http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/3200388969/in/photostream/
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2