America (141) Hai bb Aidan!
Raspunsuri - Pagina 8
Delia21 spune:
Sanzi,asa,....si...cum a ramas ca-i mai suni tu sau ca te suna ei cand vine bebe?Vezi ce stofa de .....barfitoare am
?da-s fata buna,...sincer,nu va feriti de mine![]()
ancadm spune:
Delia vezi ca sunt niste acoperitori pentru manere (daca ai maner rotund la usa) si cu alea nu o sa poata deschide usa. Ceva de genul asta:
http://www.target.com/Mommys-Helper-Door-Safety-Pack/dp/B0002HDWKQ/qid=1232060736/ref=br_1_11/191-3479286-5720933?ie=UTF8&node=13020251&frombrowse=1&pricerange=&index=tgt-mf-mv&field-browse=13020251&rank=pmrank&rh=&page=2
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
ciuf spune:
Liris, bine ca ai scapat nevinovata din toata tarasenia cu accidentul. Pacat ca nu s-a mai putut face nimic masinii voastre. Asigurarea v-a dat bani suficienti sa va luati alta masina? Sunteti multumiti de ea?
Asa e. Astea sunt lucruri marunte, ce ni se intampla. Sa ne bucuram ca suntem sanatosi
.
Aseara mi-am luat masina de vopsitorie. Acum chiar ca mi-au facut-o bobocel. Ca sa ii iertam, pe langa faptul ca ne-au revopsit masina, dar au folosit si o vopsea mai buna. Si se cunoaste. Asa ca batranica mea are un nou look
. Mi-e si frica sa o conduc sa nu mai fac naiba vreo tampenie sau sa o zgarii. Ca tare mi-e teama sa mai conduc.
Pumba, ii place fetitei tale la balet? Dar cum o cheama? As duce-o si eu pe Eva, dar parca vad ca ea s-ar bucura mai mult de costum
, de tutu.
Acusor, nu prea e timp la voi de plictis. La foc automat o tineti. Nasol ca trebuie sa stati despartiti. Cat mai dureaza nebunia asta? Sanatate multa mamei tale, in continuare. Sa va poata ajuta.
Ramona, ce rau imi pare ca Anuta incepe sa dea semne de un bug
.
dar de ce nu i-au rupt membranele la inceput? Eu credeam ca intai se rup membranele si apoi se actioneaza cu medicamente.
V-am spus ca visul meu este sa lucrez ca RN la nasteri?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Hilde spune:
Baly(Alina), vreau sa te ajut. Spune-mi tu ce pot sa fac si cum.
Imi scrii aici sau pe pm.
Plec acasa acum. O sa citesc mesajul tau in seara asta mai tarziu.
Delia21 spune:
Anca,noi avem clantza si si deschizatoare care sunt jos,...la nivelui lui de ajunge el asa de usor.deci trebuie instalat ceva sus,...in partea de sus a usii.Mersi tare mult oricum.
Haide Miere,Haide Aidan!!!
Ramona J spune:
Ciuf si Pumba, la noi n-a mers asa bine la balet. Am incercat anul trecut. Ei i-a placut, dar era prea zvapaiata ca sa-i stea mintea la pozitiile corecte etc. De aia am trecut pe gimnastica si am mai aminat baletul. Desi ea ma intreaba si acum de balet. De fapt ei ii place orice activitate, nu s-a intilnit cu una care sa n-o atraga (spre deosebire de Alexandru, care a schimbat tare multe pina s-a multumit cu tenisul).
LucasMom spune:
Ciuf dupa ce am nascut si eu mi-am dorit sa fiu rn la labour and delivery. Eu am avut parte de o galerie din 3 nurse doi doctori si anestezistul cand am nascut. Si toti au fost super. Ma incurajau fetele alea ca aproape simteam ca impingeau impreuna cu mine. M-au impreasionat! daca imi vine sa-mi schimb cariera, aia m-as face dar nu stiu ce sanse sunt sa ajung intr-un L&D.
Alina
Andrada spune:
Mei fata asta mai are putin si face 24 de ore de labor.
Scrie si tu sinzi cind auzi ceva, cred ca e frinta.
LucasMom spune:
dar e aproape... daca a ajuns la 10 dilatare nu dureaza mai mult de o ora doua, in plus doctorul poate sa o ajute de acuma...
trebuie ca-i satula de nastere pana acuma...
Ce bine ar fi daca ar exista ceva miraculos sa-i chemam pe copii afara si sa iasa singurei asa... una doua!
Alina