America (141) Hai bb Aidan!
Raspunsuri - Pagina 11
Ramona J spune:
NewMami, la dobinda voastra chiar ca merita sa incercati o refinantare.
Hai Miere, da-ne un semn ca ardem de nerabdare!
pumba spune:
newmami- cam mult pana in aprilie. bafta multa! bravo sotului!![]()
miere -si eu sper ca doarme epuizata si fericita.

philip spune:
newmami, si noi avem rata de 6% si ne bate gandul, chestia e ca stam in casa numai de un an, valoarea nu i-a crescut, prea mult n-am avut timp sa platim si nu stiu cat succes am avea. basca azi era rata la 5% si stiu ca a fost si la 4.7 pe aici prin zona. pandim.
nimic? mai ca m-as duce sa giugiulesc copilu' si sa-l culc ca-mi va fi greu fara el, dar mi-e ca ratez momentul.
mai revin.
philip
20weeksbaby
mommyandreea
ancadm spune:
Am mai tras si eu un ochi pe aici inainte sa duc fetele la nani, dar nimic...Of, of, of...Macar de ar scrie Luc ca totul e ok, sa dormim si noi in liniste!
Irina
!
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
NewMami spune:
Ramona, asa ne-am gandit si noi - ca n-ar fi rau sa incercam, parca merita. Dobanda ne-a fost mai mare putin ca la un rezident with immigration visa.
Na ce limbarnita am in seara asta daca ma tine Miere in suspans ![]()
Pumba, si mai pui ca ideea a fost a mea sa vina pe 3 luni ! Caci stiam ca voi fi f.f.f busy si macar mancare, curatenie sa nu mai am in cap. La inceput n-am fost impacata cu ideea caci l-am lasat in daycare pe Patrick full time - in schimb acum n-am nici un regret chiar ma felicit. Nici el nu o are la inima ...
Acum cateva minute suna tati ... tocmai a ajuns in aeroport si ii spune lui Patrick sa doarma ca mai are o ora pana ajunge acasa, iar ora lui de nani e la 9 seara. Cel mic nu ca ii e dor si ca nu doarme pana vine. OK, zice tati dar cand ajung iti dau kiss kiss, si te fac 1 minute pe spate si gata nani ... sa-i fi vazut fata ... pai ... deal ... dar ... where is my present ... lipsea esentialul din toata ecuatia asta ![]()
Asa mai vobeati de cura , eu o am ca New Year resolution de ceva ani, si cu cat ma gandesc mai drastic la dieta, creste viteza de ingrasare. Sunt cea mai balenuta cred, dar nu mai am ambitia de alta data
. 73 kg la 1.60 .... ce sa mai spun, cred ca mai bine ma sari decat sa ma ocolesti
. Nu pun poze sa nu va speriu.
De mancat mananc f. sanatos si nu junk, problema ca nu am timp, si mananc de 2 ori pe zi atat si doctorul a spus ca tot ce bag in gura retin. La mine ar functiona aerul sau mese f.f.f dese - cand ca ziua are numai 24 de ore. Exercitiu ... mai la vara in piscina de afara. As incerca o eliptica acasa, dar la cat sunt de franta dupa ora 9 si de cele mai multe ori am de lucru ptr. serviciu ... cred ca dau banii degeaba. totusi ar trebui sa fac ceva ... in primul rand sa ma mobilizez 
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip newmami, si noi avem rata de 6% si ne bate gandul, chestia e ca stam in casa numai de un an, valoarea nu i-a crescut, prea mult n-am avut timp sa platim si nu stiu cat succes am avea. basca azi era rata la 5% si stiu ca a fost si la 4.7 pe aici prin zona. pandim. nimic? mai ca m-as duce sa giugiulesc copilu' si sa-l culc ca-mi va fi greu fara el, dar mi-e ca ratez momentul. mai revin. philip 20weeksbaby mommyandreea |
Philip si noi numai de 1 an avem casa, am luat-o bine ca si pret, dar valoarea nu a mai crescut, chiar daca am mai adaugat noi una alta ... Voi vorbi cu banca, sa vedem ce si cum, dar n-am mai sperante.
ruxij spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sinzi_ana Ruxij, oau...ce salarii [red]D-ale lui David |
Ti se par mari? In industrie se castiga mult mai bine. Am o prietena care are CPA si castiga 75K, iar sotul ei castiga 110K si e la IT la aceeasi companie. Impreuna 185K/an. Simplu, fara doctorate si nebuneli.
ruxij spune:
Asa, eu zic ca mierea doarme. Credeti ca prima grija o fi sa ne scrie noua pe forum dupa asa nastere grea? Nu stiu, dar nu sunt convinsa ca ar mai avea cineva putere.