Oradea (38) * Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 2
marius spune:
Spor la bulgarit![]()
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
szivarvany spune:
E iarna.
Buna dimineata ![]()
Giulia a plecat in extaz din casa ![]()
Io m-am bucurat ca nu merg cu masina personala ![]()
Spor la bulgarit ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
oleak lipsesc si io si va si gasesc la capitol nou. Harnica, Daria, ca-ntotdeauna
!
Moni-v-am vazut!! Sunteti niste frumosi. Bebe se vede, clar ca-i al mamei!
Daria, Merce-ce salam tot mancati voi, ca n-am priceput.
Andrei nu mananca salam, decat sandwich cu branza, tot cald, dar mie imi place cu salam/sunca si cascaval
.
Eu cumpar salam sibiu si atat.
Gabiciu-mersi de aprecieri! (iar regim?/ lasa-l in fras!!!)
Andrei NU mai poarta ochelari.Intr-un final,s-a ajuns la concluzia ca vederea e buna, iar la forma lui de astigmatism nu se recomanda ochelari pt ca ar face mai mult rau decat bine.Si-l avem exemplu pe ta-su, din pacate!
Simi-io am priceput numai atat ca trebuie sa va doresc sanatate multa!!Si ma bucur pt zambet
Ce frumos e afara!!! Inainte de ora 6 am iesit afara si era superb!!!!
E WE
!!!
cristina si Andrei
moni_or spune:
Buna dimineata Oradea!
Ce frumoasa zapada!!
Cristina22, multumim, pe bune ti se pare ca seamana cu mine? Ce bine, majoritatea spun ca numai la ochi seamana cu mine, restul cu taica-sau. Eu nu prea imi dau seama.
Daria, ce ti-a facut la masea?
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
szivarvany spune:
Cris, multi, multi pupici lui Andrei 
sa nu mai aiba never probleme cu ochisorii 

Despre salamuri ... eu cumpar doar un soi ca-i place Giuliei, Palaciego ii zice, si am testat cremvusti si sunca taraneasca de la Matache. Atat, ca mi-e frica de alte produse ![]()
Moni, ioiii, a fost crunt ca nu m-am putut plange, Giulia statea in fatza mea. Mi-a deschis canalul la premolar sa ma dezumflu si mi-a pus plomba pe radacina la molar, am cam transpirat ... 
Si daaa, e WE ! 

Maine stem in kef again, la o prietena de-a Giuliei, Antonia, ce implineste venerabila varsta de 4 anisori 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
andy.p spune:
Buna dimineata si de la noi!
Andy nu stia cum sa se imbrace mai repede azi dimineata sa mearga repede si sa-l ajute pe tati sa curete zapada de pe masina....ne tot intreba daca mergem la amiaza dupa el![]()
Legat de salam lu Andy nu-i place numa ala sasesc sau ala uscat ca de sibiu.
Daria
,asa e cand sunt copii de fata tre sa fim barbate
..ma gandesc ca mai ai de mers.Mey da aveti la chefuri nu gluma
La zapada toata lumea![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
moni_or spune:
Daria, vai, nici nu vreau sa-mi amintesc cum e cand iti piscaleste canalul
Si daca trebuia sa faci si pe viteaza, e si mai rau. Asta e unul dintre foarte putinele motive pt. care regret ca nu mai sunt in Bucuresti (pana in iunie 2008 am stat acolo, 5 ani), aveam cel mai bun dentist din lume, niciodata nu ma durea nimic, mi-a scos si 2 masele de minte si am iesit fluierand, asa nu mi s-a mai intamplat la niciun dentist.
Ce frumos e la zapada cand aveti copii mai mari, abia astept sa creasca si Luca sa ne bulgarim.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
moni_or spune:
Ati vazut ce frumos ninge? Cred ca e cea mai frumoasa zi de iarna din sezonul asta... 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
AllyMcBeal spune:
Si eu am facut om de zapada in curte !!! Bucurie mare !
In sfarsit intru si eu sa va zic Anul Nou fericit ! - chiar daca cu intarziere...
Ma bucur ca nimeni de la noi, si vad ca nici de pe la voi - nu muceste, nu ia siropuri.A inghetat frigul microbii.Foarte bine!