Oradea (38) * Alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Intru si eu rapid (am in vizita soacra cu familionul)sa va urez un week-end minunat alaturi de cei dragi

tuturor

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daca ati stii voi ce surpriza am.
Perusii mei vor avea urmasi. Am vazut un ou in cuib.

Mi s-a parut mie dubios cand am venit acasa ca Raducu era in cuib si fetita afara. Ce tata bun...pazea oul.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SIMINA ce surpriza, felicitari! Eu n-am avut niciodata pasari dar cred ca trebuie sa fie supersimpatic sa ii poti urmari cum isi pazesc oul, apoi cum o sa-si hraneasca si ingrijeasca puisorul... Sa pui poze cand o sa apara, tare sunt curioasa cum arata un perus mic mic.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Vestile nu sunt bune.
Papagalita a aruncat azi dimineata oul din cuib. A cazut pe fundul coliviei si a crapat. E compromis.
Dar s-ar mai putea sa depuna oua zilele urmatoare. Un ou il depune o data la 2 zile.
Nu le cloceste pana nu are macar 2-3 oua. De aceea perioada de incubatie poate incepe in max 7 zile de la depunerea primului ou.
Pana ieri n-am vazut "live" un ou de perus.

primul ou de perus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Au ei regulile lor.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Acum stau amandoi in cuib, inghesuiti unul langa altul. E liniste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neata dragutilor!
Simi-deci perusii tai sunt baiat si fetita.
Ai mei sunt amandoi baieti, unul artagos, rautacios si zgarcit, iar celalalt docil, cuminte si maaare fletz!

Laura-bine ca ati scapat de vaccin! Poti sta linistita 2 luni, pana la urmatorul.
Cum a fost cu soacra?

Moni, trec si astea si sa vezi ce dintzos frumos vei avea!

Daria-ce faceti, cum sunteti?

Gabi-intri in "revizie tehnica"?Mi-a placut exprimarea!

Noi ne-am relaxat un pic, ne-am jucat, ne-am plimbat, a fost frumos si multa liniste.Atat de linistit si pustiu, incat ma asteptam sa coboare ursu' printre brazi.

Vacanta frumoasa prichindeilor!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Semnez si eu de buna dimineata
Sunt la munca, Giulik sufera acasa ca nu merge la gradi, din`astea Am avut un we linistit, doar aseara am fost in vizita

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Ca la carte. Dupa 2 zile al doilea ou e in cuib.
Astia-s parintii.

Baiatul - albastru, fetita verde cu galben.
Paznic la oul nr.2: albastrutul.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Acum chiar m-am suparat.

Le-am dat perusilor sa manance lastarul preferat si imediat s-a dus papagalita la cuib si in nici un minut am vazut cum a scos cu capul oul din cuib.
Eu, prevazatoare, am pus un vasut cu un asternut in fata iesirii din cuib, ca daca-l arunca, sa nu se sparga.
L-a impins pin rostogolire, oul nu s-a spart ca nici n-a cazut decat vreo 4 cm si pe "moale"...dar cand l-am intors, era ciupit cu ciocul .

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput