Oradea (38) * Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 18
andy.p spune:

Intru si eu rapid (am in vizita soacra cu familionul
)sa va urez un week-end minunat alaturi de cei dragi
tuturor
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
adi2003 spune:
Daca ati stii voi ce surpriza am.
Perusii mei vor avea urmasi. Am vazut un ou in cuib. 
Mi s-a parut mie dubios cand am venit acasa ca Raducu era in cuib si fetita afara. Ce tata bun...pazea oul.
Album 1 + Album 2
moni_or spune:
SIMINA
ce surpriza, felicitari! Eu n-am avut niciodata pasari dar cred ca trebuie sa fie supersimpatic sa ii poti urmari cum isi pazesc oul, apoi cum o sa-si hraneasca si ingrijeasca puisorul... Sa pui poze cand o sa apara, tare sunt curioasa cum arata un perus mic mic.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
adi2003 spune:
Vestile nu sunt bune.
Papagalita a aruncat azi dimineata oul din cuib. A cazut pe fundul coliviei si a crapat. E compromis.
Dar s-ar mai putea sa depuna oua zilele urmatoare. Un ou il depune o data la 2 zile.
Nu le cloceste pana nu are macar 2-3 oua. De aceea perioada de incubatie poate incepe in max 7 zile de la depunerea primului ou.
Pana ieri n-am vazut "live" un ou de perus.
primul ou de perus
marius spune:
Au ei regulile lor.![]()
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
cristina22 spune:
'neata dragutilor!
Simi-deci perusii tai sunt baiat si fetita.
Ai mei sunt amandoi baieti, unul artagos, rautacios si zgarcit, iar celalalt docil, cuminte si maaare fletz!
Laura-bine ca ati scapat de vaccin! Poti sta linistita 2 luni, pana la urmatorul.
Cum a fost cu soacra
?
Moni, trec si astea si sa vezi ce dintzos frumos vei avea
!
Daria-ce faceti, cum sunteti?
Gabi-intri in "revizie tehnica"
?Mi-a placut exprimarea!
Noi ne-am relaxat un pic, ne-am jucat, ne-am plimbat, a fost frumos si multa liniste.Atat de linistit si pustiu, incat ma asteptam sa coboare ursu' printre brazi
.
Vacanta frumoasa prichindeilor!
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Semnez si eu de buna dimineata 
Sunt la munca, Giulik sufera acasa ca nu merge la gradi, din`astea
Am avut un we linistit, doar aseara am fost in vizita 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
adi2003 spune:
Ca la carte. Dupa 2 zile al doilea ou e in cuib.
Astia-s parintii.
Baiatul - albastru, fetita verde cu galben.
Paznic la oul nr.2: albastrutul. ![]()
Album 1 + Album 2
adi2003 spune:
Acum chiar m-am suparat.
Le-am dat perusilor sa manance lastarul preferat si imediat s-a dus papagalita la cuib si in nici un minut am vazut cum a scos cu capul oul din cuib.
Eu, prevazatoare, am pus un vasut cu un asternut in fata iesirii din cuib, ca daca-l arunca, sa nu se sparga.
L-a impins pin rostogolire, oul nu s-a spart ca nici n-a cazut decat vreo 4 cm si pe "moale"...dar cand l-am intors, era ciupit cu ciocul
.
Album 1 + Album 2