Oradea (38) * Alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cristina- ideea e ca eu cel putin nu sunt pentru bani, acuma sincer si eu am fost ieri la teora si am cumparat de acolo si mai pun ceva si de acasa. Dar in schimb daca vreti ne putem intalni si putem lua impreuna ce credeti ca e ok.
Si chiar nu vreau sa fie probleme, initial am dorit ca noi amandouae sa trimitem un colet dar am zis ca poate mai sunt doritori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

asa zici, ca orice, hmmm...mersi de informare.
Bogadan e colegul nostru de la copilasi de 2002, dar multe nu stiu.
Mai intru dupa-masa sa vad cine ce a mai zis.Acum fug!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io n-am vrut sa supar pe nimeni, daca cineva vrea sa contribuie e bine-venit orice ajutor, orice joc, orice-orice
Mai ales ca toata lumea are timpul impartit
Asa ne puneam de acord cine ce cumpara, ne intalneam o singura data 5 minute si gata.
Insa sunt deschisa la orice idee aveti !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu sunt de acord cu ce se hotaraste asa ca numa sa anuntati din timp sa ma pot organiza.In principui cam cand v-ati gandit sa ne intalnim??

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Io zic in we, undeva unde putem sta sau zbengui, dupa preferinte , imi vine in minte McShit-ul sau oriunde vreti voi !!!
Io abia astept !

pies: vi-am zis ca ne-au atacat rinitele ? am fo` azi la gradi sa achit orele si m-au intrebat copiii dc n-am adus-o pe Giulia ... educatoarea a zis ca le lipseste dictatoru`-terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Prezent!

Am inceput si aseara un mesaj dar dupa 2 cuvinte scrise l-a apucat pe Luca trezitul si plansul.

Noi iar am avut o noapte groaznica, trezit de 1000 de ori si plans cu sughituri, dragul de el, cred ca il chinuie rau de tot dintisorii aia care nu mai ies. si si-a rarit si ziua orele de somn, asa ca abia mai apuc sa ma relaxez, cat doarme incerc si eu sa mananc sau sa mai fac alte treburi prin casa.

SIMINEL, multumesc mult de ponturi, o sa incep sa ma interesez, stiu ca gasisem pe net anul trecut cateva firme, o sa dau telefoane. Oricum daca esti asa priceputa la plante poate o sa te mai stresez eu cu intrebari cand o fi gata gradina, eu din pacate sunt antitalent

O sa citesc si eu de Bogdanel, momentan habar nu am despre caz, si sa vad cu ce pot contribui, poate ma mai inspir din discutiile voastre ca eu inca nu le prea am cu jucariile pt. copii mai maricei, n-am ajuns la etapa aia.

De Tiago am vazut si eu articolul, mi l-a aratat sotul.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

we asta, gagici??
Am zis ca merem la Lunca Visagului, ca n-am iesit de o gramada de vreme.Totusi, poate duminica am putea sa ne prezentam, depinde de ora

Daria, ce sa zic de Giuli, decat BRAVOOOS!Numa' asa razbesti in lumea de azi cu atitudine de terorist

Moni-e inceputu' numa', mai vin si altele.Intreab-o pe Gabi.Ea a fost asa de dulce cand ne-a povestit de dintii lui Lili

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Sa o lasam pe we urmator, vineri seara de ex pe 6 februarie

Moni, la voi sa vina perioada de liniste si pace

Mergi la inceput

Daria, ioi, mi-e rusine...
da' maine seara pot, ca numai sambata dimineata e plecarea.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Ziceam ca poate intr-o saptamana ne adunam tuoate si tuotzi

Cris, e nasol sa auzi din`astea de la gradi mai ales cand in rest copilu` se comporta mai normal ...

Mergi la inceput