Analize secretie,posibil probleme cresa?

Analize secretie,posibil probleme cresa? | Autor: carla_lia

Link direct la acest mesaj

Buna ziua! Am o problema urgenta si sper sa ma ajute cineva cu un raspuns.
Acum cateva saptamani am facut niste analize ginecologice. In urma acestora mi s-a dat tratament, atat mie cat si sotului. Diagnosticul meu a fost colpita-vaginita.
Acum vrem sa facem dosarul pentru inscrierea fetitei la cresa si printre altele se cer si analizele la secretia vaginala. Nu stiu cum sa fac cu aceasta analiza.
La cresa am vorbit si mi s-a spus ca pot duce rezultatul secretiei daca este din ultimele 6 luni. Dar daca este ceva in neregula??!! Imi pot refuza dosarul?
Doctora la care merg nu are program decat miercuri, si speram sa depun dosarul pana atunci. In plus medicul de fam. mi-a zis ca nu pot face analize cat timp fac tratament.
Scriu mai jos rezultatul, poate vede mesajul meu un dr. si-mi spune daca sunt probleme: celule epitel superficiale rare, celule epitel intermediare frecv, celule epitel parabazale rare, pmn frecv, hematii rel frecv, fm: rari lactobacili, rel frecv coci gram pozitivi, levuri abs, trichomonas abs.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Sincer e prima oara cand aud ca la inscrierea la cresa e nevoie de asa ceva. Pentru la multe femei aceste secretii ies pozitive si se vindeca greu. Sigur nu e vreo neintelegere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

In afara de analizele copilului, la cresa ne-au cerut si cateva analize ale parintilor, pentru mine si sot RX pulmonar si VDRL si in plus pt. mine secretia vaginala. O asistenta mi-a spus ca ase se cere la inscrierea fetitelor la cresa.
Ideea este ca pot sa refac analiza si sa iasa tot la fel (mai am de luat 9 ovule) si nu stiu daca e vreo problema. Eu sincer nu cred ca are fetita nimic, cred ca mi-ar fi spus med. ginecolog daca era cazul sa fie ceva transmisibil. Oricum o sa caut un cabinet ginecologic si o sa intreb acolo. Multumesc pt. raspuns.

Mergi la inceput