Dr. Bogdan Cupceancu - a fost cineva?
Buna seara,
Am si eu o intrebare: a fost cineva la acest medic, si daca DA, cum vi s-a parut?
EU am facut un google search si pare destul de ok, desi e batran (din ce am gasit eu pe net). Mi-au placut interviurile lui, faptul ca foloseste si medicina alternativa, etc.
Eu am niste probleme de menstruatie, si as vrea sa incerc - m-am gandit la el pentru ca nu vreau, ca de atatea ori, sa mi se dea din primele 2 minute anticonceptionale care imi vor rezolva problema pe moment.
Vreau pe cineva care ar sta cu mine 1 luna, 2, 3 sa vada ce si cum. Cu analize, cu zeci de dozari hormonale, etc.
Daca aveti si alte sugestii, va rog.
PS Un doctor din Bucuresti daca se poate
Rog sa imi fie mutat subiectul daca nu e pentru discutii generale
Raspunsuri
evora spune:
Am fost la dr.Bogdan Cupceancu, pt prima data, in nov.2006.E intr-adevar destul de batran, dar are rabdare sa te asculte, iti acorda toata atentia(adica nu e cu o ureche la tel si cu una la tine) si e f serios. Mie mi s-a parut un profesionist. Mi-a raspuns la toate intrebarile...mi-a placut. Nu s-a repezit sa-mi dea cine stie ce tratament de la prima consultatie, fara sa stabileasca cu precizie diagnosticul. Am avut si eu de facut dozari peste dozari, echografii etc.
Am fost la el de mai multe ori, in decurs de 6luni, iar dupa aceea s-a imbolnavit si a lipsit vreo 2-3luni(cel putin atat l-am tot cautat eu). In timpul asta cat a lipsit, eu am ramas insarcinata si ulterior sarcina si alaptatul mi-au rezolvat, cel putin temporar probl pe care le aveam(cu sanii).
E adevarat ca foloseste si mijloacele medicinei alternative si cu rezultate remarcabile(cel putin pt mine).Am ajuns la el dupa o serie de tratamente alopate si nu numai, toate esuate, incercand sa ma obisnuiesc cu ideea ca, in caz de... si cancerul se poate trata. Desi situatia mea era destul de proasta, in urma tratamentului medicamentos si complementar pe care mi l-a recomandat, rezultatele au fost spectaculoase. Initial, am fost sceptica, atunci cand mi-a dat un gen de "suplimente nutritive"(nu vreau sa le dau numele sau firma producatoare, mai ales ca am vazut ca le face cineva reclama pe aici). Chiar l-am intrebat daca sunt bune de ceva, avand in vedere gravitatea situatie mele si mi-a zis ca a obtinut rezultate fenomenale cu ele. Asa a fost, dupa 5 luni echografia mea era de nerecunoscut!
M-am lungit... sper sa-ti foloseasca informatiile.
Singurul minus,din punctul meu de vedere, a fost faptul ca ma duceam la el la Euroclinic si nu mi-a placut deloc sistemul lor de a face echo intr-o zi si sa trebuiasca sa vii in alta zi sa ti-o "traduca", sa-ti dea tratament etc.(cel putin asa era atunci, nu stiu acum)
Sanatate iti doresc!
AnaGN spune:
Draga Evora,
Iti multumesc pentru timpul pe care l-ai acordat raspunsului. Nu, nu te-ai lungit,ci chiar mi-ai raspuns asa cum as fi dorit.
Ma intreb daca o mai lucra. Eu am citit undeva ca ar fi la Batistei, dar nu stiu exact daca mai e acolo. O sa fac niste sapaturi.
Eu nu cred in miracole mereu , adica nu cred ca ma duc la el sau la altcineva si gata, se rezolva toate problemele.
Pana la urma suntem toti indivizi unici.Si asta ma streseaza la majoritatea medicilor:ca pentru ei sunt toti la fel - toti pacientii cu x se trateaza cu y! Si poate uneori nu e asa.
Ma bucur sa aud ca ti-ai rezolvat cat de cat problemele.
Sper sa il mai gasesc activ.
Cu drag,