Sezatoarea canadiana (123)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ica, daca nu circuli la orele de varf, e ok.
Eu am colegi care vin din Montreal, incep la 10, si termina 18.00.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Spuneti-mi si mie va rog, cum este traficul dinspre Mtl spre Laval la orele de varf , am vazut cateva joburi interes la 4 zile si ma mananca degetele dar parca n-as vrea nici sa stau in trafic pana ma usuc

Ktrinel, te inteleg perfect daca gasesti activitati noi te rog spune-mi si mie, ca jumatate de an nu-i chiar putin

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Ica,daca ar fi sa o iei pe Aut 15N spre Laval, cred ca este aglomerat indiferent de ora si zi , este cea mai circulabila aut, cel putin din ce am vazut eu pana acum
aut 13 este acceptabila, asta in caz de vreme ok
Bafta multa.Unde in Laval ai vazut^

Mergi la inceput

Ina,Thea este o frumusete de fetita.
Am vizionat pozele si pot sa-ti spun ca ai o casa superba, mai ales living-ul cu peretele de geam.Este exact ceea ce-mi doresc eu la o casa.Aici nu prea am vazut asa.Superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Bebitzule, ar fi pe boul. Saint-Martin Est ceva ce mi-ar fi placut mie, ma gandeam ca trec pe pod Ahuntsic de lang Metro H Bourassa. Oricat de mult mi-ar displacea sa raman unde sunt acum parca n-as vrea nici sa stau in trafic cu orele, asa aici singurul avantaj ar fi ca la intors, cand n-am de trecut pe la gradi fac max 15' cu masina, in rest ...

Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Bebitzule, ar fi pe boul. Saint-Martin Est ceva ce mi-ar fi placut mie, ma gandeam ca trec pe pod Ahuntsic de lang Metro H Bourassa. Oricat de mult mi-ar displacea sa raman unde sunt acum parca n-as vrea nici sa stau in trafic cu orele, asa aici singurul avantaj ar fi ca la intors, cand n-am de trecut pe la gradi fac max 15' cu masina, in rest ...

Noi

Ica, in cazul asta poti folosi si aut 13 care este relativ lejera dimineata spre Laval.O iei spre Cote Vertu si iesi pe 13 iar dupa pod imediat este iesirea St Martin.
Eu as incerca; daca ceea ce urmeaza sa faci si salariul sunt mai bune, de ce nu?

Mergi la inceput

Bebitzu si Cge, multumesc ptr promptitudine

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

LA MULTI ANI Emma ( Denisam ) !!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai noroc in viata !! Dragi parinti, sa va traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

LA MULTI ANI EMMA! . Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si fericita!

Ktrinel, eu cu Matei ies pe la prieteni cu copii de aceeasi varsta in weekend, ca si pe mine ma dispera lipsa asta de activitate de la Polul Nord .

Am mai pus pozici cu blondul mic ... aici: http://good-times.webshots.com/photo/2706149290080764911pJOuZa . Eu nu le ascund, ma gandesc ca atata vreme cat nu pun poze cu copiii la baie sau alte ipostaze din astea, nu tentez nici un nebun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Emma la multi ani! sa fii sanatoasa si sa cresti mare!

Carmen ce strumf simpatic am vazut! Ma termina ochii lui albastri!

Am vazut si pozele de pe contul comun, superbe toate! Mi-a ramas si mie inima la pozele din munti ale Anei mai ales ca am copilarit in zona Bucovinei. Mai am putin si merg si eu in Romania, o sa petrec cateva zile si in muntii mei, inutil sa va povestesc ca numai la acele zile mi-e gandul.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

La Multi Ani Emma !!! Sa cresti mare si sa fii fericita mereu

Carmen, tare scump blondutul. Am rasfoit un pic pozele, si l-am vazut pe Matei la 2 anisori cu tortul care parea cum l-ai facut?

Noi

Mergi la inceput