America (140)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AcsorAburit spune:

Hilde poate problema era numai numarul de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Vroiam sa zic, de fapt, ca mai bine schimbam capitolul ca bebe Aidan nu vrea sa vina la capitolul asta, poate la unul nou nout?!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Acsor,nu inteleg!
Despre ce tel zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui AcsorAburit

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Ana mi-a spus azi dimineata ca "we need to buy a baby sister". S-o fi saturat de frate-su!

A mea nici nu l-a lasat pe frate-sau atata. I-a facut bagajele in doua saptamani s-o zis sa-l duc back la spital.

Saraca mama cu tripleti cred ca pe cel mare nici nu-l vede decat ca prin ceata. Poate n-are strep... sa scape si Anuta mai ieftin.
Sa vezi ce te-am binecuvantat azi-noapte... Io crescut piciorul d-soarei c-un numar intr-o saptamana...si gasiram ceva haios pe Zapos de-l stiam de la tine... l-or livrat intr-o zi.

Mi-a spus si mie Alexandru "s-o dam inapoi" dupa ce o asteptase cu nerabdare. Cred c-ar da-o si acum citeodata, dar e mai mare si nu da drumul la porumbei.
Tripletii sint toti la gradi (copilul bolnav e unul dintre ei), nu vreau sa ma gindesc cum i-o fi mamicii aleia cind ii apuca pe toti.
Eu mi-am interzis sa mai intru pe site-uri de astea, ca de cite ori deschid usa la closet pica peste mine cutiile cu pantofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

SANZI,oare tu ziceai ca ai nr-ul lui miere de telefon?Ia,....intreab-o de sanatate,pliiiz,...ca ne perpelim sa avem stiri proaspete despre ei

Miere ,daca nu a venit inca Aidan,...eu stiu ce asteapta,...si anume sa treaca luna in Balanta,..la ora 5pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Facui subiect nou, poate vine acolo?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132005

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucasMom

Ramona, numai bine pt Anuta. Oricum ar fi, parintii n-ar trebui sa-si trimita copii intr-o comunitate cand stiu ca-s bolnavi...:( nu au cum sa le faca bine celorlati.
Alina

Asa e, eu nu-i duc nicaieri daca sint bolnavi. Daca apuc sa vad copilul bolnav inainte sa fie prea tirziu pentru copiii mei - iau masuri. Adica inclusiv sa le spun vreo doua (pe cit pot de civilizat) parintilor. Dar daca tot a fost prea tirziu n-am mai avut ce face. A avut invatatoarea un ton semi-mustrator cind i-a spus mamicii (care e fata desteapta si s-a prins imediat).

Hilde, votez cu GC. Sotul meu are aceeasi problema, citeste intr-una anunturile. Cred/sper ca odata cu jobul asta s-a linistit. Acum am doar emotii sa treaca perioada in care te pot da afara "just because".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ramona, ai nevoie sa "buy a sister"?
Eu am nevoie de niste brain, cine are available! Am impresia ca ma cam lasa in ultima vreme.

O sa ma duc deseara acasa, o sa fac un pic de scandal ca iar m-a adus sotul aici, intr-o zona de kk, fara posibilitati multe, ca o sa waste talentele mele extraordinare si nemaintalnite, ca o sa fiu obligata sa stau cu o companie numai pt GC...bla bla bla. Pana obosesc si apoi imi trece. Asa de urata e situatia asta. Cateodata ma scoate din sarite. De fapt de cate ori imi amintesc de ea!

Mergi la inceput