America (140)
Raspunsuri - Pagina 23
LucasMom spune:
Vroiam sa zic, de fapt, ca mai bine schimbam capitolul ca bebe Aidan nu vrea sa vina la capitolul asta, poate la unul nou nout?!
Alina
Ramona J spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui AcsorAburit
A mea nici nu l-a lasat pe frate-sau atata. I-a facut bagajele in doua saptamani s-o zis sa-l duc back la spital. Saraca mama cu tripleti cred ca pe cel mare nici nu-l vede decat ca prin ceata. Poate n-are strep... sa scape si Anuta mai ieftin. Sa vezi ce te-am binecuvantat azi-noapte... Io crescut piciorul d-soarei c-un numar intr-o saptamana...si gasiram ceva haios pe Zapos de-l stiam de la tine... l-or livrat intr-o zi. |
Mi-a spus si mie Alexandru "s-o dam inapoi" dupa ce o asteptase cu nerabdare. Cred c-ar da-o si acum citeodata, dar e mai mare si nu da drumul la porumbei.
Tripletii sint toti la gradi (copilul bolnav e unul dintre ei), nu vreau sa ma gindesc cum i-o fi mamicii aleia cind ii apuca pe toti.
Eu mi-am interzis sa mai intru pe site-uri de astea, ca de cite ori deschid usa la closet pica peste mine cutiile cu pantofi.
Delia21 spune:
SANZI,oare tu ziceai ca ai nr-ul lui miere de telefon?Ia,....intreab-o de sanatate,pliiiz,...ca ne perpelim sa avem stiri proaspete despre ei

Oana_B spune:
Facui subiect nou, poate vine acolo?![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132005
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
Ramona J spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LucasMom Ramona, numai bine pt Anuta. Oricum ar fi, parintii n-ar trebui sa-si trimita copii intr-o comunitate cand stiu ca-s bolnavi...:( nu au cum sa le faca bine celorlati. Alina |
Asa e, eu nu-i duc nicaieri daca sint bolnavi. Daca apuc sa vad copilul bolnav inainte sa fie prea tirziu pentru copiii mei - iau masuri. Adica inclusiv sa le spun vreo doua (pe cit pot de civilizat) parintilor. Dar daca tot a fost prea tirziu n-am mai avut ce face. A avut invatatoarea un ton semi-mustrator cind i-a spus mamicii (care e fata desteapta si s-a prins imediat).
Hilde, votez cu GC. Sotul meu are aceeasi problema, citeste intr-una anunturile. Cred/sper ca odata cu jobul asta s-a linistit. Acum am doar emotii sa treaca perioada in care te pot da afara "just because".
Hilde spune:
Ramona, ai nevoie sa "buy a sister"?![]()
Eu am nevoie de niste brain, cine are available! Am impresia ca ma cam lasa in ultima vreme. ![]()
![]()
![]()
O sa ma duc deseara acasa, o sa fac un pic de scandal ca iar m-a adus sotul aici, intr-o zona de kk, fara posibilitati multe, ca o sa waste talentele mele extraordinare si nemaintalnite
, ca o sa fiu obligata sa stau cu o companie numai pt GC...bla bla bla. Pana obosesc si apoi imi trece. Asa de urata e situatia asta. Cateodata ma scoate din sarite. De fapt de cate ori imi amintesc de ea!

.