Carcel la degetul de la picior

Stiu ca poate parea ciudat, dar am o problema care ma deranjeaza foarte tare: mi se pune un carcel la penultimul deget de la piciorul stang.
Fenomenul a aparut acum aprox. 2 ani, la scurt timp dupa ce am nascut (nu stiu daca are vreo legatura). Carcelul este foarte dureros, practic ma impiedica sa merg si apare cu atat mai repede cu cat pantofii sunt mai stramti. Am crezut ca are legatura cu greutatea prea mare care apasa pe picior, dar in ultimele luni am slabit foarte mult, iar carcelul tot n-a disparut.
A devenit pentru mine un adevarat handicap: nu pot sa merg mult si pot purta numai pantofi foarte lati (uneori insa si in adidasi ma apuca durerea, asa ca nici vorba de tocuri sau pantofi cat de cat eleganti). Singurele incaltari in care n-am probleme sunt papucii (dar, evident, nu pot sa umblu doar in papuci).
Asa ca apelez la voi cu o mare rugaminte: STIE CINEVA VREUN TRATAMENT PENTRU CARCEI? Sau macar carui fel de doctor sa ma adresez sau ce investigatii sa fac pentru asa ceva. Sincer, am momente in care mi-as taia degetul numai sa scap de chinul asta.
Va rog, ajutati-ma!
Bedrosmart
Raspunsuri

Carrye spune:
Buna!
Cand ti-ai facut ultima data analizele? Vezi cum stai cu Ca. Si eu aveam carcei mai mereu, cateodata mi se inclesta laba piciorului de simteam ca mor si sa vezi distractie daca mai eram si la volan...plus articulatiile, imi zvacneste cate un ochi. Eu iau mereu Ca cu vit D, Mg si vit B. Primavara iau Vitamax.
Ai grija de tine!

gabytza25 spune:
da, corect, carceii apar datorita lipsei de vitamine din corp... eu stiam ca lipsa Calciului.
am avut si eu o perioada cand aveam... si si acum mi se mai intampla primavara (in timpul asa numite astenii de primavara), ma stau jos si ma masez usor, nu brusc pana dispare senzatia... oricum nu e placuta deloc senzatia aia... de-aia ti-as recomanda sa faci cat mai curand niste analize.
sanatate si numai bine

crinuta spune:
Cu siguranta.
Eu am scapat de carceii pe care ii aveam aproape in fiecare noapte, cu Kal Mag de la GNLD.
Este cel mai bun produs de acest gen de pe piata.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009

Mindy spune:
Eu le-am avut pe timpul sarcinii, la mine suplementul de calciu nu a mai ajutat si la doctor mi-a recomandat cura cu banane. Cand am inceput sa mananc zilnic 1-2 banane nu le-am mai avut.

Bedrosmart spune:
Fetelor, multumesc din suflet pentru sfaturi.
Chiar azi ma duc sa-mi iau niste suplimente cu calciu si magneziu. Cu bananele (probabil pentru potasiu) as incerca, dar mi-e teama de constipatie (am niste probleme in "zona") si in general sunt obligata sa le evit.
Sper sa aiba efect ca altfel cred ca innebunesc cu carcelul asta nenorocit.
Daca mai stie cineva si alte solutii, va rog nu ma ocoliti.
Va pup!
Bedrosmart