Mi-au murit .....pestii.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Asa, da pe Dunare, ce pusca mea! Orice numai sa nu puta acolo in vest

Imi pare rau pentru pestii tai, dar am asa un feeling ca tie iti pare mai rau pentru ca erau "specimene rare" nu prentu ei in mod particular Vezi cum faci macar acum in al doispelea ceas sa nu-ti moara si ceilalti.

Deci, iarta-ma ca rad, nu pot sa ma abtin: ati vazut www.imdb.com/title/tt0205000/" target="_blank">Un gigolo de doi bani?

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Pai nu am cum sa sparg gheata, e destul de groasa.

Cum sa-i iau in casa?
Sunt pestani mari,tata se dadea mereu la ei,spunea ca-i place crapul in saramura

Am glumit, stiu ca nu poti sa-i iei in casa (i-ai fi tinut in acvariu daca erau de acvariu) si nici sa-i arunci in Dunare pe cei morti.

Acum serios: imi pare rau, totusi trebuie sa faci cu ceilalti, altfel vor ingheta cu totii.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Eram sigura cas nu vor lipsi cele de la Green Peace la fata locului,de unde ai dedus tu Androix ca nu-mi pasa de pestii mei?

Iar tu Denitzel, trebuia sa-ti bagi coada ,ca deh,ursu a fost pacalit de vulpe doar

Ce pusca mea veniti cu amenitari de genul amenzi si poluare?
Mi-au murit doi pesti si-mi pasa.
daca va irita subiectul meu,mergeti la cel cu " nu se mai opreste diareea" sau ofer spaga nu stiu cui trus romanesc.

Sophia 2ani 06.09.06
+28
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Conecteaza si tu un robinet de apa calda cu 1 furtun si tine lacul incalzit la 4-5 C.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Asa, da pe Dunare, ce pusca mea! Orice numai sa nu puta acolo in vest

Deci, iarta-ma ca rad, nu pot sa ma abtin: ati vazut www.imdb.com/title/tt0205000/" target="_blank">Un gigolo de doi bani?

1. Am glumit.

2. Dunarea trece si prin Vestul Europei, de fapt acolo izvoraste.

3. Am vazut filmul, imi amintesc de macho acela urat si de faza cu acvariul cand s-a intors el .

Androix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

1. Guestus, asteptam mai mult de la tine De fapt in ultima vreme am mai vazut raspunsuri d-astea de la tine, e deformatie de forum, incepi sa crezi si tu ca poti fi de folos acestei minunate comunitati. Cu alte cuvinte te-au "stricat" si pe tine.

2. Ionica, nu ma irita subiectul tau, ma amuza, mi-am cerut si scuze pentru asta, dar asta e ma amuza foarte tare. Nu degeaba am adus in discutie filmul. Cand ti-am citit postarea mi-a venit in minte exact faza de final in care tipa oarba pune sa faca un cocktail in blenderul in care odihneau niste "specimene" d-astea rare
Acum serios, cum de unde am dedus? Reciteste-ti singura postarile si vezi de unde am dedus. PLUS recomand cu incredere o vizionare atenta a filmului! O sa destinda atmosfera si cine stie, poate iti da si un hint ce sa faci. Nu numai cu pestii morti dar mai ales cu aia vii!

3. Maria, pai da, de-acolo izvoraste si aici ajunge, n-a contestat nimeni asta. Asta e ultimul argument nearuncat in lupta

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix
b]Maria[/b], pai da, de-acolo izvoraste si aici ajunge, n-a contestat nimeni asta. Asta e ultimul argument nearuncat in lupta

De asta are Romania Delta Dunarii - unicat in Europa.

Care lupta ? N-as vrea sa ajunga si acest topic subiect de razboi intre Est si Vest pliiiiz !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ionica, serios si la obiect, ia apa calda, aproape fierbinte de la robinet si incearca sa strapungi intr-un loc lacul, banuiesc ca nu-i chiar asa groasa gheata. poate ai ceva unealta de gradina....si trebuie sa se dezghete cumva...
a, sau pune apa mai calda peste asta inghetata ca sa creasca cantitatea de apa din lac...si poate asa se topeste si gheata....

noi am secat lacul, ca avem si noi unul micut, si pestii i-am dus la acvariu, tocmai ca sa nu moara inghetati.

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
N-as vrea sa ajunga si acest topic subiect de razboi intre Est si Vest pliiiiz !

Asta in nici un caz nu se va intampla .
Dimpotriva, precum se vede, celor din Est le pasa de Vest si-i invata pe cei ajunsi din Est in Vest, ca nu-i frumos sa arunci cadavre in Dunare/lacuri, asa cum s-a sugerat (in gluma, desiiigur ).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Am sa pun apa calda in lac,astept sotul sa vina sa racordeze el un robinet pt.furtun la sursa cu apa calda.

Va multumesc pentru intelegere,astept sa se inchida acest subiect.

Cu respect,

Sophia 2ani 06.09.06
+28
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput