Puiuti de Randunici 2008!! (190)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

liana in visul meu, inainte de a ne intalni cu randunimea la tine, eu cu tine ne mai intalnisem in zona la modul ca eram afara, intr-un parc cu Mufa, pe un deal asa, iar jos, in vale se vedea domeniul tau, cu multi pomi, un parau, semana cu Carol..si noi am stat de vorba prima data acolo sus pe deal, arata cam cum este stadionulOlimpia daca il stii, jos! cred cA DE AICI MI SE TRAGE VISUL., ca acolo ne vom muta, in blocul de vis-a-vis, unde am copilarit eu, la mamaia si tataia!:)) si tu imi spuneai'pai uite aici stau eu, am atata loc, sa vezi ce s-oar mai juca copii p-aici, ce-o sa ne distram!"..copii erau mari, mergeau toti in picioare! si ce bine ne era, si ce happy eram!! cu antivirusul, eu am AVG, downloadat moca de pe net, si isi face treaba vad, pana acum..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Luny poti da defragmentare, dar este o solutie de moment, si care iti va tine blocat calculatorul pentru cateva minute bune. Si dupa cum a spus, maine te vei trezi cu acelasi mesaj. Poate fi o solutie pana gasesti cd-ul cu windows.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

am primit sms de la Ccris,era pe la Bacau, ocazie cu care saluta toate bacauancele, se intorc duminica de la plimbareala, va pupa cu drag pe toate!
zozela, gospodela asta faci tu cand esti singura???
olga am incercat ieri sa fac defragmentare si nu ma lasa!! hai ca mai incerc o data!
fie vremea cat de frumoasa, eu afara nu ies azi1 ca-s rupta, ca e namolul pana la gat in curte, si groapa tot acolo, ca Mufa inca nu a papat de pranz si nu se mai fac odata legumele alea la cuptor etc...
pucca multam fain, deci tre sa ma rog de sormea sa vina paici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zozelici spor la treaba sefule...
tuchi ai dreptate ca sunt numai virusi si microbi...inainte cand era iarna iarna cu ninsoari si geruri de crapau pitrele nu erau atatia copii bolnavi si asa de sensibili...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

am facut o defragmentare fortata,si imi spune ca au mai ramas fisiere nedefragmentate..sa vedem ce iese mai departe, daca mai face figuri..

Mergi la inceput

naty ce faci?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Olgutz...taaaare trist ce povestesti tu acolo...
Haide sa-ti zic cum e la noi cu "Neintrebatul", pe care mama l-a botezat "Burtica", dar cred ca i s-ar potrivi de minune "Burtica-Neintrebatul". Eu nu-l mai tin in cam. Theei peste noapte, k m-a speriat de vreo cateva ori cu "Esti prietenul meu". Azi dim. i l-am dat Theei in patut, sa se joace cu el si asta mica il plesnea de cate ori scotea vreun sunet, zicandu-i "am -am" (adica "ham-ham") si-l certa in legea ei ca Burtica nu pricepe ca-i caine si tre' sa zica "ham-ham". Taaare m-a distrat faza. In alta ordine de idei, nu stiu pe unde oi scoate camasa, ca Thea e innebunita dupa caini, incep sa ma interesez ce catel mai jucaus as putea sa-i iau. Unul adevarat, care sa faca "ham-ham"...

Luny, scuze de confuzia cu CIC-ul. Oricum, concluzia e aceeasi. Bine de tine ca nu trebuie sa te stresezi cu asta. Si nashpa rau patani cu groapa..

Zoze, cum ai ramas singura, cum gata, dans la buricu' gol? Hmmmmmm! De unde ii cumperi dovleacul lui Mihaita?

Bubule, haide, ca poate vb si cu tine...dc nu ma mai uit la retetele alea.

Mai fetelor, eu iar sunt un pic in ceata cu o chestie, si anume incaltarile. Thea nu mai merge in carut de mult timp si, mai nou, nu mai vrea nici in marsupiu. Acum nu-i pb, pana la Crang fac 10 min, oi duce-o eu cumva, dar acolo incepe sa faca urat de tot, mai ales ca vede copii mergand, caini si alte alea. Si as lasa-o si eu pe jos, macar asa, sa-i mai treaca supararile, dar nu stiu ce fel de incaltari ar trebui pt inceput??? Ca stiu ca nu-i bine sa-i tii incaltati pe astia mici cand invata sa mearga...si afara e frig, totusi, nu-i pot da ceva f ushor. Asa am ghetute mai multe perechi, dar mi se par nepotrivite, cam grele (nu m-am gandit la mers cand le-am cumparat). As vrea sa-i iau acum ceva, dar nu stiu, ce anume trebuie sa caut??? Multumeeeesc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da' chiar ca e frumos afara! 8 grade arata la mine

Ma apuc sa calc restul de rufe...Stefu a baut lapticul si a adormit, Vlad e si el in pat la somn...

Am vazut ca si Zoze e harnicuta tare si singurica!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alice, sa-ti zic de care ii luam lui Vlad si de care stiu eu ca trebuie Deci, ghetutele sa fie inalte peste glezna, sa o tina ca lumea, acum ca-i frig merg mai inalte, eventual imblanite. Si sa aiba taloneta, o ridicatura in interiorul talpii. Si i pui un dres gros pe ea si o probezi asa, cu ciorapel gros. E cam nasol pe vremea asta cu incaltarile pt. ei...ca sunt si grele si incomode si putin mai mari . Eu ii luam lui Vlad numai de la Piciul.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny va citesc da' n-am stat azi o sec. Acum de ex citesc cu farfuria de mancare in mana, cu un ochi la Iulia care inchide/deschide tv cu telecomanda, am in cuptor pulpe de pui cu ciuperci si astept bona de la interviul de azi
Promit sa revin.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput