Puiuti de Randunici 2008!! (190)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cata...offfffffffffffffffff!!!! Speram sa nu ramai printesa otitelor Ce antibiotic ii dai? Nu e injectabil, nu? Of, o sa treaca si perioada asta neagra...Poate ar fi bine sa o tii pe Ili acasa pana la primavara...Ce iti face capul?

Liana, sa iti traiasca Lianul, sa creasca mare si sa fie sanatos! Sa termine mai repede casa aia, sa se implineasca visu' lu' Luny!!!

Eu am o zi de rahat, sunt tare tare trista de moartea Oanei si a varului ei, copii de 16, respectiv 19 ani. Ea era singurul copil al vecinei mele, care a crescut-o singura dupa ce sotul a parasit-o. Mama ei e prietena buna cu una dintre colegele mele, si ce imi povesteste la serviciu...Fetelor, cu destinul nu te pui...pur si simplu, s-au intamplat lucrurile in asa fel incat ei sa se stinga. Parca tot universul a lucrat incat sa ii aduca impreuna la ora aia, ca ei sa ajunga unde nu aveau ce cauta... Asta este! Miha, fetelor, iertati-ma, ma descarc si eu la voi!

Iar acum o citesc si pe Tuchi cu ghinioanele ei...Tot oftez ca o baba, ooofffffffffff!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

lina, vineeeeeeeeeee!! pentru dvs una portie mancarica de castraveti murati, cu drag primesc amandine la schimb!! Si la multi ani randunoiului, cu intarziere ca nu am vazut cand anuntasi ca-l aniversam, sa fie sanatos si fericit alaturi de voi!!
tuchi imi pare rau..nu prea inteleg nici eu cum are otita incas, dupa atata antibiotic..nu s-o fi potrivit?..despre busitura, ce sa mai zic..sper sa nu te fi lovit prea rau, mai intra sa ne spui cum esti!..
aliceeee fata, ai aparut!!! liana era cu CIC-ul, nu eu, eu nu am stressul asta ca se face automat la mine la serviciu!

si apropo de busituri: aseara am iesit cu Mufa la plimbare pe intuneric..eu cu el in brate, iub in spate cu caruciorul..doar ca eu am iesit prima din scara, ca el s-a miscat mai lento...in curte la noi, intuneric. Eu, merg ca omu' cu copliu'-n brate, tinandu-l pe el mai pe stanga, sa vad prin dreapta pe unde merg.De-o data simt cum calc ceva ciudat, ma impiedic, dau sa trec/sar pestye,dar mai nasol, urc pe ceva, moale, ca niste haine!! mi-a stat inima, si am realizat ca era sa cad intr-o mare groapa, si tocmai ma catarasem pana in varful unui mare morman de pamant!! jur ca am avut impresia ca era un om pe jos si l-am calcat in picioare, un betiv ceva, mort sau naiba stie..pana am reusit sa vad ce era...idiotii de la Apa nova, au sapat o groapa lata cat curtea, si au scos pamantul in asa fel incat sa fie 2 munti imensi in jurul ei, probabil sa nu cazi in groapa, iar eu chiar cadeam, cu copil cu tot!!! niciun indicator, niciun anunt, nimic, in conditiile in care nu exista lumina!!ce injuraturi am scos, nu va imaginati, in ce hal m-am speriat!!aveam noroiul pana la genunchi, bine ca n-am cazut in nas, si peste Mufa!!

a adormit Mufy, ma intind si eu putin, apoi imi beau cafeluta..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Cata...offfffffffffffffffff!!!! Speram sa nu ramai printesa otitelor Ce antibiotic ii dai? Nu e injectabil, nu? Of, o sa treaca si perioada asta neagra...Poate ar fi bine sa o tii pe Ili acasa pana la primavara...Ce iti face capul?

Liana, sa iti traiasca Lianul, sa creasca mare si sa fie sanatos! Sa termine mai repede casa aia, sa se implineasca visu' lu' Luny!!!

Eu am o zi de rahat, sunt tare tare trista de moartea Oanei si a varului ei, copii de 16, respectiv 19 ani. Ea era singurul copil al vecinei mele, care a crescut-o singura dupa ce sotul a parasit-o. Mama ei e prietena buna cu una dintre colegele mele, si ce imi povesteste la serviciu...Fetelor, cu destinul nu te pui...pur si simplu, s-au intamplat lucrurile in asa fel incat ei sa se stinga. Parca tot universul a lucrat incat sa ii aduca impreuna la ora aia, ca ei sa ajunga unde nu aveau ce cauta... Asta este! Miha, fetelor, iertati-ma, ma descarc si eu la voi!

Iar acum o citesc si pe Tuchi cu ghinioanele ei...Tot oftez ca o baba, ooofffffffffff!!!

Ai vazut ma cum lucreaza destinul ce-ti e scris se intampla, ieri daca nu iesea o vecina era sa ia foc si scaunul de la usa pe care erau puse lumanarile. Nu m-am simtit instare sa merg la innmormantare ieri dupa ce am fost ca catedrala nu am mai fost om toata ziua.

mamica de Bogdan Alexandru 10 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Olguta te-ai pregatit sufleteste mai avem putin si rupem turte si mot?

mamica de Bogdan Alexandru 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Claudia, nici nu m-am gandit ce fac...cred ca inchiriez ceva, duc neamul, rup turta ( desi eu tare as renunta la obiceiul asta...) Nici nu m-am gandit, pe bune! Si se apropie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Olga si Claudia-Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca!si pe parinti,rude,prieteni sa ii mangaie!!!e asa de trist!!!am vazut si eu filmuleteul!Doamne!!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!
Noi am fost la o plimbarica, am fost la piata, a mers si tati cu noi, apoi putin in parc. Stef a dormit tot timpul in carut Apoi i-am basculat cu randunoiul la Vlad in camera si am dat repede cu aspiratorul si am spalat pe jos

Rufele tot nu le-am terminat aseara, mai am pe balcon destule , dar azi le-am pus gand rau si sigur le termin

Alice, vorbeste cu mine, pls

Tuchi, ce rau imi pare de Seb, saracutul de el...mama lor de otite...nu pot sa cred...ii tin pumnii sa-i treaca repedeeee!

Clau, cum sunt tzitzicile? lui Razvanel poti sa-i dai telemea, cascaval cu paine prajita, biscuiti sarati, maxi-mixuri din alea. Ceai de menta ii place? Vlad e innebunit dupa ceai de menta neindulcit, bea cu kilele

Luny, imi pare rau pt. noaptea alba...saracutul, ii ies dintzosi??bine ca ati dormit macar spre ziua...

Claudia99, ce tragedie..Doamne fereste!

Liana, cum ati dormit? la birou??

Kya, te asteptam cu povesti de we

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Eu cred ca o sa fac acasa ca nu este decat neamul meu ca radu e singurel pe lume si o sa fim noi, nasii, sora mea si parintii mei si cam atat, daca ma razgandesc merg la nasu la Casa Domneasca, trebuie sa fac cu o saptamana inainte ca la baieti dupa datina trebuie pana implineste 1 an sau la 3 si cum am o gramada de babe:)) trebuie sa tin datina

mamica de Bogdan Alexandru 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, ce nasol...bine, naiba, ca nu ai cazut acolo...of..
Si Tuchi...cum ti-e spatele??
Si eu m-am impiedicat o data cu Vlad in brate, am coborat cu el sa cumpar ceva de jos, din magazinul din scara blocului, si cand am urcat pe scari m-am impiedicat cu varful papucului de scara si noroc ca l-am tinut bine pe Vlad, ca-l dadeam cu capul de scari . M-am ales eu cu niste vanatai la maini si la picioare, de ce contre am pus . Si avea cam 9 luni, cum e Stef acum...

Ma duc sa spal si eu vasele si sa hranesc baietii.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu am reusit sa adorm...si m-am apucat de spalat!
aveti idee ce naiba are calculatorul meu de-mi tot spune de vreo 2 zile ca am spatiu putin pe C????in conditiile in care tot sterg, tot dezinstalez programe!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput