Puiuti de Randunici 2008!! (190)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

acum va las ma duc sa-mi pun puiul in patut si sa ma bag si eu la nani langa soata...ca e cald si bine....
va pupacesc si sa nu ciripiti prea mult sa va pot citi si eu maine cand imi servesc cafeaua ...pe crengutza ....

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty

Bubule merci mult de raspuns, cred ca asta a inteles ea.....auzise/citise ea ceva si nu mai stia exact

Maine o sa dam de baut si de mancat pe crengutza ca avem 9 luni,cred ca am sa fac si eu vestitele amandine ca tot au fost preferatele mele din totdeauna.
Dar dimineata ne ducem la dr. la control de rutina si sa -i ia sange Antoniei sa avedem cum stam cu fierul.....mi-a zis sa-i dau trei luni si acum sa vedem rezultatul.....si dup aceea intru sa va povestesc ca mi-e dor de voi

Aaaaaaaaaa si in seara asta am fost la prietena mea (cea pentru care v-am intrebat de CIC)si s-a jucat Antonia cu baietelul ei care face in martie 2 ani -.......super frumos, au bomanit pe limba lor,Antonia mergea in 4 labe si ALbert o imita,la fel si cand ea baga o jucarie in gura....au chiuit .....la inceput ANtonia se ducea spre el si tragea de el ,dupa aia Albert se ducea la ea si chiar aluat-o in brate de vreo2 ori......ce sa mai????ne-am amuzat pe seama lor cat de scumpi au fost iar ei s-au impacat extraorinar de bine.Am hotarat sa repetam figura cat mai des....o data ne ducem noi la ei,o data vin ei la noi,pana vine timpul de mers in parc und esunt mai multi copii.MAine pun si cateva poze.

Noapte buna

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zozeeee nu suport hainutele de lana....nu l-as imbraca pe pui cu asa ceva...are 2 vestute facute de mamaia sotului dar sunt din mohair...si scarpeti(botosei)asa le zice ea...va zic si voua ca sa stiti ...nici eu nu stiam...m-am amuzat cand mi-a zis sotul...i-a facut mamaie scarpeti lui andrei...
eu:ce ia- facut?ce sunt aia?...cand i-am vazut tare dragalasi...dar si astia facuti din mofhair...nimic care inteapa si irita si nimic care sa -i atinga pielicica fina si eu pe maine...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am stat cam mult in pauza...fug la calcat ca apoi ma ia somnul....

Bitzule cu placere! Asteptam tratatia de maine . Vezi sa pui margarina rama maestro cu rom la crema, ca un pont, ca iese mai buna decat cu unt, cum am facut eu. Si Glazura s ao faci doar din ciocolata topita, iei amandina si o bagi cu capu' in cioco sa se prelinga pe ea . Data aviatoare asa o sa fac si eu

Clau, nasol cu tzitzi...ti-am zis ca asa se intampla...masezi putin la dus, daca faci galmitze si comprese reci, gheata, cum a zis Olgu. Sa nu mulgi! In 2 zile iti trece tensiunea di ei, ai sa vezi!

Steluta si Ramo, cate un pup s anu mai fiti singurele

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Tuchi, ce faza cu bona aia , nasol pt. sora ta...iti tin pumnii pt. maine cand te duci la Budimex!

Mai calc, mai calc
Nu mai e nimeni pe-aici?

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

asaaaaa....acum ce-mi mai amintesc si sa nu va suparati daca uit pe careva, dar pe cristalinul ochisorilor mei scrie low batery ....am vazut poze cu ursulet dulcel taaaare, si cu mami frumusica si tinerica si slabaaaa , si cu tiza mea, irinuca ...mai ce rochita looooz ....
mimo vad ca incepe sa-i faca lui bubu concurenta la bucatareala si luny la fel .....un pentru surubel "inmultitoru' de muci" , cu urarea sa-i piara acest "har" si sa fie sanatos....un si pentru tiza noastra ca incepe kinetoterapia si inca unu pentru mamica ei, care tre' sa mai bea de acum o cafeluta ziua ca sa se poata tine dupa tea ..... pentru sam si biencuta care nu mai sunt kk-ciosi .... si lui razvanel ca si-a revenit, sa se faca bine de tot si microbu' sa nu ajunga la rebecuta ....sigur mai trebuia sa mai zic dar deja gandesc inceeet, inceeeet.....si copilu' meu nu vrea sa doarma, si misuna in continuu....

azi am zis ca mooor de nervi cu astia cu indemnizatia ...tara de...."aur" ......in lege scrie clar 12 luni anterioare lunii nasterii copilului...ei vor acum si venitul ptr luna in care s-a nascut copilul, deci nu stiu cum mai sunt 12 luni anterioare lunii nasterii, dar numai un cap prost de roman putea face asa lege ....asa ca adeverinta mea si asa facuta dupa destul timp nu mai e valabila ....am sunat de am inebunit, pana la urma am reusit sa vorbesc si sa intreb daca e adevarat ca trebuie luna 12 sa fie luna nasterii copilului, si cica da; am intrebat si daca au formular tip si cica nu, pot sa duc orice adeverinta...buuuuuun....am sunat de 2 ori si am vorbit, sa vad daca imi zic acelasi lucru (la asa tara de nebuni e imposibil sa nu dai in paranoia )...ma suna o prietena si imi spune ca a fost una de la ea de la serviciu de la personal sa vada cum sta treaba....scurtez, ca de o o ora scriu, abia acum am reusit sa adorm iepurica.....va dati seama ca au fost acolo discutii ca la prosti, cu idei care se bat cap in cap....in fine...i-au zis ca trebuie sa fie luna 12 luna in care s-a nascut copilul siiiiiiiii...surpriza , ei i-au dat formular tip .....ce scandal ne-a relatat ca era acolo: 2 mamici, cu dosare, adeverinte la fel, la una i-a primit dosarul, la una nu, ca adeverinta nu e tip .......nu mai continui, ca e poveste fara sfarsit de 2 lei....daca va intereseaza si vreti formularul lor tip (cel putin ce i-au dat femeii aleia), il am, vi-l dau la cerere ......gata, send, ca deja nu mai stiu ce scriu

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Liana, hai fata, la somn! om vedea noi cu indemnizatia aia...maine ma duc si eu la astia cu protectia lu' copilu' sa vad ce naiba acte vor...si sa sun la servici...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

...bubu merg la somn, daca chemi pe careva cu macaraua sa ma ridice ....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

va foarte multumesc doamnelor pentru urarile adresate randunoiului meu, dar si pentru aprecierile la amandinele mele facute in stilul infratit romano-african (chiar asa mimo, mare diferenta nu e , pana si culoare incepe sa predomine si la noi )....
care va sa zica asa luny, facusi rautacisme pe bucatarAS ? ....apropos de bale , ce-mi place mancarea de castraveeeeeeeti ....uite cum facem : eu dau amandine, tu dai mancarica de castraveti (troc, ca la africani, ca tot vorbeam ....)
vroiam sa mai zic...dar ce ?...trebuie sa dorm.....dar nu-mi vine sa ma ridic.....aaa, ramo vaz ca te-ai mai dat pe brazda , apari mai des ...si.....nu mai stiu....mai revin....daca imi amintesc...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
pt toata lumea!
Ma pregatesc de trezit trupa si plecat la gradi/spital!
Liana, LA MULTI ANI PENTRU RANDUNOI, tu ai zis ca e pe 14 dar eu am uitat!
Sa fie sanatos, voios , voinic si sa stea mai mult cu voi acasa!

Cat despre adeverinta....eu numai ieri am depus doasrul, cu adeverinta facuta dupa modelul dat de Elara, l-au primit, chiar s-au uitat atente sa fie luna anterioara nasterii copilului ultima luna de pe adeverinta....
Nu stiu ce sa zic, fetele de la sectorul 6 au fost extrem de dragute si amabile, mi-au verificat 2 persoane diferite dosarul, si eu aveam emotii pentru ca veneam din stimulent in CIc!

O pe Zoze sa nu fie supi pe mine...Sper sa ma inorc mai cu chef de la dr, acum ma duc sa biberonez Sebul ca i se aude gurita!
PA!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput