Puiuti de Randunici 2008!! (190)
Raspunsuri - Pagina 11
natynic spune:
Bravooooo lui Bogdanel mergator! Si BINE le face la tantile alea, las sa-l plimbe, mai fac si ele miscare
Clau, eu am tot auzit de asta: sani durerosi la ceva interval de timp dupa intarcat. Ia sa-ti zica si cuscra-mea...
Cuscra, bafta maine la interviu, sa fie cum e mai bine pt tine si David!
Luny, di ce te scuzi mai ca papi porc cu ceapa?
![]()
Zoze...

Mimo...

Rad ca proasta singura...Hai mai,Mimo, crezi ca-i schingiuieste? 

Si cu concluzia ca am putine prietene da' bune si ca greeeeu e sa gasesti o bona, ma duc la 

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Zoze, nu chiar brusc, am luat-o treptat, dar de saptamana trecuta nu am mai pus-o deloc la san...In fine, sper sa treaca repede...
Claudia, ce tare Bogdanel.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
clauclau spune:
Luny, in decembrie mancam "pomana porcului" in fiecare zi! Mmmmm, ce bun era...
Randunoiu' chiar in seara asta si-a facut un gratar de porc, dar eu cum sunt la dieta am mancat niste branzica amarata cu gogosari! Dar am slabit mai bine de 1 kg!
Naty, noapte buna.

Sufletica si Gurita!
tuchita spune:
Mimo, mersi de pupic! bag un Campari si-mi trece necazul!
Macar de ar da Liana un vin fiert!
Clau, pup Razvanul sa treaca burtica!
Tu baga aspirina...asa m-a invatat pe mine Delphin si a mers bine!
Stela, osafiebine....bine ca te-ai dus la dr!pentru neurolog zic sa mergi pe manalui naty, ca ea stie personal, eu doar din auzite!
Iar despre sofat nu pot decat sa te invidiez!
o sa vina si vremea mea, si-atunci sa vatineti voi!
Am vazut ca a reaparut Miradi pe crenguta si ca-i place de mine, ceea ce ma bucura nespus!
Si am vazut ca are niste fete superbe si ca nici ea nu e mai prejos!
Gecko traieste momente emotionante si acasa si la cresa...si le mai si povesteste frumos!
Naty, e greu cu bonele, dar o sa gasesti pana la urma ceva! si asculta-ti instinctul, iti povestesc in mesajul urmator de ce!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Clau, comprese reci! Gheata eventual! Sau comprese cu frunze de varza tinute la congelator...Si sanatate muuulta multa razvanelului. Ai grija sa nu o pupe pe Rebe, daca are enteroviroza. Stii, viroza..virusi...transmisibili...mi-am muscat limba 
Mimo, esti de comaaaaaaaa 

Claudia-mami-de-Bogdanel, ai baietel mare, ce mai!!! Ai aflat de fata Monicai, vecina mea si a lu' Lili
?
Cata
cu tzocaiala, ca a lu' Mimo! Hai, ma, sigur ca mai ai prieteni, nu doar pe noi! Numai ca nu au foarte mult timp, dar sigur sigur te indragesc la fel ca inainte, nu au cum altfel
Hai, ziua la aerobic si la facut mumoasa, sa mearga bine viata aia de care vorbeam noi azi, dupa-amiaza si in weekend la intalneli cu prietenii ( aici de includem si noi, modeste ) si noaptea...
..Ti-am facut program misto
?
Zoze, asa sa va ramana noptile 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
tuchita spune:
Asa..oare eu v-am povestit de bona basarabeanca pe care am vazut-o la un interviu in vara?
Blonda, 50 de ani, nefumatoare, 2 fete mari, spalata, manichiurata, s-a splat pe maini, s-a descaltat, s-a sters cu servetelul propriu, vroia bani putini....parea prea buna!
Ii cer sa-i vad buletinul..avea o copie xerox color trasa in tipla de plastic, ca nu poarta originalul la ea de frica sa nu-l piarda!
Eu zic ca as vrea sa vorbesc cu cei de la care a plecat, ea zice ca da dar nu se grabeste...
anyway o chem peste 2 zile la o zi dE proba!
Intre timp "pasarica" lucreaza...daca e din mafia ruseasca si imi fura copilul, de ce are buletinul de hartie etc...
tot ii repetam lui barbatul meu ca mie mi-a plcut teoretic dar sufletelul meu zice ca nu e buna!
Asta ma asculta rabdator vreo 2 ore si hotaram ca dimineata o sun si-i zic sa nu mai vina la nici o proba!
A doua zi n-apuc eu sa sun ca suna ea sa-mi zica ca nu vine ca a acceptat alta oferta!
Eu zic mersi si im iau gandul.
In aceeasi perioada sora-mea isi cauta bona....si o suna tipa asta, o cheama si ea la interviu si ii place! si asta ii povesteste niste gogomanii despre mine inimaginabile( nestiind ca suntem surori!)
sora-mii ii place de ea, evident, se cearat cu mine ca eu sunt nebuna si am speriat femeia si de-aia n-a mai vrut sa vina la mine, ma rog...o angajeaza!
Dupa o luna, pentru ca relatia doamnei cu copii nu era chiar minunata, de gura mea o inregistreaza sora-mea cu mp3....in 2 zile a dat-o afara! ce i-au auzit urechile, ce minciuni, ce vorbe urate...
Eu m-am bucurat ca mi-am ascultat instinctul si nu am luat-o...
sper ca nu v-am mai spus poveste asta!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Am reusit sa bag laptopul la incarcat, adica sa trag firul pe langa randunoiu, frumusel asa...
Aoleoooo, mi-a intrat un morcov mare cat casa acum...Razvan s-a jucat azi cu Rebecca destul, nu a pupat-o in bot, dar a gadilat-o pe burtica si la gatut cu gurita lui. Ooooo Doamne , ar fi culmea sa faca si ea!!! Cred ca ma impusc!
Tuchi, instinctul primeaza, e bine sa-l ascultam intotdeauna. Am luat acum un paracetamol, sper sa fiu ok pana maine si apoi mai vad eu.
Sufletica si Gurita!
ramo_cata spune:
mstela-imi pare rau de cele auzite dar hai ca o sa fie bine..-cu un pic de kineto se rezolva totul bine ca tea e sanatoasa si e totul ok in rest...cat despre premergator nu stiu ce sa zic am auzit pareri pro si contra...nici eu nu stiu ce sa fac...de ex sora mea a avut la nepotel si nu a avut nimic...acum ma gandeam sa-i iau si eu...nici nu stiu ce sa fac...
si eu imi faceam probleme cu andrei ca la nastere a fost dismatur si am intrat pe mamici ...la dismaturi ...si am citit mesaje de la diverse mamici ca au avut probleme cu copilasi ,ca nu mergeau ca nu stateau in fundulet ,ca au avut retard psihomotor..etc de nu stiam ce sa mai fac...asa ca am discutat cu pediatra si i-am zis ce si cum si m-a linistit pt ca andreiutul meu a facut tot ce trebuia la timpul lor...este dezvoltat f bine,a recuperat f bine in greutate...sunt multumita...
luny-iam iam ce bine arata...eu am facut peste cu sos in care am pus castraveti murati ...e supeeerr bun...
mda uite ca am mai citit o alta parere despre premergator...naty..multa bafta la gasirea unei bone asa cum iti doresti ...mda trebuie sa ma gandesc f bine...problema e ca andrei merge tinut de maini f bine...topaie...cere cu piciorul sa se dea jos din pat sa mearga pe jos si deasta ma gandesc ca nu cred ca i-ar dauna ,adica nu l-as forta sa mearga si nu l-as folosi decat in camera lui ...ham am dar nu l-am folosit niciodata si nu -l voi folosi...
zoze eu azi am avut un copil 'viespe'...adica am fost la doctor...pe tot ce punea dr mana hop si el unde se uita dr hop si el ...razand cu gura pana la urechi...chiar i-a zis si dr...mai da ce iute esti...este totul ok...a facut o alergie si cred ca de la mandarine...nu o sa-i mai dau...are 8500g...e bine,fara rosu in gatulet...mi-a mai dat si calciu si un preparat pt iriatia existenta...apoi am fost si ne-am plimbat prin english parc sa vedem luminitele puse de solomon(acolo are dr cabinetul peste drum de mercur)...e super ...sunt fericita ca l-am dus si pe andrei si ca am facut pozici,cu telefonul ca am uitat aparatul dar e bine ca am...
bitza eu am auzit ca termenul e pana pe 30 iunie...
tuchita hai nu mai fi supi
cat despre prieteni...nem nem...f putine sunt mamici si na au timp de plimbat etc eu nu prea si in plus eu m-am mutat din craiova iar acasa ,la bals,nici ca mai am ...sunt plecata din 2000 si s-au cam rupt legaturile...
clau cred ca ar trebui sa te mulgi un pic si sa pui comprese reci...eu asa am facut dupa ce nu l-am mai alaptat pe andrei...si m-am muls vreo cateva sapt bune...eu am intrerupt alaptatul pt ca nu mai aveam suficinetn ...cand ma mulgeam scoteam cate 20 ml...dar tot aveam dureri si se faceau galme..
vad ca si bebeii vostrii se culcacesc la ore tarzii,nepootrivite varstei lor
...credeam ca numai andru e golanel si nu vrea sa o lase pe mami lui in pace...sa se relaxeze dupa o zi de zbenguiala...![]()
ma decclar doborata de andrei ...ma declar mamica obosita dar parca tot as mai sta ca ziua nu prea am timp sa ciripesc si na acum parca il aud pe sot zicand'rami hai ca se trezi andrei'...![]()
va pupacesc ...hai ca mai stau...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
ramo_cata spune:
aaaa v-am promis niste filmulete dar nu merge sa le pun pe mail ca sunt mari...am incercat azi cu gmaile dar imi arata'se incarca\apoi 'se trimite'...am stat asa aproape o juma de ora si nimic ...asa ca m-am lasat pagubasa...
sper sa reusesc sa ma laud si eu cu puiul meu![]()
ramo_cata spune:
bai sunt o nesi nesi...azi am bagat in mine ca o sparta...am mancat o ciocoilata mareeeee singura plus bombonele din pomul de iarna ...doar ce dadusem si eu cateva kg jos,adica ajunsesem la 59 de la 75kg....si acum parca vreau sa le pun la loc...imi e ciuda dar ce sa fac sa ma abtin..imi vine asa sa mananc...