Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 13
Amy26 spune:
eu sunt la regim,mi-am propus sa scap pana la sf. lunii feb de cel putin 5-6 kg 
`Sa intru sau nu??`..asta a fost gandul care m-a bantuit inca de cand am vazut la semnatura PAPA BUN ...stiind cat sunt de pofticioasa mi-am zis `mai bine nu`` ...dar uite ca nu am rezistat tentatiei iar acum
dupa o portie de vinete impanate si nu numai
Ellis,ai chef de musafiri??!![]()
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman mai fetelor pe mine ma dor tzatzele intr-un mare fel si nu s-au inmuiat asa cum se inmoaie dupa CM de ovbicei anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
ups...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
cica au reaparut locomotivele Thomas pe piata...
pentru cine e interesat...
vezi pe ookee.ro
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 cica au reaparut locomotivele Thomas pe piata... vezi pe ookee.ro Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
eu, eu...
dar au fost probleme? nu se mai gaseau?
Cristina si Radu 3.12.2007
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Ramonika,sincere condoleante!!!Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!Si voua sa va dea putere sa mergeti mai departe! ![]() Andreea hai sa-ti spun ce am patit eu saptamana trecuta cand i-am facut iar analize la Bea.Prima data,la un cabinet particular,i-a luat din dosul palmei,cum spunea si Ellis.Curgea tare greu,o mulgea pur si simplu sa iasa.I-au luat 3 sticlute.Saptamana trecuta,am fost cu ea la Pediatrie 4,la spitalul de distrofici.Mi-au luat-o,nu m-au lasat cu ea.Am auzit-o cand a plans,dar a trecut destul de repede.Cand am ajuns acasa,am controlat-o sa vad de unde ia luat sange.Am controlat manutele,dar nu am vazut nimic.Pe la amiaz,eram toti 3,impreuna cu sotul,si-mi zice:stii de unde ia luat sange la Beiuta???DIN CAP!!! Oricum,ma gandesc ca asistentele au stiut mai bine de unde sa ia,ca sa nu o chinuie.Tu la ce spital ai fost cu Eric??? Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
of, saracuta... si nu plange Bea? sau deja e obisnuita??

noi am fost la Pol. Grigorescu... acolo e si dr. noastra peidatra...
am auzit in maternitate ca le ia sange din cap, cel putin asa s-a intamplat acolo unde eram eu...dar la varsta asta nu stiu... au vrut sa incerce tipele alea sa-i ia si din palma, dar am zis ca nu vreau sa-l mai chinui... saracu era atat de disperat, ca nici voce nu mai avea, ii curgeau lacrimile siroaie, iar cand am intrat eu la el s-a aruncat sper mine si l-am scos afara...
o sa incerc mai tarziu.... peste un an poate...
ERIC IN 2009...
ERIC
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis CRISTINA - www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/ruladacocos/index.html" target="_blank">rulada banana - noi am pus banana si in crema si pe mijlocul ruladei! www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7329&pid=101034&mode=threaded&start=#entry101034" target="_blank"> tarta mere scuzati desele interventii, dar nu reusesc sa remediez; Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR PAPA BUN |
mai ellis, da vad ca ai luat in serios treaba cu bucataritu'...
io inca nu m-am apucat de chestii asa complicate...
ERIC IN 2009...
ERIC
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
ups... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
ups ce?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
pussi spune:
salutiiiiiii
amy cea cu privirea la aparat e Eni!![]()
ramonela sincere condoleante! e greu de spus altceva!
ramonicule nu pot sa cred... eu nu cred ca le-as fi lasat sa faca asta.
ellis pe adeverinta se trece venitul net sau brut?... si eu sunt iar nedumerita, din acest motiv nici nu m-am ocupat.
1. am dat directia muncii in judecata pt. indemnizatie ... macar sa iau pt lunile trecute inca 6 mil., inca n-am niciun rezultat
2. in vechiu proiect de lege, cel din oct. 2008, mamele de gemeni ar fi luat cu 2 mil. in plus... adica cele cu 6 mil. ar fi luat 8 mil.
3. acum nu mai stiu pt. ce sa depun cerere: pt. 85"% + 2 mil ? mie asa mi s-ar parea corect... dar n-am gasit nimic specificat pe tema asta. Sapt. viitoare vreau sa mereg la directia muncii si sa intreb.
imi poate spune si mie cineva la ce pret e Aqua Doodlesunt ?... se gasesc si la Diverta sau doar la Miniblu?
Baby Einstein sunt si in romana? cate filmulete sunt in total?
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si noi tot impreuna ii spalam...Si cu vreo cateva seri in urma cand l-am ridicat pe Robert sa-l clatesc cu dusul,Amira l-a apucat de putza. Doar ne-am amuzat de chestia asta,n-am facut mare caz.Nu vrea sa le atrag atentia asupra acestui subiect mai mult decat e necesar la varsta lor. Vreau sa nu mai fiu diferitDaca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

ERIC IN 2009...
ERIC
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
ups ce? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
ups asteptam continuarea...

ERIC IN 2009...
ERIC