LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (173)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna seara.

am citit pe sarite capitolul asta si n-am retinut mai nimic, sunt ffff obosita dupa inca o zi de smotru...

Stiti care e frica mea? Desi nu o sa mai fiu pe aici vreo 2-3 saptamani din lipsa de net la noul apartament eu imi faceam griji ca nu mai are cine sa faca capitol nou pana lui daca ELLENUTA pleaca la munte!!!!!!! Si cine o sa mai dea dimineata cafea? M-am linistit ca nu e singura Ellenuta care stie sa ne faca capitol nou si cafea mai dau si alte zuze dimineata..... Sunt ametita rau de tot ma duc si eu acusa ca Roli sa imi rumeg nervii...
Toata ziua am fost in priza de la 11:30 pana la 17:00 la apartament singura, sotul la lucru, Benji pana la 14 la bunic apoi a dormit pentru prima data in camera lui aproape doua ore in tarc.

Si ma iau de mana cu aurel_cris si o chem pe ramona sa imi puneti si mie la punct soacra forever! Ok? O fi ea cu bune intentii dar mi se apleaca deja: azi a criticat cum am pus pe net la vanzare mansarda noastra. Nimic din ce facem nu e bine. Standardele ei sunt prea inalte pentru mine, probabil! Of! Imi vine sa o trimit in China!

Benji face ture ba in patru labe ba singurel, biped. Azi l-a extenutat pe bunic. Maine e ziua socrului meu si normal ca nu am avut inspiratie de cadou. Cred ca mai primeste o fotografie cu el si Benji inramata!

Am retinut in viteza ca avem clopoteí bolnaviori sau foarte agitati din cauza dintisorilor. Un sa le treaca, sa se faca bine.

Eu merg sa descongelez combina si frigiderul, ca sa am maine ce face....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!!!

Mergi la inceput