Gimnastica pasiva

Gimnastica pasiva | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

A incercat cineva? E vorba de sistemele acelea cu mese care lucreaza diferite zone. Recomandate pentru lenesi si mai ales pentru femei care au diverse probleme (coloana, picioare, cardaice) care au drept contraindicatie gimnastica traditionala.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lolita, eu cred ca gimnastica pasiva e de preferat sedentarismului absolut si cu siguranta are rolul ei in cazul persoanelor cu probleme grave de sanatate, care altfel nu isi pot folosi deloc membrele, acestea putandu-se atrofia etc. Dar pentru o persoana care este apta fizic pentru gimnastica activa, eu personal nu vad gimnastica pasiva ca pe o solutie prea buna. Nu are cum sa iti aduca aceleasi beneficii pe care ti le aduce gimnastica activa - pulsul nu iti creste, beneficii pentru inima nu prea cred (poate minime), endorfine eliberate mai putin..
Eu nu cred ca exista vreo metoda usoara sa ajungi sa ai un corp frumos si sanatos - oricum o dai cotita, pana la urma tot la asudat ajungi..

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Eu am fost la cateva sedinte din astea acum cativa ani, cred ca am fost chiar la primul cabinet deschis, era undeva pe langa Marriott. Ce sa zic, ceva efecte cred ca sunt pt ca dupa prima sedinta am facut un pic de febra musculara iar ultima masa pe care stateai avea un efect diuretic, cred ca facea un drenaj limfatic sau ceva de genul... Din cate imi amintesc trebuia sa mergi de doua ori pe saptamana ca sa vezi ceva efecte in cm si erau niste doamne acolo care ziceau ca au rezultate. Eu m-am dus rar si s-a dovedit ca sunt prea lenesa pana si pt gimnastica asta pasiva, am renuntat repede desi nu plateam nimic. Oricum cred ca e mai potrivita pt persoanele cu probleme, pt recuperare.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

A incercat cineva? E vorba de sistemele acelea cu mese care lucreaza diferite zone. Recomandate pentru lenesi si mai ales pentru femei care au diverse probleme (coloana, picioare, cardaice) care au drept contraindicatie gimnastica traditionala.

Si eu am fost, e placut, mai ales ultima masa (de relaxare). Merita incercat.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Dar pt tonifiere o fi buna? Ca mie cam asta-mi trebuie, n-as vrea sa pierd cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

off topic:
scuza-ma Lolita,de 3 ori am citit titlul topicului si de fiecare data am vazut acelasi lucru: "gimnastica parsiva".Bey, si citeam postarile voastre,si tot citeam, si nu-mi dadeam seama unde-i parsivenia.

Oricum ar fi, subiectul tau e interesant.Felicitari!

ps- in gand o pot face? ca mi-e lene de-am amortit !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Ah, deci nu-i ca fumatul pasiv, cand fumeaza unul langa tine si te inbolnavesti si tu de plamani. Credeam ca daca pretrec o zi intreaga langa unul care exerseaza activ ajung sa ma tonific si eu.
Hi hi, joking

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Gabriela,cred ca merge si asa.C itisem mai demult pe undeva ca s-ar fi demonstrat stiintific ca efectuand mental o activitate poti sa obtii o parte din beneficiile ei. Si se facusera teste cu oameni care-si imaginau ca fac exercitii fizice. Acum dati-i inainte cu mistourile La gimnastica cu gandul cred ca am fi toate olimpice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Am gasit un filmulet pe youtube cu gimnastica asta pasiva, cred ca e buna pt tonifiere dar pt cei cu probleme: http://www.youtube.com/watch?v=5FEx_Prqmyo&feature=related

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

tineam eu minte ca s-a mai discutat de mult despre asta, am gasit: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=68927&whichpage=1
Fetele zic ca is multumite daca te tii.
Asa ca azi am fost la o sedinta (gratis ) de proba
M-am mirat tare sa vad ca aici nu e f scump, si abonamentul pe o luna e unlimited, deci poti sa te duci zilnic si sa stai de cate 2 ori la un aparat care iti place mai mult. O sa incerca cel putin 2 sapt de cate 3-4 ori pe sapt si sper sa fie ceva mai bun decat nimic (ceea ce fac acum). Va tin la curent

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput