tauroaice (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Neata!Iar e ger!Dar am ghiocei in gradina!Noi suntem bine,facem puzzle uri mai mereu!O saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Alex, bine ai venit!
Jenn, ai idee cand se deschide Keukenhof? Tare as vrea sa mergem... Sper sa nu moara ghioceii!

Maria mea e foarte rau racita, are nasul vesnic infundat, tuseste intruna din cauza secretiilor din gat, aseara a si dat afara din cauza lor. Bine ca macar a mai eliminat din ele, dar s-a speriat atat de rau incat nu a mai vrut sa adoarma asa ca ne-am culcat toti la 4 dimineata iar eu la 6.40 a trebuit sa ma trezesc vrand-nevrand. Asa ca sunt chiauna. Nu mai stiu ce sa-i mai dau sa-i treaca odata, sper ca maine sa-mi pot lua liber sa mergem la un orelist. Nici de mancat nu mai mananca nimic, cu chiu cu vai o conving sa bea cate un biberon de lapte

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Lexi imi pare tare rau de Mariuta ta. Ai incercat sa-i dai Mucosin?? Pe noi ne-a invatat medicul de familie de aici un tratament pt imunitate cu tinctura de propolis si miere de albine, luat in fiecare dim cate o lingurita si in zilele cu raceli 3 lingurite, si pot sa spun ca de cand luam nu am mai racit nimeni. Maria a avut ceva tentative de raceala dar superficiale, si ea racea imediat. Noi nasucul il spalam cu apa de mare, iar in Romania stiu ca puneam pe pernuta Carvol pt respiratie ushoara. Multa sanatate si

Mergi la inceput

Se deschide pe 19 martie,am citit pe site ul lor.Alte detalii gasesti acolo,e si in engleza.Sanatate Mariei!

Mergi la inceput

Silar, multumesc pentru idei , la o lingurita de miere cata tinctura de propolis pui?
Jenn, multumesc mult.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Cu placere!Ati fost la doctor? Ce face Maria?

Mergi la inceput

Lexi pui flaconul de tinctura de propolis intr-o cana de 200ml, iar apoi umpli cana cu miere de albine. Mesteci pana se omogenizeaza amandoua si apoi luati toti cate o lingurita dimneata, iar cand va simtiti rau 3 lingurite pe zi. Sper sa va foloseasca, la ai mei vad ca le merge bine. Eu nu iau pentru ca nu prea imi place mierea de albine. Nici Mariei nu ii place, dar vad ca, cu tincutura vrea in fiecare dimineata. si multa sanatate.

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Silar, multumesc mult, voi incerca si eu.
Jenn, multumim de intrebare, Maria e mai bine, nu mai tuseste asa de tare si nici secretiile nu mai sunt asa de abundente. Doar pofta de mancare ii lipseste, dar o sa-si revina ea. In schimb pe mine ma doare gatul si am inceput si eu sa tusesc.

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Silvia,cum se pastreaza preparatul astfel obtinut?Ca vad ca in dulap mierea se intareste.Merge cu orice tip de miere?

Mergi la inceput

Lexi multa sanatate.
Jenn m-am imbolnavit de la Parcul Lalelelor. Vreauuuu si eu . Eu amestecul cu miere l-am facut intr-un borcanas pe dulapul in bucatarie, am pus miere luata de la tara din Ro. Cumpar mierea tot timpul de la aceeasi persoana.Cred ca merge orice tip de miere, pune de care va place voua.

Mergi la inceput