De unde cumpar joc SCRABBLE?
Vreau sa vad cum arata inauntru inainte de a-l cumpara. Am vazut de curand la cineva unul de la Noriel, iar pe tabla nu avea decat cuvantul*5 si litera*10.
Eu tin minte din tinerete ca pe tabla erau ceva mai multe optiuni (sper sa nu gresesc).
Multumesc!
Raspunsuri
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunnyday07 Vreau sa vad cum arata inauntru inainte de a-l cumpara. Am vazut de curand la cineva unul de la Noriel, iar pe tabla nu avea decat cuvantul*5 si litera*10. Eu tin minte din tinerete ca pe tabla erau ceva mai multe optiuni (sper sa nu gresesc). Multumesc! |
Eu am unul nou de aici din Germania. Daca te ajuta, fac o poza si-tzi trimit pe mail. E de la Mattel si DA, scrie multe pe tabla!
sunnyday07 spune:
Multumesc mult pentru oferta
Doar daca nu iti ia mult timp sa-i faci poza si sa-mi trimiti - presupun ca este in limba germana (poate ca literele au alta valoare) si daca o sa-mi placa nu stiu de unde o sa pot cumpara unul!
Morgano spune:
Gasesti de la firma Juno - ii spune Magnetic Crossy, ce fix cel de pe vremuri pe care il stiam. Noi jucam cu sotul ca la balamuc, eu am noroc la punctele literelor, el se fredoneaza si juma de ora si scoate cuvinte super-ok.
Incerc sa iti trimit link pe PM, daca nu, sa stii ca se gaseste la Cora, Carrefour, si la Diverta.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
gabriella1 spune:
se poate juca si online!
isc.ro
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
marami spune:
Gabriellooooo
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
sunnyday07 spune:
Ripley, mercic!
Am primit link-ul, o sa caut in zilele urmatoare in magazinele despre care ziceai si daca nu-l gasesc o sa-l comand on-line.
Gabriela, e o optiune, dar nimic nu poate inlocuii fetzele celor cu care joci atunci cand ai facut un cuvant cu z si h pe litera*10 si cuvantul*5 .. ;-)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marami Gabriellooooo Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
off topic
aaaa? hai la "prietenie la plesneala"
Vin'-ncoace la Coana Mare !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
helbi spune:
Nu e greu cu poza, dar, inrtf-adevar sunt in germana. Daca nu gasesti si ai totusi nevoie, da-mi de veste si fac poza.
CorinaDani spune:
sunnyday, ai gasit pana la urma scrabble ?
am vazut aseara in mag. kaufland, costa in jur de 60 RON, cutia e destul de mare si predomina culoarea verde...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
valipop spune:
Chiar ieri am luat unul de la Metro pe post de cadou de la fi-mea pt un coleg de clasa (9 ani). Aveau doua variante : unul clasic asa cum il stiam eu de 10-15 ani si altul mai complex, dar pe acelasi principiu.