mamici profesoare..intrebari

mamici profesoare..intrebari | Autor: velenamaria

Link direct la acest mesaj

buna,
sunt si eu o mamica profesoara..din 2007 (septembrie) sunt in c.i.c.. anul acesta o sa revin la catedra...am mari emotii..ptr ca nu stiu daca s-a schimbat sau nu ceva.
din pacate singura profa de engleza cu care tineam legatura a plecat in Canada asa ca nu prea stiu pe cine sa contactez.
as vrea sa stiu daca e ceva nou in leg cu titularizarile.desi sunt titulara ( la sat) as vrea sa incerc sa obtin un post in oras ( cluj napoca) ..oare daca vreau sa merg la concurs pierd actualul post? pot sa merg la concurs anul acesta? eu in septembrie ma intorc la munca ca sa prind inceputul de an scolar.( 2 ani se implinesc in 20 octombrie)

sper sa se inteleaga ce am intrebat...:) e tare greu cu prichindelul lanag piciorul meu....
multumesc

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Pai de ce sa te duci la concurs??
Eu cred ca tb sa mergi la pretransfer. Asa ar fi corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu-i adevarat. ca sa treci de la tara la oras trebuie sa dai concurs. transferul se face de la rural la rural si de la urban la urban.
intereseaza-te cel mai bine la inspectoratul scolar.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

mutumesc de raspunsuri...eu as vrea sa ma transfer sau sa ma titularizez la oras. ptr prima nu trebuie concurs . eu stiam ca trebuie un dosar si postul meu ramane tot cel anterior doar ca un an sau doi pot preda la oras. iar cu titularizarea..nu stiu..am inteles ca si clujul e judet pilot si ca s-au cam schimbat treburile ...o sa incerc la inspectorat ptrmai multe detalii...daca o sa am timp.

o zi buna

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput