Puiuti de Randunici 2008!! (188)
Raspunsuri - Pagina 19
VioletaH spune:
Ia uite ce animatie!
Bubu, Liana, Ursulica, Miha, Nicol 
Liana, uite stau si incerc sa-mi alin copilul care se jeleste de vreo doua zile din cauza dintilor, stii tu ce inseamna, ca am citit ca te-a invatat foarte bine si pe tine Teo cum e cu astea...
Nicooool, ce face Antonia?? Ca am citit prin ce peripetii ati trecut si voi, asa mila mi-a fost....
Nopti albe in Florida: 4 dintzishori au rasarit, mai asteptam 16
"Adam and Eve had many advantages, but the principal one was that they escaped teething." - Mark Twain
nicol_conte spune:
Nu poci sa plec pana nu intorc pupicii
Ursu
Miha
Liana
Adriuta
Bubu
La multi ani, Daciana!Sa cresti mare si sa fi sanatoasa!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
bubu05 spune:
Mimo-Mimo, hai sa-ti zic cum facem noi cu Lica, ca de-aia am avut eu azi timp de alte alea. Cand vine ea la 10, eu nu ma mai bag decat f. rar, sa o ajut cu ceva. Ii pregateste lui Vlad micul dejun, azi i-am facut eu, de ex. si apoi ii pregateste lui Stef si ii da sa pape. Apoi se duce cu amandoi la Vlad in camera si inchide usa. Si o aud cum ii citeste lui Vlad povesti sau repeta poezii sau cantecele, se joaca impreuna si Stef patruleaza printre ei si baga in gura jucarii si vorbeste pe limba lui. Pe la 12 Stef a adormit la ea in brate
si apoi Vlad a venit la desene si Lica mi-a calcat rufe
. Eu pregateam papica de pranz a lui Stef si imi faceam curatenia. La pranz le da tot ea sa pape, numai ea il schimba pe Stef, apoi il pune in scaunul de masa langa ea si spala vase. Cam asa. Dupa ce a plecat ea, pe la 4 si ceva, Stefu trebuia sa faca nani si i-am dat eu lapte si a adormit. Vlad dormea si el. Si m-am dus la bucatareala. La 6 s-a trezit Vlad si Stef la 7, am avut timp o gramada.
Sigur o sa te obisnuiesti si tu sa aiba altcineva grija de Vladut si o sa vezi ce bine e!! mai ales ca o sa faca cum zici tu!
Am vazut casuta lui Zoze, super este! s-o stapaniti sanatosi si sa va mutati in vara asta!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
nicol_conte spune:
Hai k mai stau , sa o ajut pe Ursu sa faca (,)capitol
Vio, acum suntem mai bine, dar ne-a intors un pic raceala, iar dintisorii astia se pare ca s-au vorbit sa iasa prea multi odata.Dupa ce au intepat 4 in doar cateva zile, in seara asta am mai descoperit ca vrea sa-si faca aparitia si incisivul lateral stanga de sus, asa ca sa fie formatie completa![]()
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
lianam spune:
ursu
...asa zic si eu cand o iau in pat cu noi, si cand ii vad mutrita asa dulcica, cum doarme, imi vine sa o privesc si sa o tot pupacesc sa nu ma mai culc
....mai ursulico, tot am vrut sa te intreb, ai pus cumva poze cu ursuletul scumpic si tiza mea de-o avuserati in grija, si eu le-am ratat
? ca tare as vrea sa mai vad mutrita dulce de ursulet ![]()
miha
si sa ai o zi buna astazi, nici pe de parte ca cea de azi!
daaaaaa, prima puiuta randunica sarbatoritaaaa 

LA MULTI ANI DACIANA!!! Sa cresti mare si sanatoasa si numai bucurii sa aduci parintilor tai!!! 

Liana, mami de Teo
bubu05 spune:
Aoleu, eu citeam din urma si ia-uite cum au mai aparut inca 3 pagini si lume multa la buhuhaiala! He, he, mi-am deschis un tab nou, s ava am aproape ![]()
Deci:
1.Buna Viooooooo! vino mai des! nici pe mess nu te-am mai vazut!
2. Ma bucur rau ca v-am facut pofta, poate va apucati de treaba! 
3. Naty, ai facut bunatatile?? ca n-am citit tot din urma?
Si 4.
LA MULTI ANI DACIANA, PRIMUL PUI DE 1 ANISOR!
si 5. Multumesc pentru pupicei!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
VioletaH spune:
Cum va spuneam, acum Sean e botos, sunt cu el in brate, azi nu a mancat decat un pic de cereale si ceva tzitzi, si e ora 17.30...
El nu mananca mult de fel si e oricum sclifosit de iti vine sa te impusti, dar azi s-a strambat la mancare mai rau ca oricand.
Uneori il mai pacalesc cu cate o lingurita indesata in gura cand e pe jos si se joaca si nu e foarte atent si deschide gura automat, dar azi n-a mers, cand ma vedea cu lingurita facea bot, fornaia pe nas si se intorcea cu spatele la mine.
Nopti albe in Florida: 4 dintzishori au rasarit, mai asteptam 16
"Adam and Eve had many advantages, but the principal one was that they escaped teething." - Mark Twain