Cuptor microunde

Cuptor microunde | Autor: TweetyGeo

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare: cu ce curatati cuptorul cu microunde. Al meu il spal cu detergent de vase si de la un timp si-a luat un miros de incins. Trebuie cumva sa-i las usa deschisa cand nu-l folosesc? Ce ma sfatuiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Sa acoperi ceea ce prepari in el. E metoda cea mai sigura de a-l tine curat.

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Cu ce sa acopar, cu folie de aluminiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Eu le acopar cu folie de aluminiu sau de plastic, ori, daca nu am niciuna, pun o farfurie de ciorba cu "fundu'" in sus. Merge perfect.

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Mai sunt si vase de plastic cu capac in care poti incalzi mancarea la micro fara sa iasa aburii, sa stropesti cuptorul pe dinauntru, etc.

Maya 30+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

eu acopar mincarea cu prosop de bucatarie din hirtie, iar de curatat am o solutie-pulverizator special pentru cuptorul cu microunde de la Sano, care nu mai necesita clatire. Iau doar surplusul tot cu prosoape de hirtie. (Maninc prosoapele astea pe piine )

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Vas de sticla termorezistenta cu capac.

Nu-i buna folia de aluminiu la microunde (nu se pune nimic metalic in cuptorul cu microunde).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Folie de aluminiu sau metale nu e voie sa puneti inautru...sticla, portelan sau plastic eventual...sunt si vase speciale pt cuptor

Mergi la inceput