LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (172)
Raspunsuri - Pagina 17
ginnette spune:
Helene, suna a super distractie
!
O sa va fie putin dor, de bulina, dar o sa fie bine pt voi doi.
Ce ma bucur! (Parca as pleca eu
)
Si
Evita c-a adormit singura!
LauraD,
, da, eu tot ma trezesc (cam de 3 ori pe noapte) dar, am zis ca nu ma mai gandesc la asta (si nici nu ma mai 'vait' ca deja devin penibila - ma vait, dar nu fac nimik; poate, pana la 2 ani, n-o sa se mai trezeasca.
Sun multumita ca adoarme singura; de fapt, n-am prea avut pb cu adormitul; poate cand era mai mica.
Si sunt bune si trezirile astea, pt mine; pe post de dieta
!
Ali-stoisor,
c-ai dat un semn de viata.
Ce dulce cred ca e Sara, cum te striga pe nume.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
LA MULTI ANI FERICITI ALESSIA !
LA MULTI ANI FERICITI MATEI!
LA MULTI ANI FERICITI STEFAN!
LA MULTI ANI FERICITI MATEI 
Noi suntem mai binisor din punct de vedere al sanatatii dar mai ocupati ![]()
Elle distractie placuta la skiat si eu abia astept 28 sa plecam in Austria. Incep sa imi fac griji de cum va rezista Andrei pe drum , cu masina dar sper ca vom fi ok.
Pup toate zuzele si toti clopotei, le doresc multa sanatate, am vizionat toate pozele noi chiar daca nu am comentat. Sunt niste dulci !
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
Neata!
Ancab uf netu asta!Voi nu aveti RDS? Eu cu ei nu am probleme decat fffff rar.Pupici la Stefan sa treaca buba.
Ceska spor la treaba in continuare, las ca acu e un pic de efort da o sa aveti casa curata si frumoasa.Si sa il laudam si pe sot un pic asa ca sa-i dam curaj pe mai departe, ca te-a ajutat.
Danibv, Doamne cate nesimtire in spitalele noastre.Imi pare rau ca va nu s-a imbunatatit situatia la voi.Las ca va fi bine pana la urma, ai sa vezi.
Laurici ce tort aventurier o sa aveti voi.Abia asteptam sa il vedem.
Elle bravo Evei!
Monicaa si Jelimonii sanatate puiutilor!
Stoisooor! aici erai?!Bafta multa la examene!Felicitari Sarei pentru mersul singurica.
Noi azi mergem la vaccin, ROR-ul.
Azi mandru meu s-a trezit la 9 si 15 min, record absolut, ca el de obicei doarme pana la 8, 8 si un pic.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
stoisor spune:
D-ne cate petreceri am pierdut
un LA MULTI ANI din toata inima pt clopotei care au facut un anisor ,am vazut si ceva poze cu o printesa din povesti si un baietel mandru de un anisor cu o mamica cam de 17-18 ani,am vazut si petrecerea Evei si ma bag la inca cateva vizionari ,ce rau imi pare
imi cer scuze daca v-am facut sa va intrebati ce si cum i cu noi dar nu am avut incotro ,sincer sunt praf si pulbere,bunicul din partea mamei a avut un atac cerebral si a paralizat pe partea stanga,Duminica trecuta ,mama a fost doar la el zi si noapte cu randul cu matusile mele si pe la noi nu a mai putut da nici macar ca inainte ,va dati seama, asa ca am fost doar in 3 ,iar noaptea eu cu canile de cafea si teancurile de cursuri pana imi picau ochii in gura,mancare si curatenie asa strictul necesar si cam atat
da Roxana i mortala ,asta pt ca ma striga ma-ma doar cand i suparici sau primeste papa atunci eu sunt in al 9-lea cer in rest m-am chinuit sa tin randul cu strigatul lui ta-ta si am invatat-o sa ma strige ALINA,ea zice AINA ,dar i mortala,cum parasesc raza ei vizuala incepe
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ramonab spune:

ALESSIA IOANA, MATEI ALEXANDRU,STEFAN si MATEI PATRICK, multa sanatate, noroc si bucurie in viata, tot ce va doresc parintii vostri care va iubesc!!!
ALINATUDOR, sa-ti de-a Domnu multa sanatate si noroc in viata!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ellenuta spune:
lala ma bucur ca sunteti bine cu raceala! deci plecati pe 28 cu totii .. va tin pumnii sa nu se plictiseasca pletoselul pe drum!
unde ati facut rezervare? acolo unde a fost si roli?
ramo bafta la vaccin!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE, ALINA! SA TE BUCURI DE PRINTESA!
Ramo, ai 'inversat' vaccinurile? Acum ROR si peste 1 luna Penta?
Si eu ii fac Adelei, maine, PRIORIXUL. Sper sa-l accepte bine.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta lala ma bucur ca sunteti bine cu raceala! deci plecati pe 28 cu totii .. va tin pumnii sa nu se plictiseasca pletoselul pe drum! unde ati facut rezervare? acolo unde a fost si roli? ramo bafta la vaccin! Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Nu, vreau in Viena 2 zile si apoi directia Zell am See pentru 7 nopti, la un hotel la baza partiei. Am facut rezervare direct la ei, fara agentie.
Au fost niste prieteni acolo si s-au simtit minunat : scoala de sky, patinoar, piscina, partie la 5 minute, pe ghetar deci nu exista sa nu fie zapada, cazare si mancare excelente . Plus o cresa in hotel pe care ma bate gandul sa o incerc macar o zi pentru 2 ore
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Nu, vreau in Viena 2 zile si apoi directia Zell am Zee pentru 7 nopti, la un hotel la baza partiei. Am facut rezervare direct la ei, fara agentie. Au fost niste prieteni acolo si s-au simtit minunat : scoala de sky, patinoar, piscina, partie la 5 minute, pe ghetar deci nu exista sa nu fie zapada, cazare si mancare excelente . Plus o cresa in hotel pe care ma bate gandul sa o incerc macar o zi pentru 2 ore O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
wow super! si noi acum 2 ani tot in zell am see am fost .. tot asa am stat intr-un hotel la baza partiei, cu piscina, sauna etc .. a fost super!
la ce hotel stati?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
roli25 spune:
Neata,
Danibv, ma ingrozeste ce povestesti despre spitalul de acolo. Merita reclamatii, e inadmisibil sa te trateze in halul asta. Nu exista in Tulcea vreo clinica particulara ca sa eviti mizeria din spital?
LauraD, of ce chinuiala e la voi cu culcatul lui Eleni. Inteleg ca o adormi cu voi in pat? Dar daca o pui direct in patutul ei nu adoarme pana la urma?
Ellenuta e frumos la Ranca, am fost asta vara cu piticii si a fost f. bine. Noi am stat la o cabana izolata de statiune, undeva in padure. E o decizie inteleapta s-o lasi pe Eva acasa, drumul e dificil intre Novaci si Ranca, e abrupt si daca ninge aveti nevoie de lanturi. Iar skiul cu bebe asa mic nu se prea pot pune impreuna ca nu iese nimic daca nu aveti ajutor. Distractie multa zapada buna de ski va doresc!
Lalad drumul prin Romania e greu, de cum iesi din tara ti se intinde in fata o autostrada ca o coala de hartie pe care zbori cu 130km/h. Un sfat: mergeti pe Craiova-Slatina-Timisoara si iesiti pe la Cenad. E un drum mult mai liber decat pe la Brasov- Arad, ca se merge prost intre Bv-Sibiu, iar la Sebes se formeaza coloana de kilometri ca se tot lucreaza in zona. Iar punctul de frontiera nu e circulat aproape deloc in comparatie cu Nadlacul pe unde trec toti si toate TIR-urile.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI