Trombofilia - o problema ignorata (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Vulturas ...ce sa-ti trimit pe pm ? Cam acelasi raspuns ti l-am scris special ptr tine , dar mai sus . Ai citit sper .

Deci , ma repet totusi , Clexane de 0,2 se gaseste , se da GRATIS la gravide cu reteta de la med de fam ! Eu personal am luat 30 inj joi , fac cate 2 odata ,de 0,2 . Le-am luat de la Farmacia Dona , am comandat si le-am luat a 2 a zi , ptr ca trebuiau aduse de la depozit sau de pe la alte farma (tot Dona , normal).
In afara de Dona , mai au si multe alte farmacii , totul e sa cautati , si sa dati telefoane , si sa faceti in asa fel incat sa luati 30 din acelasi loc ! Pentru ca atatea o sa scrieti pe reteta , si nu aveti cum altfel ..

http://bd.lilypie.com/neAtp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Vulturas ...ce sa-ti trimit pe pm ? Cam acelasi raspuns ti l-am scris special ptr tine , dar mai sus . Ai citit sper .

Deci , ma repet totusi , Clexane de 0,2 se gaseste , se da GRATIS la gravide cu reteta de la med de fam ! Eu personal am luat 30 inj joi , fac cate 2 odata ,de 0,2 . Le-am luat de la Farmacia Dona , am comandat si le-am luat a 2 a zi , ptr ca trebuiau aduse de la depozit sau de pe la alte farma (tot Dona , normal).
In afara de Dona , mai au si multe alte farmacii , totul e sa cautati , si sa dati telefoane , si sa faceti in asa fel incat sa luati 30 din acelasi loc ! Pentru ca atatea o sa scrieti pe reteta , si nu aveti cum altfel ..

scuze...da am citit...m-am gandit ca poate mai ai ceva suplimentar si nu poti sa scrii decat pe pm...
multumesc mult!!!!

Mergi la inceput

Care dintre voi mai face tratament cu Clexane ? M-ar interesa reactiile adverse..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, poate cineva sa-mi dea nr. de telefon al asistentei dnei. dr. Uscatescu (dna. Viorica) ? L-am avut, dar intre timp l-am ratacit si trebuie sa vorbesc urgent cu dansa. Multumesc frumos !

pozici

rami 36+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Marynik, iti multumesc frumos pentru ajutor !

pozici

rami 36+ Ilinca Maria

James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Citat:
citat din mesajul lui rami 73

Marynik, iti multumesc frumos pentru ajutor !

pozici

rami 36+ Ilinca Maria

James Dean

Cu multa placere

Mergi la inceput

Despre Clexane vad ca nu mi-a raspuns nimeni ...dar cu Progesteron injectabil mai face cineva tratament ?

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Anaconda, cum ti-am zis si pe PM, eu sunt insarcinata si asteptam rezultatele de la Fundeni. Au iesit numai ca sunt un pic in ceata pentru ca desi valoarea Proteinei S este mai mica decat normal, dna. dr. Uscatescu zice ca e in regula. Cu toate acestea sunt pe tratament cu fraxiparina pentru un hematom vazut la eco. La indicatia dnei. dr. Uscatescu repet ecografia. M-am programat la dl. dr. Iosup si astept sa vad daca exista sau nu hematom (sper sa nu fie).

Ca sa-ti raspund si la intrebarea ta (pentru ca deja am divagat), eu fac tratament si cu utrogestan care stiu ca este progesteron dar nu injectabil ci iau 2 pastile (pentru ca le iau oral si nu vaginal) la 8 ore.

Mergi la inceput

Deci , fac Prontogest 100 mg . Un ovul de utro are tot 100 mg , si pun si din ala cate 4 pe zi . Atunci nu inteleg de ce sa nu pun cate 6 pe zi de ex , decat sa ma mai intep ?! Ca imi ajung injectiile cu Clexane si Pregnil.. Sunt vanata toata .

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Anaconda, eu cred ca fiecare doctor cu parerile lui. Al meu m-a pus sa iau utrogestan oral desi pe el spune ca in sarcina se ia doar intravaginal. Cand i-am zis de chestia asta, mi-a zis ca vazut femei fara uter de la utrogestanul pus intravaginal. Eu nu mai stiu ce sa cred. Doar ma execut.

A, si alta chestia care mi-e zis-o este ca se absoarbe mai bine oral. Probabil ca d-aia te-a pus sa faci injectabil pentru ca absorbtia este si mai buna asa.

Mergi la inceput