Tratamente anticelulita,nu scadere in cm

Tratamente anticelulita,nu scadere in cm | Autor: karfe

Link direct la acest mesaj

Am o greutate normala,chiar spre slaba,dar sunt plina de celulita.
ma intereseaza tratamente anticelulitice, dar fara scadere in cm.
Mai am o problema am vase sparte,deci multe procedee nu-mi sunt indicate.
Va rog sa-mi recomandati si saloane.
cu personal calificat,preferabil zona Iancului,Muncii,Alba Iulia,Vatra Luminoasa,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Karfe, nu vreau sa te dezamagesc, dar iti voi spune totusi...am lucrat multi ani in presa pentru femei (mai precis pe domeniul frumusete/intretinere)..este o parte a meseriei de jurnalist foarte frumoasapentru ca beneficiezi de tratamente gratuite..ca sa si incerci aparatele despre care scrii...la fel si creme si de toate...din pacate, nu am vazut pana in ziua de azi un aparat sau o procedura care sa te "scape" de celulita...ti-o reduc, dar odata ce opresti procedurile..reapare...celulita, fiind o acumulare de grasimi in tesutul adipos se reface rapid, mai ales daca esti predispusa la acest lucru...pe scur, pentru ca nu vreau sa intru in mai multe amanunte, dai o tona de bani si nu prea rezolvi mare lucru decat pe termen scurt...o sa ti se para ironic ce spun, dar nu este...din toate "minunile" pamantului( si crede-ma...nu mi-a scapat nimic!!!!) pe care le-am incercat in timp...singura care a dat rezultate este o amarata de crema romaneasca cu ardei iute....costa vreo 50 de mii de lei vechi (hai poate a ajuns la 100), dar iti trebuie piele buna ca sa o poti folosi...adica sa nu ai pielea sensibila si sa suporti...pentru ca te arde al naibii de tare...este singura crema care la mine a dat rezultate pe termen lung (ani!), dar din pacate...eu nu am piele buna (adica am pielea foarte uscata si implicit sensibila)...am sa ma uit cum se numeste...n-am mai folosit-o de vreo 2 ani cred si iti spun...daca esti interesata...Pastreaza-ti banii...ca sincer ii arunci pe geam si ii imbogatesti pe altii
Ahhh...ar mai fi ceva...vacumul..dar este extrem de scump, iar daca vrei unul de calitate nu trebuie sa alegi salon ci clinica de remodelare...nu spun care ca fac reclama...ala sa zicem ca are efecte pe termen lung...in rest electrostimulare este fas, masaj anticelulitic fas, sauna fas...ce sa zic...

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Trebuie hidratare, apa plata multa , miscare , sa renunti la sucuri acidulate si dulci , mancaruri grase , dulciuri.
Toti avem un strat adipos(gras).
Cand apare celulita(e impropriu termenul, pt. ca celulita este de fapt o boala, dar e folosit de majoritatea pers) , adipocitul se inflameaza , retentia hidrica este prezenta , pot fi si tilburari hormonale.

Ca maaj se recomanda drenajul si sunt interzise si incorecte rehnicile care se soldeaza cu vanatai.

Toata lumea are celulita, nu credea, pana acum , dar m-am lamurit.
Pt. a scapa de ea partial sau definitiv , depinde de organism , este bine sa te hidratezi suficient spre mult(in limite normale , fara exagerari) , sa faci sport(face minuni), sa mananci sanatos.

Cand eram cl.a 12-a a venit in echipa de baschet o fata din clasa a 9-a. Era plina ochi de celulita, ma miram cum poate o fata de 15 ani sa arate asa. Ei , dupa cateva luni cand ma uitam la fetele mici cum joaca am fost din nou surprinsa , de data aceasta placut pt. ca i se diminuase considerabil.
O alta prietena de-a mea era slaba (50 de kg) , s-a ingrasat pana peste 60 . A slabit prin sport si alimentatie sanatoasa.
A facut si masaje anticelulitice , eu eram incantata ca se vedea rezultatul dar prietenul meu care lucreaza in domeniu mi-a spus ca e o prostie,masajul nu are astfel de efecte .

A , si referitor la crema , eu am auzit de 2 :
una tot romaneasca, Supliform , si una care se vinde la recipient mare , care costa undeva peste 2 mil. jumate , dar care cica da rezultate.
Mai poti incerca impachetari pt. ca sunt detoxifiante(adipocitul se incarca si cu toxine)

Succes la remodelat!

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

banuiam ca nu este un tratament minune,si totul depinde de modul de viata.
Ganditi-va ca inainte de 89 nu vedeam pe plaja atata celulita,ptr. ca nu mancam fast food,faceam miscare f. multa.Imi aduc aminte de copilaria mea petrecuta pe bicileta,sau jucandu-ne afara in aer liber(mod de viata care l-am abandonat),nu a fost o copilarie statica cum o au tinerii de azi.
Anul trecut am vazut-o pe verisoara mea in pantaloni scurti,femeie la aproape 40 ani,locuieste in zona de nord a tarii,la tara mananca numai ce produce in gospodaria proprie,si face treaba la camp si in casa de dim. pana seara.Rezultatul nu avea nici urma de celulita.
Eu sunt f. sedentara.parchez masina in fata usii la servici si acasa,bicicleta si legmagic-ul sterg praful de pe ele sinu beau 2litri de apa pe zi
Oanamada,vacuum nu pot sa fac ca am probleme cu circulatia.Spune-mi cum se cheama crema cu ardei iute.
Xio crema aceea la 2mil nu este cumva Anesi?Este cu efect revulsiv?

Mergi la inceput

Buna dimineata la pranz!
Xio are dreptate cu chestia cu hidratarea, miscarea si sportul...din pacate, putinde dintre noi suntem capabile sau avem vointa si timpul sa practicam un sport constant, dar da, este o solutie.
Inceea ce priveste impachetarile..Xio sa stii ca am facut si din alea...si nu s-a vazut mare lucru...adica, ce-i drept,s-a vazut o ameliorare la nivel estetic...s-a mai redus aspectul de coaja de portocala dar, la fel ca si in cazul celorlalte proceduri, "viteza" de refacere a fost galopanta, odata ce nu am mai facut procedurile (o luna-doua) in conditiile in care am fost in vacanta si am jucat tenis aproape in fiecare seara!!!
Karfe, nu stiu de ce mi-a ramas mie in cap ca acea crema era cu ardei iute, cred ca o confund...crema era intr-adevar cea despre care zice XIO, Supliform...si nu cost 2 mil, costa in continuare vreo 75 mii ...uite un site http://www.naturaplant.ro/produse/1038/Supliform
Succes

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Sau poate este vorba despre aceasta, contine ardei iute:
http://www.naturaplant.ro/produse/1531/Celusal

Edit: Asevi, este folosita in cabinete si este profesionala, este produsa in Spania, este scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Supliformul e 7,5 lei sau 30 de lei la cutie mare , cealalta crema este 2 mil si ceva.
Oana , normal ca se reface daca dupa impachetari si celelalte lucruri continuam in acelasi fel.
O prietena de-a mea a incercat vacuum, vreau sa spun ca nu mai are celulita deloc , iar grasimea care era pozitionata tare urat la ea pe coapse a disparut.
Dar mi se pare mult prea scump tratamentul.
Mai sunt niste injectii pt. reducerea celulitei, se fac subcutanat, dar si alea sunt scumpe de tot.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Vacuumul este ceva la modul 10 mil 6 sedinte....sau cam pe acolo...dar da, si eu am vazut rezultate bune la cineva...eu n-am apucat sa ma duc, dar si mie mi se pare scump....acum daca intr-adevar are efecte parca merita mai mult decat sa bag tot banii astia in creme si cremute si in proceduri nefolositoare......injectiile au si ceva contraindicatii la pielea uscata si sensibila si de asemenea pot aparea edeme de durata...stiu pe cineva care a patit-o...nu stiu daca a fost un caz particular, dar nu aratau deloc dragut

NOI-CRACIUN SI REVELION,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Io-s o nefericita care a facut vreo 35 de sedinte (la putere maxima) de endermologie (noua generatie a vacuum-ului) si NIMIC. Asa ca... depinde si de cat de rea e carnea stapanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Io-s o nefericita care a facut vreo 35 de sedinte (la putere maxima) de endermologie (noua generatie a vacuum-ului) si NIMIC. Asa ca... depinde si de cat de rea e carnea stapanei

Si mie care endermologia imi facea cu ochiul
Imi arde carnea pe mine de la crema Anesi,m-am dat dupa baie cu ea si sunt tot fundul rosie de parca am facut insolatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Eu, dupa ce am nascut-o pe prima fata, am slabit la loc, insa am ramas cu o celulita ceva de speriat, sincer.. nu as fi crezut sa pot scapa vreodata in viata mea de ea. Eu nu cred absolut deloc in creme, tratamente (miraculoase sau nu), asa ca am tinut un regim de vreo luna jumatate numai cu legume fierte. Atat. (Si crude, dar mai putin, ca nu prea-mi plac). De fapt tineam post si am zis ca daca tot tin post - sa combin si cu cura asta anticelulitica.
Vreau sa spun ca intr-o luna jumatate nu mai aveam pic de celulita, parca aveam 9 ani din nou, prietenele mele erau absolut socate (la mare).
Acum, dupa a doua sarcina, am iar o tona , mananc multa ciocolata, fast food (imi place), beau cola. Cine ma vede in blugi zice ca arat super... dar acum nu as putea sa merg la mare de ex.
Deci, sa n-o mai lungesc, tratamentul ideal anticelulitic, incercat de mine cu succes 100% - legume fierte. Adica orice mancare de post, dar fara ulei, doar fierte cu apa si putina sare. Cam anost, stiu...
Poate ne apucam mai multe, sa ne consolam.., desi nu am chef sa renunt la ciocolata.

Mergi la inceput