Prietenie la plesneala-Cele mai jenante locuri(11)
Raspunsuri - Pagina 12
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 mie?ia intra pe topicu' cu brunetu'.Ca dupa una de pe acolo io-s de ceva vreme gravida da' nu vreau sa spun ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
deja il vad "topic inchis" mai ales ca s-a rezolvat si cazul..

cind ne chemi la botez?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
e di bini, e di bini !!!
scuze ca nu am raspuns, m-am luat cu organu lu gabitza si am uitat
eu am platit cat mi-au cerut si indiferent de cat de mare e nota mie nu-mi mai cere nimeni nimicuta ! sper 
acu am sa ii dau un sms lu tutunaru, 6000 $ aparatele auditive, sa vedem daca receptioneaza si reactioneaza. 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay e di bini, e di bini !!! scuze ca nu am raspuns, m-am luat cu organu lu gabitza si am uitat eu am platit cat mi-au cerut si indiferent de cat de mare e nota mie nu-mi mai cere nimeni nimicuta ! sper ![]() acu am sa ii dau un sms lu tutunaru, 6000 $ aparatele auditive, sa vedem daca receptioneaza si reactioneaza. ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
da, sigur,il va durea la 10 m in spatele garii!
Io zic sa vorbim totusi cu Moshu!
Tu ce zici? Ca io zic DA ! Si sa n-ai curaju' sa ma infrunti ca ti schingiui !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kay e di bini, e di bini !!! scuze ca nu am raspuns, m-am luat cu organu lu gabitza si am uitat eu am platit cat mi-au cerut si indiferent de cat de mare e nota mie nu-mi mai cere nimeni nimicuta ! sper ![]() acu am sa ii dau un sms lu tutunaru, 6000 $ aparatele auditive, sa vedem daca receptioneaza si reactioneaza. ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
nu prea pricep: indiferent cit de mare e nota, nu maiplatesti nimic?
whatever, inseamna ca e ok cu banii si nu-ti mai trebuie, dar daca iti trebuie sa tipi ca nu mai pupi tochitura de la mine in veci! Da?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
nu prea pricep: indiferent cit de mare e nota, nu maiplatesti nimic? whatever, inseamna ca e ok cu banii si nu-ti mai trebuie, dar daca iti trebuie sa tipi ca nu mai pupi tochitura de la mine in veci! Da? ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
bey, tu esti chioara de tot.Se pare ca mai are nevoie de 6000 $ ptr aparate auditive.
Crec' s ptr tine !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kay spune:
asa mi-a zis tanti de la billing. ca eu am platit un pachet, nu mai vad aia 18.000 inapoi, da nici nu mai platesc in plus. asa ca... sa ma PUPEEEE !!!
cat despre T, mai vedem noi.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay asa mi-a zis tanti de la billing. ca eu am platit un pachet, nu mai vad aia 18.000 inapoi, da nici nu mai platesc in plus. asa ca... sa ma PUPEEEE !!! cat despre T, mai vedem noi. oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
da pe noi poa' sa ne pupe?
la nenea T io -s abonata,io trag prima. sa mor io ,daca nu-l bat de 6000 $ si de 5 FIV-uri.
mai are si alte datorii la tine?zi acu, repede !
Gabriela
gabriella1 spune:
da' stai ca io nu pricep ca-s mai babette.citesc greu si uit repede.ai platit, da' in plata asta intra si aparatele aud. ? deseneaza-mi, explica-mi ca la prosti ca io nu pricep.
Gabriela
gabriella1 spune:

sar ovulatia asteptand raspunsul tau !![]()
Gabriela
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 da' stai ca io nu pricep ca-s mai babette.citesc greu si uit repede.ai platit, da' in plata asta intra si aparatele aud. ? deseneaza-mi, explica-mi ca la prosti ca io nu pricep. Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
mai ziceai de mine?