Prietenie la plesneala-Cele mai jenante locuri(11)
Raspunsuri - Pagina 10
misha71 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui gabriella1
la ala in care tocmai ai postat si mi-ai zis ca-s Guestus deghizat ! ![]() ![]() buey,io ma duc sa-l violez pi consort ca se apropie ziua ovulatiei si io o iau din timp.Nu va mai spun cat de "secsi" si rea sunt pupa Coana Mare toati fetili distrabalati! ![]() ![]() la kupii si somn usor.Voua dizmatatilor va doresc vise desantate cu Andy Garcia ![]() ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
asta am si urmarit: sa te enervez
crezi ca nu stiam despre ce vorbesti? io-l vreau pe Keanu Reeves! si daca nu mi-l dai il sun pe barbac'tu si-i zic ca vreau cu Coana Mare

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay vin si io la reeducare, pt tochitura aia ti-o dau de tot ! de tot-de tot !!! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
buey,da' fac o tochitura de lesini! Si o mananc cu ou ochi si branza de burduf.In farfurie balteste colesterolu' si-l mai stingi cu niscavai Murfatlar rosu'.Bey,daca mananci o data, de la mine nu mai pleci !
Si facuta la oala de tuci,cum numai noi moldovencele o stim a face!
Buey, habar n-ai ce buna e !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui misha71
asta am si urmarit: sa te enervez crezi ca nu stiam despre ce vorbesti? io-l vreau pe Keanu Reeves! si daca nu mi-l dai il sun pe barbac'tu si-i zic ca vreau cu Coana Mare ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
nu m-ai enervat dragalasha ! Da-mi vine sa te schingiui ca vrei sa-mi iei potentu' brunet si chelios ! pupa Coana mare fata cea grasa ,cumnite ,frumoasa si devreme acasa!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
ma duc sa 

pana maine,sa ma spanzur cu picioarele de lustra,sa fac 5 ture in juru' blocului ,sa bat 1800 matanii ,poate,poate se prinde ceva !

Gabriela
kay spune:
gabitzo, chemati salvarea, pompierii si inca 3 echipaje ca ma duc sa omor pe cineva pt o tochitura cum ai povestit tu 

oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Morgano spune:
Gabitzo, te falesti aiurea, si io tocanile le fac numai la oala de tuci ![]()
Spor la pretatii si sper sa se prinda o data micul organ (ca tu fecior faci, ca sa terorizezi toate fufele din viata lui) ca prea multa munca dauneaza. Ce va invidiez porumbei cu chef de sex.... ce-o mai fi si ala, ca am uitat, mai ales ca la noi prima gaza s-a prins nici noi nu stim cand, si a doua calendaristic la fix in ziua ovulatiei...
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
kay spune:
vigurosi ! spor organului !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay gabitzo, chemati salvarea, pompierii si inca 3 echipaje ca ma duc sa omor pe cineva pt o tochitura cum ai povestit tu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
las' ca ti-o fac io,nu muri.Si acum lasati-ma sa

ca vreau si io un bebe !Desi nu va fi,nici luna asta !
Gabriela
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Ripley Gabitzo, te falesti aiurea, si io tocanile le fac numai la oala de tuci Spor la pretatii si sper sa se prinda o data micul organ (ca tu fecior faci, ca sa terorizezi toate fufele din viata lui) ca prea multa munca dauneaza. Ce va invidiez porumbei cu chef de sex.... ce-o mai fi si ala, ca am uitat, mai ales ca la noi prima gaza s-a prins nici noi nu stim cand, si a doua calendaristic la fix in ziua ovulatiei... Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
ehe, cheful e rar
da' prestam din inertie ,ca disperatii,poate...poate...Gabriela
misha71 spune:
| citat din mesajul lui Ripley Spor la pretatii si sper sa se prinda o data micul organ (ca tu fecior faci, ca sa terorizezi toate fufele din viata lui) ca prea multa munca dauneaza. |
parca o vad! zice de Kay ca o sa o urmareasca pe Soso prin boscheti, da' sa o vad pe ea cum le paleste cu scindura de la pat si cum le schingiuie pe bietele fete daca nu or sti sa faca o tochitura ca lumea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor