M-am hotarat........adoptie(57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Este prima oara cand intru la acest subiect. Se implinesc in mai 4 ani de cand ne straduim sa avem un pui al nostru langa noi. Am trecut prin stimulari, inseminari si chiar un FIV - nereusite toate. Ne pregatim luna viitoare pentru al doilea FIV. Avem amandoi 32 de ani si rabdare la mine aproape nu mai exista. In plus am obosit - nu ma mai simt in stare sa trec prina tatea tratamente probabil mai ales pentru ca nu mai am incredere ca vom reusi pe calea asta. Am inceput de aceea sa ma gandesc la adoptie. As vrea sa va intreb cat a durat pana cand ati avut un pui langa voi (nu ma refer aici la finalizarea adoptiei ci efectiv la prezenta fizica a copilului sub acoperisul casei voastre)?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Miramar la primul copil a durat o luna jumate de la obtinerea atestatului pana am adus copilul acasa iar a doua oara a durat 9 luni.Din fericire, prin adoptie ,oricat astepti sigur o sa iti duci puiul acasa.

Maruta felicitari pentru fetita.Te asteptam cu detalii.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelatr spune:

Felicitari maruta007 si sa aveti parte de multe bucurii si satisfactii alaturi de fetita.

Am rezolvat si cu vizita la psihiatru. Nu ne-a dat teste, insa ne-a pus tot felul de intrebari ciudate. :D Mai avem de legalizat actele si de facut declarative privind motivatia de a adopta si datele despre copilul dorit. Voi ce ati trecut la motivatie?

Multumesc, mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Cons / Catty,

Cand povesteati despre psihiatru /psiholog era referitor la certificatul medical A5, sau era vorba despre o alta evaluare psihologica?

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redrose1976 spune:

Miramar , la mine a durat mai mult( aproape 2 ani), dar totul e bine cand se termina cu bine.Fetita a aparut in viata noastra cand ne asteptam mai putin. Acum un an eram tristi si fara speranta, iar azi suntem in al 9-lea cer: astazi fiica noastra a implinit 10 luni..(LA MULTI ANI!, puiul meu)
Fiind la inceput de drum iti doresc multa rabdare si copilul pe care-l doresti sa apara cat mai repede in viata ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea1983

Buna fetelor si un an nou in care sa ne bucuram de puiutii nostri!

Eu nu am mai scris de circa o luna, intre tinp am depus dosarul pentru atestat pe 22 decembrie, dar pana acum nu avem nici un semn de la DPC.

Ar trebui sa sun sau sa mai asteptam?
Ce urmeaza dupa vizita acasa?

Va multumesc pentru ca scrieti in mod constant si in felul asta ne ridicam si noi moralul cu ajutorul vostru.

Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Andreea A

Eu am doi ani de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Felicitari Maruta!! vrem povesti despre intalnire!!
Mirela, mult succes! Trece pur si simplu motivatia voastra! De ce va doriti un copil :)

Misha, pot sa ma repet si aici?!
La multi ani! Sa ai parte anul asta de bucuria de a fi mama! Sa fii sanatoasa si mereu iubita!

asi, anca

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna seara dragelor,
In primul rand vreau sa ii spun bun venit lui MIRAMAR. Nu stiu daca isi mai aminteste de mine ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai vb. Imi pare rau de nereusitele voastre, dar daca v-ati decis pt adoptie atunci sa fie intr-un ceas bun. Orice decizie ati lua sa fie cu inima deschisa si gata sa iubeasca si sa primeasca dragoste in mod neconditionat.
La noi a durat ffffffff putin pana am vazut pitica, respectiv ne-a fost prezentata in ziua in care am depus actele pt atestare si am trecut prin teama si stres pana am devenit legali si am adus-o acasa. Nu imi vine sa cred ca pe 17 ian facem un an de cand suntem o familie fericita cu acte in regula.
In legatura cu examenul psihologic sa stiti ca discutiile sunt despre voi ca persoane, nu despre analizele medicale. La noi s-au pus intrebarile de care v-am spus si s-a vorbit despre familie, planuri pt bb, etc.
ROSE, La multi ani pt micuta voastra . Sa dea DD sa scapati curand de plasament si sa treceti la etapa urmatoare.
Vreau sa mai transmit inca un sincer La multi ani pt cineva special,(nu spun cine, pers fff importanta) care de abia asteapta sa ajunga acasa la parintii lui care si-au cam pierdut rabdarea.
Succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Mariaa poti! Multumesc din suflet pentru urari! Iti doresc si tie ca acel copil care creste in inima ta sa intre cit mai curind pe usa casei tale

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

La multi ani Misha71!
Iti doresc sa ai parte numai de impliniri si realizari, multa sanatate si sa iti vina puiul cat mai repede acasa!

Mergi la inceput