M-am hotarat........adoptie(57)
Raspunsuri - Pagina 14
dpluhovici spune:
buna
in sfarsit am depus si noi dosarul pentru adoptie, dar sunt putin trista deoarece tipele de la dgaspc nu aveau chef de nimic ne-au dat sa completam o cerere, nu au vrut sa se uite pe dosar sa vada daca este complet, la intrebarea mea referitoare la dosar mi s-a zis ca ma contacteaza asitentul social daca lipseste ceva, urat foarte urat, si cand ma gandesc ca la inceput am dat de o tipa foarte calda care ne-a explicat ce ne trebuie, cum se procedeaza..........acum sunt chiar dezamagita............. este adevarat ca nu ma asteptam sa ma primesca cu "flori" dar macar puteau sa vada dosarul sa-mi dea un numar de inregistare la cerere..... eu acum astept cica " 3-4 zile" pana iese de la director si apoi o sa fiu contactata. daca nu ma suna, ce fac cum intreb de cererea mea...... sper sa fie bine si sa ma sune cat mai curand
misha71 spune:
Nu astepta sa te sune. Daca vezi ca nu suna sapt. asta, pune mina pe telefon, sau treci pe la DPC luni cel tirziu, daca e aproape de tine.
***********************************************************************************
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
Maribela spune:
In ce consta plasamentul de urgenta si care sunt pasii pana la nastere?Va felicit pe toate mamicile si sunt alaturi de voi in fiecare zi!Rog raspuns urgent!!!
doar cei ce cred,inving!
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maribela In ce consta plasamentul de urgenta si care sunt pasii pana la nastere?Va felicit pe toate mamicile si sunt alaturi de voi in fiecare zi!Rog raspuns urgent!!! doar cei ce cred,inving! |
Diciu a explicat foartebine aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132139
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
asi spune:
Maribela pana la nastere nu poti face nimic si e si ilegal.Sa aveti mare mare grija.Succes voua si sa fie o nastere usoara.
Fetelor am primit in sfarsit sentinta.Dupa 2 luni si o saptamana.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
misha71 spune:
asi! felicitari! in sfirsit.
maruta007 spune:
Va anunt si eu ca mi-a trimis Dumnezeu un inger drag, frumos si iubit. Este o printesa mica, de 2 zile suntem cei mai fericiti parinti din lume. Si sa il vedeti pe tati, care la inceput nu a vrut copil adoptat; ne priveste luuuung, cu drag, ne face laptic, baita, ne cumpara cadouri, cum se misca piculita el este in permanenta stare de veghe. Si este convins ca printesa lui este cel mai frumos copil din lume.
Fetelor care acum sunteti in cautare, nu va lasati, Dumnezeu face minuni si oricate piedici vor fi, el are grija de fiecare. Doar atat trebuie sa faci: sa nu va dati batute. Eu va tin pumnii la fiecare si va doresc sa vi se indeplineasca dorinta fireasca de a fi parinte.
Mamicilor, sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi.
cons spune:
Pentu Maruta, pentru puica ei si pentru un tatic fericit:
Ce varsta are Maruta?
Pentru toate fetele o .Va .