Despre operatia cu laser cine stie?

Despre operatia cu laser cine stie? | Autor: babyyy

Link direct la acest mesaj

Feteleeee va rog din suflet un raspuns cine stie:
Sotu se va opera de varice.A ales operatia cu laser estetica.
Ideea e ca l-au pus sa se epileze pana sus la inghinal,i-au spus ca ii vor face incizie inghinala pe fiecare picior si ii vor baga ceva pe vene.
Asa se face in cazul operatiei cu laser?
Il anesteziaza ? daca da ce fel de anestezie?
Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu ii face cumva stripping?
Asta inseamna ca se va face o incicizie pe care se introduce un instrument ca o chiureta spre exemplu , mic , care se va duce pana la nivelul venelor afcetate si le va smulge .

Anestezia va fi rahi sau generala , depinde ce probleme de sanatate mai are sotul tau .
Nu-ti face girji , se fac astfel de operatii saptamanal cel putin .
Multa sanatate va doresc si succes

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Multumesc ptr rasp.
Aceasta este clasica despre care vorbesti.El a facut cu laser dar i s-a facut incizie inghinala pe unde au bagat firele si a fost anesteziat local,in picior,cu xilina.
Dupa operatie a plecat imediat nu a ramas in post operator.
Doar ce ne-am intors din Bucuresti.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Spune-mi te rog unde a facut operatia. NIste date da-mi te rog, o persoana de contact, un nr de tel si f important daca sunteti multumiti si daca a zis ca vor recidiva varicele. Si eu am si as vrea sa fac si eu operatie asa mai simpla. Ah, si cat a costat. Multumesc frumos!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiaa spune:

am scris si la subiectul cu operatia de varice, eu m-am operat azi dl dr Feodor Toni, la Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulatoriu, Medicina Preventiva, de pe Washington nr 8-10, prin noua metoda - ablatia prin radiofrecventa, nedureroasa, sunt f multumita, dupa o ora am plecat pe picioarele mele. Are preturi mici, in comparatie cu clinicile private si dl dr Feodor Toni, este un medic deosebit, numai cuvinte de lauda pentru dansul si echipa care-l asista. Te poti programa sau poti merge direct acolo, in special dimineata. In centrul medical se opereaza prin mai multe metode, ultramoderne. Si eu am tot cautat pe net luni intregi pana am reusit sa dau de acest centru si de acest medic deosebit. Merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca13 spune:

Te rog mult Georgia imi mai poti da te rog mai multe date despre operatia la dr Feodor. Iti las adresa mea de email ralucabalaban@yahoo.com. Sunt f interesata daca rezultatul e bun si daca e dureroasa. Mutumesc mult

Mergi la inceput