unde gasesc sampon uscat ?

unde gasesc sampon uscat ? | Autor: SIMONABB

Link direct la acest mesaj

si daca ati incercat, ce marca vi s-a parut mai buna?
multumesc

http://community.webshots.com/user/simonabb

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

la sensiblu gasesti,de la Klorane.
Nu am folosit,tot spun ca osa-mi iau .
Este pe baza de talc care absoarbe tot sebumul,si-i musai a2a zi sa-l speli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

MagazinulLush din Mario Plaza (Dorobanti). Am folosit produsele lor sunt super misto! (au si site)

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

tot de la lush si eu numai ca din caarefour grozavesti !
si fiindca veni vorba de lush recomand deodorantul crema de la ei e fara aluminiu si alte otravuri in el si e buuuuuuuuuuun ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

tot de la lush si eu numai ca din caarefour grozavesti !
si fiindca veni vorba de lush recomand deodorantul crema de la ei e fara aluminiu si alte otravuri in el si e buuuuuuuuuuun ....

Da, daaaa...si cate minunatii de baie sunt acolo...am incercat si eu deodorantul...foarte bun ( si mai este si unul pentru picioare care a facut minuni ca-mi transpirau ingrozitor picioarele iarna de la ciorapii de nailon!!)

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahy spune:

la Sephora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Nu stiu daca te ajuta dar poate esti si prin Ro pe undeva, aici eu imi iau Batiste (e doar 2 lire) am luat si mai de firma si tot asta mi s-a parut mai bun

www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10052&productId=28848&callingViewName=&langId=-1&catalogId=11051" target="_blank">http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10052&productId=28848&callingViewName=&langId=-1&catalogId=11051

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput