felicitari mamicilor din listuta pt bb 2009!!!

ma bucur ca listuta e lunga, sa dea DD ca cine doreste sa se regaseasca pe listuta sa aiba succes in 2009
noi maine intram in sapt 23 (24 la eco)si avem eco de facut! astept cu mare nerabdare sa vedem ca e totul bine! si apoi mai astept cele 28 de sapt sa se implineasca, daca Doamne ferste o fi ceva neprevazut, sa aiba bb o sansa!
mami de alesia (23oct2007) si bb2(dnp18mai2009)
Apropo, cine se gandeste sa dea vreun micut sau vreo micuta la o cresa de stat????
Am citi atatea si despre particulare incat ma gandesc serios ca de la 2 ani sa l dau la o cresa de stat care e chiar in spatele blocului. Ce parere aveti??
Este oare vreo diferenta intre o gradinita particulara si o cresa de stat in privinta imbolnavirilor (raceli, viroze, boli ale copilariei)??????
andreea11pentru dureri articulare se poate lua antiinflamatoare nesteroidiene (de genu dicloreum 150, un fel de diclofenac) cu miorelaxante (midocalm) vreo 10 zile (daca nu mai alaptezi- imi cer scuze, dar citesc destul de rar forumu si nu stiu fiecare mamica in ce stadiu se afla
), dar cred ca e nevoie sa ceri si o a doua parere medicala, sa mergi la cineva cu radiografiile
unerori..de la caz la caz... poti face fizioterapie si masaj....
sanatate
imi lipseste asa mult alesia! nu cred ca ma scris niciodata asa multe msg la rand![]()
am reusit sa pun si cateva poze http://popescu3.blogspot.com/
cine n-a stat cuminte , Andreea si Rnico, 5 minute la colt !
Doamnelor, va invit sa va expuneti decent sau nu, aici ![]()