America (139)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Mai invata Mitzo Baston daca mai poti!

Sa vezi tu ce mai poti mai incolo cind apare bebe nr 1 ,nr 2 si de ce nu nr 3.Cind ai examen ? parca pt CPA inveti,nu-i asa?Eu invatai pt CPA-ul meu romanesc ascunsa in debaraua de pantofi ,era singurul loc unde nu ma cauta copilu ca ii era frica de bau-bau.Daca stiam ca invat degeaba mai bine

Andrada ce scula e aia cu ipod de care zici tu ca io nu stiu nimic!!Musai trebuie sa ma upgradezCred ca la Dan apare plictiseala ca io l-am lasat cam de mic si cam mult la tot felu de chestii d-astea periculoase si interzise ,computer ,video game etc.E ca atunci cind locuiesti tot timpu intr-o cofetarie ,incepe sa ti se aplice de la dulce si nu mai poftesti
Vorbind de filme ,mie imi place mai nou Fringe si Weeds(La asta cintecele sunt mortale).

Ramona ,pai daca el vrea ,nu-i strica un pic de independenta .Doar e big boy acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Uitasem sa mentionez ca a fost putin mirat cind i-am spus ca nu mergem cu totii. Cred ca se mai gindeste, dar nici nu s-a speriat prea tare.
Eu as prefera sa-l tin aici, are mai multe activitati. Ai nostri ne mai viziteaza pe rind. Daca insista ii iau bilet si gata. Eu am incercat sa-i invat mai independenti, mie mi-e mai greu si-mi fac tot felul de griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AcsorAburit spune:

Servus,

vin si eu sa zic un La Multi Ani cu intarziere si sa pup fetele preferate!
Lia tine-o tot asa cu pierdutul kilogramelor.

Ex-AB, AC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cami noi suntem f suparati cu procesul de green card. Au gresit de doua ori (prima oara firma, a doua oara avocatul) in procesarea si incadrarea categoriei lui (el aplica pt EB2 parca si prima oara au gresi prevailing wage-ul pt categoria lui, a doua oara au gresit categoria) si a trebuit reluat procesul din punctul asta (avocatul tb sa ceara prevailing wage de nu stiu unde si firma tb sa publice un anunt cu oferta de munca).
Deci nu am inaintat mai deloc. Sincer ma oftic, puteam sa ne casatorim cand am castigat eu loteria si acum avea si el gc-ul. Faza era ca ne cunosteam doar de o luna si ceva la momentul respectiv si nu stiam cum va decurge relatia.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui AcsorAburit

Servus,

vin si eu sa zic un La Multi Ani cu intarziere si sa pup fetele preferate!
Lia tine-o tot asa cu pierdutul kilogramelor.

Ex-AB, AC.

Wow, welcome! Esti la NY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

140

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput