America (139)
Raspunsuri - Pagina 23
miereamara spune:
CPA este certified public accountant, nu e acelasi lucru cu bookkeeper.
Delia, Pell Grant de care spuneai, nu trebuie rambursat din cate stiu eu.
Eu am avut imprumut standard FAFSA care tb rambursat.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
Ramona J spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ciuf Ramona, ai vazut ca au scazut ratele pentru refinantare? Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006) Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea |
M-am luat cu slabitul
Ramona J spune:
Ciuf, la multi ani mamei tale. Nu-ti mai face atite griji, o sa fie OK Luca.
Ma bate si pe mine gindul sa-l trimit pe Alexandru la vara, tot asa - imi cam sta inima-n loc cind ma gindesc mai bine.
Pumba, haioasa faza cu doctorul. Mai intreaba-l pe unul. Fetitele noastre sint de aceeasi virsta. De fapt Ana nu mai are chiar asa mult pina implineste patru ani. Incredibil!
sinzi_ana spune:
Ciuf, La multi ani pentru mama ta!!!!
Nu cred ca e cazul sa iti faci griji, el e obisnuit cu parintii tai si nu va va simti lipsa
. David e innebunit dupa Romania...are si prieteni acolo...copiii sunt mereu la joaca in fata blocului
...sunt mai sociabili cred ca aici
. Plus 2 perechi de bunici...cred ca singurele pb pe care ar trebui sa ti le faci sa nu se intoarca prea rasfatat
.
Cat va sta??
Pumba, micuta junioara ta!!!! Pai si ce daca ii privea jucandu-se? Copiii au nevoie, chiar si la pre-K sa se joace nestingheriti de un adult care sa le sufle in ceafa!!!
Era mai rau daca ii privea batandu-se!!!!![]()
Mire, tot cu bebe la purtator??? Cred ca vrea sa fie varsator si pace!!!!
Andrada, ai grija cu piciorul!!!! Te duci la taiat? Si eu am o fisura de menisc de la un accident la ski
. Dar dupa aproape 2 luni de ghips m-am declarat reparata si nu m-am operat...
Deci Nintendo DS o sa fie!!!
Asta ne mai lipsea...aveam si noi Wii si PS3!!!![]()
Nici David nu se joaca la ele decat in weekend si il pedepsesc sa nu se joace...dar nu prea il motiveaza...isi gaseste altceva de facut si habar nu are de Wii sau PS3!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
adriana_m spune:
LucasMom multumesc mult de informatii. In legatura cu viza prelungita mai am o nedumerire: deci putem foarte bine sa nu o prelungim si sa fim legal aici? Sotul poate lucra bine mersi asa? Ar fi super asa pt ca prelungirea de viza ne costa in jur de 2500$, bani care am putea sa-i folosim pt green card ca vrem sa ne apucam sa aplicam. Deci daca nu iesim de pe teritoriul american nu o sa avem nici o problema? Super ar fi.
As vrea eu sa-mi schimb viza mea in viza F sau H1 dar nu prea am cum sau nu stiu eu. Cu H1 nu cred ca ma ia nimeni in perioada asta
critica. multumesc de informatii.
Miere parca sotul tau a fost cu tipul asta de viza si nu si-a mai prelungit-o imediat? Poate ai si tu ceva informatii. Daca mai esti acasa...
Ciuf la multi ani pt mama ta si multa sanatate.
miereamara spune:
Adriana tb neaparat sa iti prelungesti statutul, altfel intri in ilegalitate. Trebuie facuta diferenta intre viza (stampila pe pasaport) si statut. Stampila pe care ti-o poti pune la ambasada iti da si dreptul sa calatoresti pe langa statutul legal, pe cand dc iti schimbi statutul pe teritoriul SUA, asta nu iti da dreptul sa calatoresti, dar esti in legalitate. Sotul tau nu va putea sa mai munceasca dc nu isi prelungeste h1 si veti pierde statutul legal.
Am intrebat sotul dar nu isi aduce f bine aminte pt ca s-a ocupat avocatul de toata hartogaraia, in principiu a zis ca i-au trebuit aceleasi acte ca prima oara. El a platit o taxa de urgenta Premium Processing Service la uscis si s-a rezolvat in 2 saptamani.
Tu poti sa iti schimbi statutul in F1 dc esti acceptata la vreun colegiu.
Edit:m-am uitat un pic prin hartogaraia lui si i-au trebuit urmatoarele:
- pasaport valid cel putin 6 luni
- form I-94
- form I-797
- o scrisoare de la employer
- chitantele pt taxele platite la uscis
- inca un formular, cred ca petitia pt h1 (I-129???)
Nu sunt sigura ca e totul complet, poate LucasMom are mai multe amanunte.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
arminad spune:
Adrianaloy, bookkeper certificate poti obtine fara nici un fel de experienta similara doar parcurgind cursurile de pe site-ul asociatiei de profil (http://www.nationalba.org/home.cfm )si dind examenele alea pe care le cer ei .Evident e mult mai usor de invatat daca ai lucrat in domeniu cit de cit .
CPA e alta poveste ,trebuie scoala de profil ,un anumit nr de credite ,in general 150 .Facultatea din Ro se echivaleaza daca ai facut stiinte ec adica obtii destul de multe credite mai ales daca ai facut sectie de conta .Daca ai terminat alta facult. cred ca ar trebui luat de la capat si facut BA aici ,adica 4 ani, de-abia dupa aia urmeaza examenele de CPA.
Ramona ,Alexandru ce zice de excursie ?
Ciuf ,pai daca tu te-ai simti mai linistita si buni la fel ,ce treaba ai tu cu ce zice lumea .Sunt tot felul de ghiozdanele discrete ,nu trebuie sa arate neaparat ca o lesa .
La multi ani pentru mama ta!
arminad spune:
Alintaroma ,dragut qoute " There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!!"Cind l-am vazut mi-am amintit de serialul de ieri cu Monk(nu stiu daca va uitati).Avea omu un date si fiindca ii era frica de lift a urcat scarile cu tipa .Erau doar 150![]()
pumba spune:
ramona- a mea, doar ce a implinit 3ani.
ruxji,ramona- felicitari pt slabit!

sanzi - ma asteptam sa fie intre ei,sa coloreze impreuna,etc ....mai bine, chem eu un copil la joaca si ma platesc singura in cazul asta.