America (139)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

alintaroma - unde ?unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

vrem scandal, vrem scandal! la sobectu' cu civilizatia,cumva?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cred ca la ala. Same old, same old
Moama ce ma mai agitam si eu la subiecte d'astea in "tineretile" mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cu aia de taie porcul intre blocuri in Berceni?

Arminad, multumesc pentru intrebare - Ana e OK. Adica nitel bolnava, o duce pe picioare. Eu cred ca tot ia acelasi virus, se manifesta la fel. Are "frog" in git, peste zi ii mai trece.
Ce-mi place mie la copiii astia ca gasesc singuri raspunsul la intrebarea lor! Totul e sa fii prin preajma, sa-l ghidezi doar putin - citeodata ai mei o iau pe aratura cu ideile si-i mai ajut.
Le-am pus astazi desene animate clasice la copii. Adica din alea cum vedeam in tinerete, se paleau eroii de mama focului (ex: Tom & Jerry). Eu zic ca nu-s mai agresiva din cauza lor, nu stiu. Va dati si voi cu parerea. In orice caz fericirea a fost a mea. Le sticleau ochii la copii de fericire si ce chicoteli scoteau! M-am ingrasat un lb. numai de bucurie uitindu-ma la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Eu am ascuns Dvd-urile cu Tom si Jerry pe motiv ca atunci cind era mai mic Dan era mare fan insa problema era ca el nu se uia niciodata linistit la tv ci simtea nevoia sa "traiasca "pe viu actiunea .Din pacate eu eram Tom
Si-acum mai face din cind in cind actorie ,cu cascadoria a lasat-o mai moale de vreun an incoace,din fericire.Mai nou cica desenele lui favorite sunt Total Drama Island si 6TEENA aflat cu ocazia asta ca la 16 ani ai dreptul legal sa ai job si d-abia ateapta .Ce-s aia 10 ani ,acusi de duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Haha subectu' ala e ca farul atrage tot.. de acolo vin si eu..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Si noi suntem fan Tom&Jerry - Sofia le adora si toata ziua ma tacane la cap cand vine "dady a puna dibi(DVD) Geiii" a facut pauza vreo doua saptamani cat a durat obsesia cu Pisicile aristocrate dar de cateva zile a revenit la vechea ei pasiune.

Ramona multa sanatate Anutei noi vad ca suntem ok, nici nu mai tusesc fetele e asa fain. Ieri ii curgea o tura nasul Sofiei si ma luasem de ganduri dar azi e ok, a fost numai asa de sperietura.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Fetelor,

Va deranjez si eu cu o mare rugaminte.
As avea nevoie de o crema din Romania: aur derm (crema cu mimoza, smirna si propolis).
Intrebarea ar fi daca stiti pe cineva care vine din R incoace si ar putea sa le aduca aici, apoi sa mi le trimita prin posta (poate 3-4 tuburi, deoarece sunt f. mici - 30gr cutia).
Pot plati si in avans pentru shipping (si crema), doar spuneti-mi daca stiti pe cineva care vine din R.
Crema nu se gaseste peste tot, ci doar la anumite magazine plafar.
Ideal ar fi daca cineva calatoreste de la Bucuresti incoace, deoarece parintii mei locuiesc acolo si atunci ei ar aduce crema persoanei de contact.

Este o crema strict naturista si o folosesc pentru dermatita seboreica.

Va multumesc anticipat,

Carolyne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Credeam ca numai noi sintem fani Tom & Jerry. Ana nu loveste, dar sare prin toata casa la desenele astea. Dupa ce le vede de doua-trei ori le stie replicile si le repeta si ea.
La noi in loc de Pisicile Aristocrate e Pinocchio (a inlocuit-o in sfirsit pe Snow White). Il avem in masina, nu-i voie sa-l schimbam.
Cami, bine ca sint OK fetele.
In seara asta avea si Alexandru un pic de runny nose. Sper ca-i mai bine miine.

Miere, fain site-ul ala. Eu de atunci ma tot uita la una-alta. O parte din ele nu vor, dar e OK si asa. Mai spune-ne si noua cind ai goodies din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Am venit sa va zic, chit ca e mijloc de ianuarie

LA MULTI ANI!!!! din suflet, sa fitzi sanatoase, iubite si ocrotite de rele. Un an 2009 plin de impliniri si realizari alaturi de cei dragi.

Si-am intrat cu sufletu-n gat sa-l vad pe Aidan... si cand colo el e bine merci la mami in burtica. Doamne ce frumoasa esti gravidutza....
Nastere usoara!!!

Fetele aici e 11 si m-a frecat piticu ca si pe ou la maioneza azi...so...trag spre pat. Va pup si va citesc.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput