unde gasesc caseta pt bijuterii?
Fetelor, ajutati-ma va rog, daca v-ati plimbat mai mult prin magazine zilele acestea, in ce magazine ati vazut cutii pt bijuterii? Nu conteaza din ce material, doar sa arate bine si sa fie incapatoare. Multumesc.
Raspunsuri
MadameBovary spune:
Mama a primit una draguta din lemn de la Bam boo... e foarte draguta ca are si loc unde poti sa pui 2 poze, mie asta mi-a placut cel mai mult.
Ea e cu practicul, eu cu designul
. Nu e foarte incapatoare, dar depinde ce vrei sa-ti pui in ea. E destul de mare si are 2 sertare relativ adanci, i-au incaput toate bijuteriile (si n-are doar 2-3). Astia de la Bam boo au chestii dragute si practice, arunca un ochi pe acolo ![]()
I never fake ... sarcasm
Tisina spune:
Eu stiu ca era la parterul magazinului Bucur Obor un raion cu obiecte de lemn si arama, gen artizanat indian. Acolo am vazut casete de lemn foarte frumoase, incrustate cu sidef sau cu foite de arama, sau doar din lemn sculptat... toate dimensiunile, si la preturi rezonabile (mi s-au parut la vremea aceea). Cred ca inca mai e acolo. A, si aveau si niste bratari foarte frumoase
.
mathilda spune:
vroiam doar sa spun ca acum in locul clasicelor cutii de bijuterii au iesit un fel de pomisori si pe crengi poti pune bijuteriile : au diferite forme- de pilda sunt infatisate femei cu ramuri- of sper ca am explicat bine. oricum mie imi plac mai mult decat clasicele cutii.
clarrice spune:
Si cutii de mai multe dimensiuni si modele si suporturi de bijuterii gen: balerine, maini cu degetele rasfirate, etc, se gasesc la Bamboo.
ionica spune:
Eu tocmai am primit o cutie pt. bijuterii din piele neagra,la prima vedere pare a fi o geanta beauty-case de voyage dar de fapt este pt. bijuterii.
are foarte multe compartimente plus o alta cutie detasabila in care poti pune bijourile mai pretioase pt. a le purta in geanta.
Eu aveam nevoie de acest " seif" deoarece am menajera noua si este curioasa ,am mai fost furata in trecut de alte doamne iar acum am invatat lectia.
In ea se pot pune si ceasurile de mana,e destul de incapatoare,sotul mi-a spus ca a cumparat-o de la marochinarie,ma rog,aici in germania.
Sophia 2ani
+26 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
oanamada spune:
Tocmai i-am luat soacra-mii una (imi pare rau ca am impachetat-o deja ca-ti faceam poza)...e sub forma de gentuta din lac, rosie...mare. Sus ridici capacul si ai doua spatii de medalioane si cercei, un rastel de inele si inca un spatiu cu capacel pentru cercei mici. Pe urma mai ai 3 sertare (compartimentate sau nu). Are cheita si oglinda cand deschizi capacul...si e marisoara...a costat 120 ron si am luat-o din Unirea, la parter, langa scarile rulante (aripa splai). Aveau si mai mici si mai mari decat asta...da chiar e misto!!!
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
alex1405 spune:
Am vazut unele dragute in PIC, daca ai unul pe-aproape. Nu le-am deschis sa vad cum sunt compartimentate, dar pe din afara aratau bine.
Bibicu' mik
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbums.do?ownerId=14507677" target="_blank">Noi - momente frumoase din viata
[url=http://pregnancyandbaby.com]
[/url]