Bucurii de sept-oct 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata...am intrat putin sa va salut...
Sebicu se simte tau....azi sa dus cu tati sa recolzeze analizele...
In ultimele 24 ore vomita tot ce bea sau mananca...am fost aseara la spital si e suspect de meningita din cauza infectiei foarte mare.
Speram sa fie bine si sa iasa rezultatele bune, sau macar sa nu fie ceea ce cred medicii.
si va tin la curent cu noutatile.

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Doamne ajuta Andreea sa fie totul bine cu Sebi! Nici nu-mi pot imagina ce o fi in sufletul vostru! tare multe probleme se tin de puiul mic . Te asteptam cu vesti bune

Adina si eu zic ca dorm bine nazdravnii tai! Patri doarme cam 13-14 ore (noapte+somn amiaza)

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

of Doamne. Sper sa nu aiba asa ceva.

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

Andreea, Doamne ajuta sa nu fie nimic grav! prin cate mai treceti si voi! sanatate multa si sper sa ne dai vesti bune!

multumesc fetele de complimente! si mie imi place asa mai pletos mai ales ca de cand suntem amandoi bretonati a inceput lumea sa zica ca seamana si cu mine!

Adina, ma bucur ca sunteti bine! si eu zic ca dorm copii foarte bine! eric doarme 12-14 ore normal! cand creste doarme 15-17!

Lexi, cu sigurantza ne vedem! si asa la sfarsitul lunii aveam planuit sa facem niste cumparaturi in aachen! doar le putem face si in trier vorba lui Clau! asa ca cel mai probabil ori in week-end-ul 31-1 ori in 7-8 februarie, cum puteti si voi! vorbim!

xandrutza, multumim de retete! apropos, o reteta de hamburgher (chiftele) de legume, daca se poate si la cuptor ai cumva? merci mult!
eric daca ii pun in farfurie carne si legume, mananca carnea si lasa legumele! in schimb daca ii fac in amestec legume+carne si le pun in ardei, sarmale deci gen umplutura mananca de rupe! si nu-i trebuie foarte multa carne in umplutura! ca al meu rade de mine ca sigur am pus si carne?pai normal ca dupa ce pun ceapa, morcov, pastranac, telina, dovlecel, orez nu se mai simte carnea!
am cumparat niste hamburgheri d elegume aici si au in ei, mazare, porumb, ardei, morcov... dar sunt in pesmet si ma enerveaza sa-i prajesc! o s aincerc s-ai bag la cuptor sa vad ce iese dar parca as prefera sa-i fac eu!

monique, cum a fost cu Cosmi? te-a ajutat?

Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CAPITOL NOU

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput