Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
bratafel spune:
Lorich felicitari pt dintisor si pt ridicatul in picioare!!!
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Adriana_78 spune:
Multumim tuturor fetelor ce ne-au urat la multi ani - 8 lunite avem, nu-mi vine sa cred, maine-poimanine face un an.
Adriana
MissParker spune:
Lorich, 
lasa, ca or trece ele toate... si candva vom plage dupa perioada asta cand erau mici si pufosi si molateci si stateau la noi in brate
Of, acum m-a apucat melancolia...
iulia, lasa ca s-a rentat munca, ati scapat de mucegai, slava Domnului, ca ala e criminal pentru respiratia unui bebe mic...
David a dormit 2 ore si s-a trezit in urlete la 20:30. Deschidem un nou experiment: eu l-am schimbat in baie, m-am jucat putin cu el, iar Bogdan i-a facut un biberon (a baut cam 80ml). Fug si eu acum in pat, ca poate apuc sa dorm macar o ora pana sa inceapa scandalul de noapte...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Pentru mamicile anti-vaccin: ne intalnim www.jabs.org.uk/forum/default.asp?CAT_ID=1" target="_blank">AICI
inais spune:
Cadina imi pare rau de Cosminelu' cu dermatita! Te cred ca te consuma!! Si noi am facut niste bubitze zilele trecute...de la mancare...acum introducem treptat cate un aliment sa identificam cauza. Dar am povestit astea ca sa subliniez ca te inteleg ca te ingrijoreaza bubitzele si tot. 
Cat despre papica si pastratul ei eu una ii fac Iasminei zilnic. Inclusiv carnitza o fierb zilnic. Am congelat-o in pachetele mici mititele si ii pun la fiert cat trebuie pentru o zi.
Mai ales de cand a avut problema cu stomacelul eu sunt ff atenta. Totul cat mai proaspat.
Pe de alta parte nu cred ca-s probleme daca congelezi si ii dai in maxim 3 zile ce ai congelat.
Eu am si tendinta de a fi prapastioasa (de cand cu problema cu pricina...) si de-aia o sa continui in stilul asta: mancarea si ziua.
Mai vroiam sa zic sa stiti...e bine ca cerealele desfacute sa le tineti la loc racoros (gen camara ceva). Fiind in plastic si daca-s tinute la temp. camerei (la noi e f cald in casa) pot dezvolta diversi germeni.
Doloress imi pare rau pentru laptic!! Hai ca poate nu-l pierzi!!
Off...cu somnicul lui Patrick. NU stiu ce sa zic...dormi cu el odata si hai ca poate se linisteste el!
Alex@Sara imi pare rau de sarcina...poate totusi se rezlva problemele si reusesti sa o tii! Eu asta as incerca....din rasputeri. Acum insa tu stii cel mai bine ce e de facut.
Cat despre dr. Marcu si eu am auzit tot felul de lucruri nu tocmai ok. Bine ca ati renuntat la ea. Am retinut sfaturile ref la mancare! 
Erika utile info ne-ai dat!
Imi pare insa taaare rau de puiul tau mai mare si problemele lui. Nu e drept sa auzi de bebei bolnaviori! Da-i si lui si lui Beatrice un
de la mine si Iasmina!
Andreap te inteleg cu ingrijorarile ref la papa si greutate, insa sincer cel mai imp e sa fie sanatoasa. Daca zici ca e si papa asa putin inseamna ca asa e felul ei mai! Mai silfida! Eu vorbesc...care-s si eu ingrijorata cu a mea care nu a mai luat 1g in ultima luna!! 
Noi am mancat azi cu o viteza...asta dupa cele 2 zile de lapte only...mananca fiica-mea de zici ca se termina mancarea de pe planeta. A mancat 2 mere si mai vroia...iar cu morcovul...1 morcov mare...si mai vroia...am dat completare 100 lapte.
Asa ca pentru cele care aveti probleme cu bebei nepapaciosi va recomand o pauza (asa cum recomanda si cartile, dar eu nu am crezut).
A propos...Lorich cred ca o sa ii faca bine pauza lui Robert...o sa-ti pape si urechile cand s-o face el bine!
Inchei aici...eu va spun seara placuta, Iasmina bababa si papapa!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
socrate spune:
LA multi Ani pentru Laura si Simona!!! Imi pare rau dar abia acum am intrat. 
Eu tot racita...in fine, poate maine sa am mai mult elan.
Magnetism79 spune:
Fetelor va rog un sfat!!!!!!!!
Inainte de asta LA MULTI ANI!!!!!!!GEMENELOR NOASTRE DRAGI LAURA SI SIMONA SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!!!!!!!!!!!!
vreau sa-i iau lui asta micu al meu un tarcutetz de joaca si as vrea sa fie si un mijloc pt el sa se ridicxe in picioare , deja ma plimba prin casa si nu am forta necesara sa-l plimb asa mult obosesc repede cu spatele asta al meu, va rog mult ziceti cele care aveti asa ceva un model care sa contina si ceva de care sa se poata ridica .PLS,PLS.
Va multumesc!!!!!!!!!!

Alysh spune:
LA MULTI ANI DRAGI SI SCUMPE LAURITA SI SIMO!!!! VA FELICIT PENTRU FRUMUSETEA VOASTRA, DESTEPTACIUNEA VOASTRA, CALITATEA VOASTRA DE A FI FOARTE BUNE MAMICI, PENTRU IUBIREA ENORMA PE CARE AM REMARCAT-O INTRE VOI, PT AMBITIA VOASTRA DE A SLABI SI DE A ARATA CA DOUA PUSTOAICE! SUNTETI UN EXEMPLU PENTRU MINE! SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, IMPLINIRI, BUCURII, FERICIRE SI DACA VA MAI DORITI COPII SA VI-I DEA LA FEL DE REUSITI CA CEI PE CARE II AVETI DEJA!
o mica strofa in plus pt LAURITA (pt ca ne-am vazut de atatea ori si ne-am impreietenit asa bine):
MULT M-AM MAI IMBOGATIT
DE CAND PRIETENIA TA MI-AI OFERIT!
IMPREUNA AVEM AFINITATI
DAR TU AI MULTE CALITATI!
ESTI O SCUMPA SI O FRUMOASA
O MAMICA SEXY SI DEVREME-ACASA!![]()
SA-TI TRAIASCA MIRCISOR FRUMOS
SCUMP, DRAG SI IUBICIOS!
SA FITI SANATOSI SI FERICITI
PAN' LA ADANCI BATRANETI SA TRAITI!
Vlady
ca_eric spune:
salutare si de la noi...
asa mai pe seara ...ca am fost plecati azi cu trebi ... ieri am fost la dr. la controlul de 6 lunitze...avem:
8.4 kg,
67 cm
la 6 luni aprox si jumate
dupa dr suntem in standardele americane..la greutate putin e la limita...
..mancam bine..
deci..dupa cum cetiram acuma..e ziua gemenelor lauritza si simonica va pup si va doresc 
alaturi de familiile voastre , de bbii vostri si binenteles sa ramaneti alaturi de noi..pe forum.
alysh m-am distrat de modul cum ai inceput tu diversificarea la vlady..cu fumdu pe masa..la geam..![]()
![]()
iulia spor la lucru..cu mutatul si aranjatul.....nasol cu igrasia asta..
cadina nasol cu candidoza lui cosmin.tinem pumnii s atreaca repede. 
Mami
de
Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra
stefany_p spune:
Dolores, lasa vaicareala...4-5 treziri pe noapte e rezonabil..pai ai facut copil sau papusa??![]()