Condica Salajencelor[74]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Giulia multam de cafeluta. Si la noi la scoala venea in ziua de salar (mai, ce stia cand e ) o doamna cu un plasoi cu tot felul: lenjerii de pat, fete de masa, si toate rahaturile. Io nu am avut incredere sa iau niciodata lenjerii de pat, ca nu stiu ce material si cum, am luat o fata de masa in schimb, dar calitatea nu m-a dat pe spate si a fost si destul de sumpa.Biaaaa draga cand mi-ai scos tu limbuta io alaptam. am vazut dar nu m-am putut sustrage guritei puiului infometat. Apoi eu iti tot scriam si tu nika. M-am gandit ca ai probleme cu netul. Ti-as fi trimis io poze dar nu cu puii tai, ci cu ai mei. Va si va doresc o zi buna.A, vreau sa va spun ca fusei deja la ora 8, azi, la primarie si inca nu au cererea tip in care angajatorul tre sa treaca veniturile obtinute in ultimul an. Si m-o mai trimis si la casa de pensii! Moama, iti vine sa iti bagi picioarele (scuzati expresia) cand vezi cate le trebuie, pentru ce? Is un pachet de nervi. Merg sa beau juma de cafea, poate mi-o trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

helou gashca!

eu am fost ieri la medic. casandra e bine, foarte activa (se plicti si ea saraca), are aprox. 2 kg. ar putea fi si mai grasuta, dar si asa e normal.
din pacate domnisoara sta cu capul in jos, dar oblic, mai mult in partea dreapta, ceea ce o face pe mami candidata la cezariana (acum cand deja ma pregatisem si obisnuisem cu nasterea normala).
cel putin 4 sapt mai stam linistiti. speram.
mi-am luat ieri si ultimele chestiute (pampers, servetele umede, articole pt baita)
bagajul e cam gata. mai trebuie sa-mi iau slapi de plastic pt dus si sa vad ce camasa sacrific pt travaliu (daca avem noroc sa avem parte de asa ceva).

Maria 33+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Mariaaaa, ma bucur ca puiutul e bine, lasa ca mai are vreme sa se aseze cum trebuie. Daca nu, asta e, ca doar nu esti prima care naste cu cezariana. Important e sa fie ei bine, ca noi ne sacrificam oricum Un pentru Casandra si unul pt mami. Vad ca nu va inghesuiti sa scrieti, de ce va e frica sa deshideti cap nou? Hai ca il deschid eu si va astept la povesti.

Mergi la inceput

mere ingrozitor forumul...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131927

Mergi la inceput