Sunt insarcinata ??

Sunt insarcinata ?? | Autor: Karinavice

Link direct la acest mesaj

Ajutati`ma fetelor .... Ultimul ciclu l`am avut in noiembrie ...pe 28 .. si in decembrie nu mi`a venit mi`a intarziat 12 zile .. in timpu asta am facut 3 teste de sarcina .. TOATE TREI AU IESIT NEGATIVE ... ce sa mai cred ? precizez k am si un chist ovarian .. dar ma sperie durerile de cap din ultima perioada .. cand ma trezesc din somn am dureri insuportabile de cap VA ROOG AJUTATI`MA nu vreau bebe .... NU AKUM

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Du-te la doctor, fa-ti o ecografie intravaginala, fa-ti o dozare beta hcg sa vezi daca e sarcina si daca nu e ia duphaston sau utrogestan 10 zile si o sa-ti vina.
Vorbeste intai cu dr, oricum.
Bafta multa si daca iti doresti sa fie sarcina, sa dea Dumnezeu sa fie! poate ai ovulat mai tarziu.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dc nu vrei bb acum???

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

fetelor eu luna trecuta am crezut ca sunt 100% garviduta si nu a fost sa fie.am plans de am crezut ca mor.luna asta as avea motive iar sa sper dar nu mai am curaj.UM a fost pe 17.12.2008 si probabil imi va veni pe 12.01.2009 .asa ar trebui. sa vedem nici test nu fac ca nu am curaj. va pup si va urez la toatae sa ajungeti in stadiul de ......gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Karina nu cred ca esti insarcinata..se poate sa fie o dereglare de menstruatie..dar daca ai facut pana acum 3 teste, toate negative atunci nu are cum sa fie sarcina...normal ca pot fi false dar nu prea cred...probleme cu menstruatia am avut si eu si mi-am facut "n" teste toate negative, pana am fost la ginecolog si mi-a confirmat ca nu sunt insarcinata...mare dezamagire...pana cand ultimul a iesit pozitiv.
Deci ori poti sa mai astepti, oric cum a spus ingeras mergi si fa un control si atunci vei stii sigur.

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

23+

Mergi la inceput