Salutare tuturor,
Am o nedumerire destul de mare si nu gasesc nimic similar postat.. ( poate nu am vazut eu bine).
Sun casatorita de 5 ani si pana acum o saptamana, nu am avut probleme dupa contact sexual. Acum o saptamana insa am fost la ovulatie si deci am incercat sa stau minutele cu pricina pe burta.. etc Numai ca problema e ca contactul spermei cu flora vaginala a fost insuportabil de dureros. Am suferit o usturime ( foarte mare) care m-a facut sa alerg la baie si sa ma spal. In momentul in care am curatat vaginul, totul a revenit treptat la normal. Eu nu am mai "experimentat" asha ceva pana acuma.
Singura chestie in plus este ca in decembrie am facut o laparo ( nu am rezultate inca dar dr. i-a zis sotului ca totul e in ordine ) iar la o saptamana dupa operatie , am facut o candidoza de la antibiotice.
De la vindecarea de candidoza au trecut insa 2 saptamani.
Multumesc anticipat pentru sfat si ajutor.
nu cred ca a trcut candidoza,am a avut si eu asa probleme de la antibiotice si la fel am patit!
Citat: |
citat din mesajul lui lara20 nu cred ca a trcut candidoza,am a avut si eu asa probleme de la antibiotice si la fel am patit! |