pH vaginal?

pH vaginal? | Autor: koral2003

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor,

Am o nedumerire destul de mare si nu gasesc nimic similar postat.. ( poate nu am vazut eu bine).

Sun casatorita de 5 ani si pana acum o saptamana, nu am avut probleme dupa contact sexual. Acum o saptamana insa am fost la ovulatie si deci am incercat sa stau minutele cu pricina pe burta.. etc Numai ca problema e ca contactul spermei cu flora vaginala a fost insuportabil de dureros. Am suferit o usturime ( foarte mare) care m-a facut sa alerg la baie si sa ma spal. In momentul in care am curatat vaginul, totul a revenit treptat la normal. Eu nu am mai "experimentat" asha ceva pana acuma.
Singura chestie in plus este ca in decembrie am facut o laparo ( nu am rezultate inca dar dr. i-a zis sotului ca totul e in ordine ) iar la o saptamana dupa operatie , am facut o candidoza de la antibiotice.
De la vindecarea de candidoza au trecut insa 2 saptamani.

Multumesc anticipat pentru sfat si ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

nu cred ca a trcut candidoza,am a avut si eu asa probleme de la antibiotice si la fel am patit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Trebuie sa-ti faci un examen bacteriologic al secretiei vaginale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara20

nu cred ca a trcut candidoza,am a avut si eu asa probleme de la antibiotice si la fel am patit!

Si eu cred la fel.Singura data cand am experimentat asa ceva a fost in perioada cand am facut candida.A fost groaznic..din pacate dupa 3 ani, vad ca revine...
imunitatea bat-o vina

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput