sala aerobic zona tei?

sala aerobic zona tei? | Autor: brazuca25

Link direct la acest mesaj

Hotararea mea de Anul Nou e sa ma apuc (pentru a nu stiu cata oara) de slabit. Am mai facut aerobic acum cateva luni dar din pacate la sala unde ma duceam nu mai fac deloc aerobic. Norocul meu ca tocmai ce incepuse sa imi placa. Stau in zona Lacul Tei si nu gasesc nimic pe aici unde as putea sa ma duc si eu sa scap de sunci. Stiti vreo sala de aerobic prin zona?

De Larkotti la Obor...stiu si nu ma apropii ca finante. Si mai e una inspre Pipera a lui Pescariu...nici de aia nu ma apropii deloc ca bani.
Heeeelp!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

ma intereseaza pe mine a lui Pescariu, insa doar piscina.
stii ceva de ea? eu mi-am cumparat banda de alergare.azi.
merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Uite aici:
http://www.pescariusports.ro/activitati/fitness/tarife.php

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Am acasa stepper dar il am de mult timp si ma stiu prea bine. O sa fac o saptamana doua si dupa aceea iar il pun pe balcon la gheata.
La aerobic m-am dus 2 luni si imi place foarte tare. Din pacate la sala unde mergeam s-a renuntat la aerobic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu mergeam anul trecut la o sala in zona intersectia colentina cu teiul doamnei.
pretul era ok.
sala de aerobic mica, si uneori ne strangeam prea multe ca nu mai aveam loc sa ne desfasuram.
instructoarea era ok.

26+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

monique este vorba de sala de la Sereno?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Si pe mine ma batea gandul sa ma duc la Sereno sa ma interesez care ar fi preturile si cam ce se face pe acolo, dar n-am ajuns inca. Daca stie cineva ceva poate ne spune si noua mai multe. Altceva mai aproape de mine nu stiu. Eu stau la Raul Colentina.
Mai era un sensei care avea parca si cursuri sambata dimineata in scoala 30( cea de pe strada Doamna Ghica).

Edit ca mi-am adus aminte. - la scaoala 30 cursuri de tae bo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

monique este vorba de sala de la Sereno?

nu imi mai aduc aminte cum se numea, iar acum m-am mutat din zona.
e pe colentina, in zona intersectiei colentina cu teiul doamnei.
jos e un bar, iar la etaj e sala.

26+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu stau in Tei, chiar la intersetie Lacul Tei cu Maica Domnului, in spatele blocului cu BCR-ul, spre Bamboo, la parterul unui bloc este o sala. Nu am intrat sa vad cum e, dar am vazut-o cand ne-am plimbat e acolo. Stiu ca au fitness, de aerobic nu prea stiu nimic.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput