Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 23
elilov3 spune:
andy fiecare bb creste altfel si e normal ca si puseele de crestere sa le manifeste la varste diferite...eu zic ca e ok 

lauramiron
mah realizez ca progresati si parca si vad faza cand l-ai faultat pe tati ![]()

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
Ramo2007 spune:
Fetelor, multumesc ca va ganditi la noi.
Avem 3, 550 kg si 52 cm, adica am luat 950 de gr de la scaderea fizilogica si 6 cm.
Trebuie sa-i dau Vigantolete de 1000 in loc de Vigantol, sunt pastilute si Calciu 20 de zile pe luna cate 5 ml...ca e fontanela mare in continuare.
In rest suntem bine, avem voie s-o aspiram doar o data pe zi si la temp negative nu avem voie afara.
Legat de vaccinul de 2 luni a zis ca-mi recomanda Infarixul.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
elilov3 spune:
alra da cred ca varza este antiinflamatoare..so se poate mai bine natural decat chimicale 
lauramiron pai eu zioc sa mergi cine linisteste printesa dupa ce o chinuie tanti cu cerceii? 

izabela asteptam parerile strazii plne cu zapada ceva un bulgare un derdelus ceva? 

si de
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 alra eu ii dau decat D3 ...am vazut ca in alte tari se da obligatoriu si vit k pt protectia dintilor lui bb sau ceva de genul asta...oricum la noi nu se gaseste...pt uter nu am luat nimic...pt ca cel mai bun tratament e suptul lui bb care stimuleaza productia de ocitocina care face ca uterul sa se contracte.....ma bucur ca sanul e mai bine , bine ca merge varza....cat priveste pompa cum zici ca incerci din diverse unghiuri..nu e bine eu am citit oate prospectele si zice sa pozitionezo corect sfarcul in interiorul pompei care trebuie pusa in pozitie dreapta....incearca te rog apa calda pe san inaintea mulsului...crede.ma functioneaza ![]() ![]() |
nu ma, pun sfarcu corect in centru pana videaza insa apoi inclin usor pe toate partile. asa iese mai mult lapte, cred eu ca din toate canalele. in loc de apa calda am mai folosit perna aia de cirese. imi place sa o tin in brate
vitamina K e ceva cu coagularea sangelui. cica nu ii mai dai daca ii dai cel putin 90ml de formula pe zi. vit D cica pana la 1 an orice ar fi. laurei nu prea i-am dat ca am uitat si citisem ca daca mananca suficienta formula nu mai e necesara.
acuma i le dau asteia mici cam la 2 zile - ca uit
editez ca voiam sa mai zic ca sunt de acord cu bertha - la al doilea copil e muuult mai usor decat la primul. chiar nu inteleg de ce naiba eram asa obositi cand s-a nascut laura si ni se parea ca ne ocupa tot timpul! cred ca diferenta e ca esti mai sigur pe tine si nu te mai complici inutil.
ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania
BraveGirl spune:
Neatza!
Printesa s-a rusinat ca am parat-o la voi ca papa f mult si a stat si ea nemancata d ela 23.30 pana la 3.
Bine ca a dormit la mine in brate, nas in nas cu mine. Nu mi-a venit sa cred ca a dormit atata, fara sa ceara papa.
Legat de cantitate....eu ma mulg la celalalt san cd ea mananca. Si asa vad cam cat mananca ea...eu pun cam aceeasi cantitate care am scos- o eu, dar mai mult ca sigur ea papa mai mult, mai ales ca ei ii dau sanul care nu a fost supt la masa precedenta si eu il mulg pe cel supt de ea cu max 2 ore inainte. Si tasneste laptele in pompa, de nu sunt nevoita sa apas eu prea des. Si am observat ca laptele vine la fel in ambii sani. Adica cd bebelina nu mai inghite, nici la sanul cu pompa nu vine laptele si trebuie sa aps eu de mai multe ori pompa. Si cu nr de mese...pai noi depasim in unele zile si 15 mese
Dar unele sunt de 5 minute si pt ca sunt f dese, nu cred ca sunt asa voluminoase. Cred ca papa max 50ml.
Alra, si bebelina mea la o luna statea mlut timp treaza..cateodata statea ziua, cateodata seara. Si acum ma chinui in unele zile sa o culc, si nu reusesc pana pe la 2.
Eli, eu ca marturii am luat niste bebelusi care dorm. Este saculetul cu bomboane din tull roz si sus, acolo unde se strange. Uite aici gasesti figurina, numai ca eu am luat deja faute cu tull, la 4 lei marturia: http://www.hainutebotez.ro/shop-online/vmchk/marturii-botez.html . Eu am pe bebe care doarme, din fig.003.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
elilov3 spune:
alra posibil sa curga..nush nu ve zisai ca nu pea am sfarc am decat canalele iesite la suprafata fara piele care sa le acopera deci aceea este notiunea de sfarc la mine...daca merge si nu te doare nu vad care ar fi problema atunci...daca zici ca iese mai usor....
mahh voi ziceti ca doare un muls 2. dar eu ca ma mulg pt fiecare masa alui fiumiu cca 160 ml...sau 120...sau 200 cat iese...acu intelegeti de ce ma tot vaitam de durere 

si de
elilov3 spune:
bravegirl
vai ce frumoase sunt vleauu si euuuuu
si cruciulitele sunt f f frumoase 
si de
aleinad.g spune:
Multumesc! Ce bine ca ati scapat si voi. Bebe era foarte iritat iar seara se inrosea si se tragea de obrajori ...cred ca il deranjau foarte tare! Gabriela |
Asa era si la noi. Se irita si se inrosea de ziceai ca-i ia fata foc.
Pana la urma se rezolva. De 2 zile e mai bine.
Mamica Teodorei (1.12.2008)
BraveGirl spune:
Eli, sa vezi ce frumoase sunt cu tull cu tot. Zici ca bebe doarme in petale de flori
...De abia astept sa le iau sapt viitoare si sa pun poze.
Eu am ajuns la performanta sa nu ma doara deloc cand ma mulg. Dc bebelina suge la celalalt san, stimuleaza ea si tasneste laptele. Scot asa lejer 120ml, apoi trebuie sa maltratez si eu putin sanul. apas de mai mlute ori pe clapeta aia de la pompa la maxim si atunci e un usor disconfort, apoi iar apas putin, ca vine laptele singur. Asa ca nu ma mai doare/jeneaza decat maxim un minut
. Imi pare rau cd aud ca voi nu reusiti. eli, cd ma gandesc ce trebuie sa te doara, mi se rupe sufletul 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui alra hello, sanul meu tot dureros. am pus varza. am luat azi pompa de la asigurari si nu stiu ce sa zic. am scos numai 40ml de lapte din sanul plin. o fi normal? incerc sa pozitionez pompa in diverse unghiuri ca sa scot din toate canalele. dar tot ma doare si tot are o umflatura. voiam sa va intreb: cat dorm ai vostri la o luna pe zi? a mea daca nu o scol nu cere de mancare, adica o cere da la 4-5 ore si nu o las atata sa doarma ziua. nici noaptea nu mai mananca asa des, tot asa cam la 4 ore. si cam doarme, ragaie si mananca, nu sta treaza in rest. alte intrebari - voi dati la copii vitamina K? aici se da D si K, K numai pentru cei alaptati exlusiv. - voi a trebuit sa luati picaturi pentru contractarea uterului dupa nastere? (methergin le zice) eu nu prea am luat ca se contracta oricum cand alaptam si daca mai luam si picaturi era chiar dureros in primele zile, apoi am uitat de ele. eu inca nu am scapat de lohii, tot asa - am zis ca am scapat si apoi a curs mai abundent. la laura m-au tinut aproape 6 saptamani. m-am cam plictisit... ALRA 8kg+ Vacanta cu Laura in Romania |
La o luna fata mea dormea cam toata ziua, sa zic cam 3-4 ore treaza si toata noaptea. mananca mai rar poate pt ca a terminat cu puseul de cretere acum trebuie sa doarma. ma rog, asa a facut a mea. Dupa agitatia puseului cu mancat non-stop si stat mai mult treaza, urma o perioada in care dormea mult si manca mai putin. Asa o fi si la fata ta.
Am avut medicament pt retragerea uterului din timpul operatiei de cezariana, ergomet parca se numeste.
Dr a zis numai de vit D, de K nu am auzit pe nimeni. Mai nou, luam si 10 de calciu ca are gaura la cap mai mare decat trebuie.
Mai am un pic si fac 2 luni de la nastere si tot mai am un pic de lohii asa ca stai linistita. Si eu m-am cam plictisit.
A, sa nu uit. Dr ne-a zis sa lasam fata sa doarma, mai ales noaptea sa nu o trezim daca nu se trezeste ea.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele